[西南地區] 貓仔賀歲昆明河口團2月16-26號屌足11日

今朝坐八點鐘開去昆明南高鐵班次列車!在落馬洲站行去福田口岸途中!暢遊雲南玩足屌足十一天之旅正式展開!Let me fucking, fucking,fuck fucking!!!
等師兄報告
師兄加油,等你報告
琴晚系昆明巡左一陣,火車站附近只有一家髮廊,有兩件女兩幼一肥一般,一高瘦可食,附近摸摸舞廳都休息冇開。

坐通宵火車去左河口,到了朝早去越南城先去漢京拿房休息一陣,然後上2,3樓巡,3樓女多,揀左件高佻大波令索越幼屌爆左佢發了狗年賀歲第一炮!有環吹,我狂蓮及大車!開價魚半+小費五魚。
skcat 發表於 2018-2-17 11:37
琴晚系昆明巡左一陣,火車站附近只有一家髮廊,有兩件女兩幼一肥一般,一高瘦可食,附近摸摸舞廳都休息冇開 ...

開頭砲~厲害~141兄弟與C兄同在
sunjoe33 發表於 2018-2-17 11:48
開頭砲~厲害~141兄弟與C兄同在

系呀!順利射出狗年第一炮!屌完休息一下,等一陣大開屌界!狂屌爆令索越南幼幼屌足十日屌不停!

剛茶市又去巡下!叫左件好似湖南衛視重慶美女主持嘅大波長腿令索越幼,上酒店開屌!先冲好涼,上床女奶蓮再落力環吹,吹到唧唧聲勁硬!然後男上狂渣大波狂屌。

再坐蓮,騎馬,狗仔式啪啪啪啪捉實大屁股推車屌。最終男上大車車住黎屌爆佢出米青!爽爆!完事家用魚半加五草小費。

看报告都
skcat 發表於 2018-2-17 14:02
系呀!順利射出狗年第一炮!屌完休息一下,等一陣大開屌界!狂屌爆令索越南幼幼屌足十日屌不停!

祝C兄幸福~ 有索爆幼幼長相照更好~

謝謝你捧我場睇包膠!
sunjoe33 發表於 2018-2-17 21:26
祝C兄幸福~ 有索爆幼幼長相照更好~

謝謝你祝福!下次有機會先影比大家分享下!

今晚訓醒都十點,起身約左四台兄弟edxxxx兄出來一齊巡越南城,少女冇睇啱就出去城里食宵夜,食完就再去越南城,巡左一陣終見一件高佻金毛長腿美少女,即點佢包過夜,gpo開八魚,我嫌貴佢話七魚ok,即帶上房happy了!

上房先侍浴,上床囡奶蓮後落力環吹,吹硬上套男上狂屌,再坐蓮,狗仔式啪啪啪啪推個不停。

最終男上狂屌波狂屌爆出米青!索令幼窿勁窄爽到不得了!

昨晚包夜同越南令幼激戰視頻分享。
https://vimeo.com/256257449
小貓貓昨天屌爆了兩件索令越幼,昨晚包左件幼過夜屌左3Q大大滿足了!今天會繼續再出演,大家請密切注意!
skcat 發表於 2018-2-18 12:01
小貓貓昨天屌爆了兩件索令越幼,昨晚包左件幼過夜屌左3Q大大滿足了!今天會繼續再出演,大家請密切注意!

加油!!

影下d女女睇睇

好勁啊~春節每日follow C兄報告~
真係欽敬佩服,做左follower

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 10:41