[曼谷] PART 1-B 超詳盡新手攻略/經驗談 PART1-B

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

續Part 1
edit 唔到第一個post 唯有開多個
由放VALENTINES DAY 就到,如有需要既師兄可以係ins/ facebook  搵唔同花鋪買花送女,ins 有間叫 soul sister florist 幾靚,怕上網交易中伏可搵siam square 有間 叫silver florist 既有哂實體店舖唔怕中伏。泰國花無香港咁貴,你又唔係人在泰國,買個心意tum 下囡,唔駛買四五十枝, why not ??
我買十枝連delivery 都只係2680baht  香港女友個bouquet 要成2590hkd 呀屌你
*wrong choice of words
我指海鮮價純綷指有唔同價格for唔同人
師兄們係指價格大幅波動, 小弟用詞不當
呢個post 會介紹我去玩過既按摩同泰國浴店
請注意,小弟由於泰國有相熟女生,所以並唔係叫雞常客。曼谷好玩在處處有驚喜,放大隻眼你會發現周圍都有得玩,唔一定要去d 出名既。例如住係novotel bangkok sukhumvit 20, 大大間四五星酒店隔離有間叫sabai sabai 既按摩店,以為係正經野點知淩晨一點去按腳按到一半發現畫風不對,一堆男人出出入入,原來有大細開,口爆完若無其事行2分鍾路程翻酒店抱住女友訓都咪話唔過引。
玩過既囡名好多都真係唔記得,相亦肯定唔會有,留低相係度永遠只係未來既煩惱。再加上一班on9 師兄拎相拎post 尋人,真係怕怕. 據知泡菜國既師兄係有類似forum 同social group 講曼谷囡既,而曼谷已經有囡/ladyboy aware 呢種事,所以大家搵食小心,出report 果陣最好遮樣保障你保障囡囡

補充翻按摩

小弟日式按摩經驗唔算豐富,多數wechat 搵技師上門 or 只去廣有好評既店。店入得多,囡睇過曬,但真俾錢上馬基本上只去paradise,依家同朋友去 momo. 因為我唯一底線係唔要屌到谷氣,靚女樣衰真波假奶好快唔記得,跌錢唔爽既感覺一世難忘,唔好唔記得仲會浪費一炮!

首先要重點屌鳩Angel
Angel 既囡偏熟,廿六七起跳,硬件唔污糟但陽春。收2100/2300 60/90mins
上一個post 都有post 都有師兄留言屌鳩angel 既 Fern, 我既經驗無佢咁差,有講有笑但英文麻麻上。fern 15x, 短髮,濃妝算幾靚,年紀28 30到,佢唯一流暢英文就係ice breaking 用既廢話,例如話your big is dick, 你答not that big 後佢就會話it is big, if not like this big then how to sex (用手扮拳頭size 咁大)呢類on9 每日重覆一千次既對答,
基本同momo jenny 沖涼時見港客播香港歌,見日客播jpop,見韓客播kpop 一樣用黎緩和氣氛用既套路。

漏左一點,唔知有無用。按摩囡囡比你更熟condom,例如呢位fern最憎durex藍色果款,話會屌得耐,好唔爽。呢種時候就係感受專對人仕光環既時候,佢地對呢啲細微處有獨特角度見解,所以要坑你/快趣收你皮or 想你開心果陣會相應有唔同行為,一個細項兩個細項加埋後構成你出門覺得跌錢定爽快既感覺。

第二提一提Addict, addict 位置如圖,女非常多,我上年食左位好像叫Milk 既,有點肥,唔偷鐘好service, 而朋友就中哂伏,呢間我建議去見識下無妨,第一次就免了,去番paradise 同momo 最穩。新手一定要注意,addict入到,你坐係sofa揀女,幻想你坐係地鐵,佢地廿幾個一字排開企係地鐵對交座位同中間扶手柱果度,全部望住你係好有壓迫感的,小弟朋友甚至嚇到頭dupdup.

