頒獎區 第三名 tarochan : 2018-4台股神大賽第407期

簽到
懸賞250黃金已解決
250兩金 頒獎區  第三名 tarochan :  2018-4台股神大賽第406期' @4 d9 M: H) O( X9 V! @/ V

" {$ F4 M. W+ `+ F) t請在此 thread 回1個post 领奖
% W$ P. v% C1 U1 h/ A* e( q! r$ w

最佳答案

查看完整內容

多謝三叔! 恭喜各位得奬師兄!
多謝三叔! 恭喜各位得奬師兄!
回覆 使用道具

! |. d% G7 F( R' z% m4 }恭喜tarochan師兄!!!
2 g1 ^7 Q! E) L4 Y1 b% q) H, y+ 1,740.26  第三名9 {. P3 J; \5 s) ^* e7 s3 k$ k
真係罕見!!! 今年你行大運 …
回覆 使用道具

pluscity 發表於 2018-2-11 16:53
3 P% N" v' c2 e7 M" \0 p% w恭喜tarochan師兄!!!
- h% T" c5 ], K0 N( I  @6 }# C* S+ 1,740.26  第三名& M$ x4 Z" x1 S9 p5 D0 |5 P# o
真係罕見!!! 今年你行大運 …

7 P0 V4 x. l3 u2 Y7 ^: `細細聲好啦!我都係好彩炸
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2018-2-11 17:22
" w3 F' k7 i3 g/ `  @細細聲好啦!我都係好彩炸
! q) m1 Y! x. }, ]8 X9 f, \! I
恭喜tarochan兄得第三,
; S- @' q3 ^& ^5 r细细聲都比我聲到,
# z5 u) K) Z- E你真好影
; K  ^* o7 ]3 }估金又中,未派彩。
回覆 使用道具

chinatohk 發表於 2018-2-11 17:28 1 `: i* B0 c5 f1 E& e3 w
恭喜tarochan兄得第三,
! `; g8 v! R2 a3 R2 a) n1 W细细聲都比我聲到,
) K9 @4 a/ I3 r6 O你真好影
/ K3 {4 C8 W4 t: P! n/ E# d6 U
你成日跟蹤我,我冇晒私隱
回覆 使用道具

tarochan 發表於 2018-2-11 17:30
' X+ P- b9 g" d. Q' }* e5 J: {你成日跟蹤我,我冇晒私隱
! [2 o1 m' k- |( C. y9 C
我冇呀,剛師兄恭喜你,我,路過恭喜。
5 ^  c2 g; X( ^0 I你看黄金得奖區我昨天都冇去。
回覆 使用道具