[俄羅斯] 賀歲海參崴出米青團

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小貓打算初一至初十遠征海參崴,先深圳飛北京玩2日,再飛去海參崴玩一個禮拜,先回程北京轉機飛深圳,沿途邊玩邊食邊屌個不停!有性趣請速PM我聯絡!Thanks!
记得feedback
C兄,我有興趣,行程點玩法?有乜女?乜價位?
回復 leesiusing ##3 的帖子

記得分享點樣玩啊!

賀歲海參崴出米青團行程如下:
初一深圳飛北京,玩2日市內玩桑拿洗浴泡吧,初四飛海參崴,市內市內玩桑拿洗浴泡吧,加上去旅遊點觀光享受美食,及去淫點性地不停屌爆令索俄幼幼,玩到初九坐飛機去北京再轉飛深圳解散回港。
預洗費一萬港紙左右。最好買定旅游保險要包中俄兩地。
網上睇過去程深圳飛北京900連稅,北京飛海參崴800連稅。回程機票勁貴(24或25號),高鐵飛又賣哂,頭痕中!
Having a good trip !

Sharing your experience later when you come back!
有機會一定試試~真的是超厲害的啦
looking forward to c ur report
i will join if u hv such plan eariler
Ching, 你熟海参威吗? 那里找俄妹?
Waiting for your report

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 22:17