如果你係 24 26巷搵唔到食,可以出番大街去對面sukhimvit 33 巷,呢條巷由巷口7-11 一直行到aspira G sukhumvit 33 酒店,一路上都係色情按摩店。叫得出名既mitu dozo  都係呢條巷,仲有大大小小唔知咩名但有西屌既鋪頭。 無興趣就可以去呢條巷既7-heaven, 口系口爆店,揀一條真係幾靚既日系女女俾千三四銖吹爆你。7heaven 對面有一間叫蝴蝶蘭,係技師幫你用個擦磨全身死皮沖涼,沖完涼optional 可口交/handjob, 幾得意,但今年去既時候無開,唔知係咪執左。

泰國浴
玩法簡單,基本只包一Q, 你會坐係枱離到遠一遠,睇囡囡心口一個紅色number,睇岩叫babasan mamasan 帶落黎,俾錢(俾 1百 tips mama/babasan if necessary), 入房,開水落bathtub 揀飲品,俾錢ans tip waiter 20-50銖ok,吹水沖涼按摩性交收工

揀泰國浴其實比較簡單,以我地遊客黎講,分
A/ the lord La belle 呢兩間價錢較高 硬件較好
B/ Phetchaburi 路上四間
C/ Huai Khwang 站附近幾間

A/ 小弟只去過La Belle, 價位已經唔記得,好像2800 開始直上到6000. 我去兩次都係陪人自己無上房,on99飲可樂同去左門口撚幾隻貓。巴巴San會開海鮮價,由於場地新淨裝修用色瞹昧,空氣中係有種情慾既味道滲出黎,有大爺我黎享受既感覺。囡起碼比起phetchaburi 路上的高一兩班,衣著高級(淫賤)

B/ 呢條路如圖所示 四間都好近,但係並不適合係睇完痴埋果兩間後歩行去另外痴埋果兩間,因為條路爛到根本唔係俾人行既, 馬路車速頗快,附近一堆荒廢大樓好撚恐怖。呢四間你會留意到有本地人光顧, 門口泊滿哂車。呢四間囡囡既英文據說比較差,我經驗唔夠多,但上過既幾位囡囡都接近0英語,但service 除nancy 外,另兩間(evita 無試)都非常滿意。因為附近無觀光遊客地點同無地鐵站,所以遊客佔少數。師兄去phetchaburi 路既四間請乖乖坐的士,係蘭甘亨站行過去看似好近,其實條路好兇險

Biwa (price update : end of jan 2018)
真。金魚缸 / 真。勇者之挑戰
夜晚去既時候,有一邊係餐廳有本地人食飯同歌手駐唱好撚搞鬼,另一面就係真正金魚缸, 你坐係sofa, 一班呀姨坐係一個好大既紅色箱,你同佢地係隔住一塊大玻璃的,的確有金魚缸既感覺。價錢上年去1000 1300, 上星期唔知做咩開 900 1300. 包兩小時兩Q, 肥大媽熟女90% up, 小弟嘉喜歡比自己大既女人,付費性交更加係以服務為先,點知入Biwa 都係好難揀落手。唯一一次上馬係受某141 師兄打非洲虎感染,食左1/3 粒sidegra 入場揀左1000$最平既呀姨,享受了好舒適既服務,service 黎講絕對無伏,上網睇report 都係一致推介的。歡迎雙眼盲,半盲,or只要係西就插既師來challenge 。如果你好耐無出精,心裏鳩裏有一團火又肌筋勞損,Biwa既師姐一定會令你滿意。

Nancy (price update : end of Jan 2018)
係Biwa 對面,上二樓後你會發現好撚多女,你人坐係大廳正中間,同兩邊距離較遠不會坐得唔自在,一邊既囡囡係平價1900,一邊既囡囡係sideline part time 2300/2600/3000, 價錢貴點但以phetchaburi 路四間黎講,呢堆sideline 算係最好樣。大廳好大,經常有泰國人係度拖住場內既囡囡先食飯飲酒談天說地再入房。我食過兩次,兩個都service 麻麻唔識英文,hea 做唔願吹。呢間睇下就算,脹肚餓就係度食個飯,囡就不會再俾錢。
係nancy 我醒覺自己揀女既準則,第一次上馬囡囡大石頭波,睇ok 但根本無得玩,我自己鐘意大大力渣波,屌過既真波女7成都享受俾人大力渣,但你石頭波就要輕手細力,有時high 一下佢就痛格你手,立刻軟鳩。所以現在有得揀我都寧願真細好過假大。

