[西南地區] 貓仔賀歲昆明河口團2月16-26號屌足11日

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由於春節期間深圳來回北京轉海參崴機票太貴了,現轉戰雲南河口,2月16日早上深圳北坐高鐵去昆明,玩2日再坐車去河口,玩到26號早上返昆明坐高鐵去廣州,再坐直巴返港。
行程:
16號 深圳至昆明
17號 昆明市內游
18號 昆明至河口
19-24號 河口大開屌界
25號 河口至昆明
26號 昆明至廣州再返港(因為去深圳北高鐵飛冇晒)。
有性趣請盡快PM我!謝謝!
因為要提前買高鐵來回票,有性趣請盡快聯系我!謝謝!
我雖然不能參加
但想請教一下
高鐵票幾錢同搭幾耐
我去河口多次
都系飛機去昆明

深圳北至昆明南,554元,車程7小時4分鐘 高鐵G2926車次
昆明南至廣州南,434.5元,車程8小時54分鐘 動車D3840車次

師兄玩得開心滴!
a5522582 發表於 2018-2-13 07:23
師兄玩得開心滴!

謝謝你支持!一定會開心屌個痛快大開屌界嘅!
等包膠

好的!去完第一時間出包膠分享比大家!
兄弟們有性趣請從速報名!謝謝!
skcat 發表於 2018-2-13 02:51
深圳北至昆明南,554元,車程7小時4分鐘 高鐵G2926車次
昆明南至廣州南,434.5元,車程8小時54分鐘 動車D3840車次

7-9 個鐘車程, 真係唔容易過~~~~~
ManU 發表於 2018-2-13 23:22
7-9 個鐘車程, 真係唔容易過~~~~~

冇法子,春節假期令時時班次機票勁貴。
最新消息!相熟雞頭話大部分幼幼都回家過年,最早都初7回來,剩下的可能比較差的。包膠完畢!
These girls also go back home for Chinese New Year
Thailand is a better place for Chinese New Year in my opinion
Eccheng 發表於 2018-2-15 01:09
最新消息!相熟雞頭話大部分幼幼都回家過年,最早都初7回來,剩下的可能比較差的。包膠完畢!

謝謝eccheng兄報料!甘我初一夜坐通宵火車去麗江加大理玩到初六,初七先坐車入河口大開屌界!非常感激你嘅最新消息!
chicchic 發表於 2018-2-15 11:32
可能吊的地方吾多女

冇法子!賀歲屌西開個好運年!希望新一年大把索令幼長屌長有!
去到邊玩到邊 發表於 2018-2-15 12:49
These girls also go back home for Chinese New Year

系呀!所以我等初七先坐車去,希望會多啲令越幼比我揀!
去到邊玩到邊 發表於 2018-2-15 12:49
Thailand is a better place for Chinese New Year in my opinion

原來想出征泰國!但單人來回機票酒店都要六,七千(四日三夜)。等淡季先去好啲!
C兄玩得開心點,坐等捷報~

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:20