Meree (price update: end of jan 2018)
1900/2000/2600
有個美麗大浴室大招牌,本地人 grab uber 的士都會識呢度。 經過大停車場後上樓你會發現有個細既真金魚缸,入面係有金魚的haha. 女唔算多 20 22個到 外貌質數好過biwa , 同nancy sideline on par, 比huai khwang hiclass 同Emmanuelle 差,but then again, 黎得呢頭都係食service, 小弟係meree 既經驗都係正面的。
兩次夜晚去都唔係好多客,除左囡坐既地方光其他都暗。

C/ Huai Khwang (匯狂)
呢一帶有成四五間,小弟只係入過兩間
地點方便,MRT 匯狂站exit 3 出口一出只要你有眼就會見到兩間浴室既大招牌,做完運動三兩知己一齊係exit 3隔離既somboon seafood 擦餐好既都咪話唔享受

Hi-Class (price update: end of jan 2018)
有識中文papasan 叫旺哥
自己行入去價錢 1700/1900/2500 俾的士佬帶/傻仔樣/俾本地人帶入去價錢每級加三四百到。(親眼睇住我隔離東南亞師兄貴我五百)上二樓開門你就企左係囡中間,十零二十個,短裙連身裙高跟鞋等衣著,比起phetchaburi 路四間普遍靚一級,而且因為真係好接近囡囡,佢真係靚定皮膚差,大細波等都可以睇清楚

Emmanuelle ( price update : end of jan 2018)
2000 至 8xxx
囡多過hi class 好多
普遍算靚女,但我去既時候場內最貴囡囡6xxx, 完全唔值,擺明係劏內地遊客既價錢(呢區大陸遊客多)
加上mamasan 西面唔想做生意唯有成全佢

nana cowboy gogobar 請自行睇xx既網站,小弟刨左成個website 先去,踩小好多地雷。我個人唔會帶gogobar 女,因為咩柒ladydrink barfine tip 呢個tip 果個真心on99, 加埋好貴, 囡唔肯去你酒店仲要開間炮房d,性價比已經無,可能你唔care 錢,但囡仲要出名西(多數report 講),俾人縱壞哂 . 大佬你去旅行放鬆仲要受氣??可能我年紀唔大道行未夠,完全唔明點解仲有咁多師兄捉住nana cowboy 囡玩LT 跟住聽佢廢up excuse 淩晨三四點就走 . 但係夜晚黎講,去蛇美前睇下rainbow d 整容假奶妹上台鳩hea 扮跳舞都係有趣消閒一種。

口爆店黎講,nana asok 區幾間 kasalong lollipop wood bar 等都係鬼佬口味多,價錢1000上下,時間緊迫又緊火既師兄可去,沒什麼好說的。
下一篇略略講下用app 識囡既經驗(beetalk thaifriendly thaijoop thaicupid skout)

p.s . 呢個網站: 2cum.in 唔知邊個師兄整既,有哂玩樂地圖
p.s. 睇完順手加分 Please
IMG-20180206-WA0000.jpg Screen Shot 2018-02-06 at 4.10.15 PM.png
Screen Shot 2018-02-06 at 4.10.15 PM.png
有用資料
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 forupwn ##1 的帖子

師兄好有心機,不得不俾讚

非常好用的報告

真系有心人,辛苦哂

雖然講得都幾 personal,不過都好有心打咁大段。。。

Thz for information 師兄完全係泰國通lol
睇完即刻心郁郁想去Bkk

支持好貼簡而精

非常好用的資訊

多謝師兄詳盡資訊!

Very detail and useful information

師兄真係有心有力

forupwn 發表於 2018-2-6 22:55
續Part 1
edit 唔到第一個post 唯有開多個
由放VALENTINES DAY 就到,如有需要既師兄可以係ins/ facebook   ...

師兄,多謝詳盡分享。
小弟受教。

太有用同專業既報告,多謝CHING

請問 sabai sabai 1 點前有無咩玩? 啲系阿嬋級定阿姐級? 謝謝你

發貼用心,資料詳細,多謝多謝。

圖文並茂的好攻略啊⋯⋯多謝師兄的分享

多谢分享。很有用的資料。

Ching continuous good data