[新兵查問] 台中,1Q超值,1Q跌錢

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新手發貼,不夠權限出包膠。
台中,1Q超值,1Q跌錢。

台灣搵食難,一早預左,過開去都膽粗粗要去試下。之前聽師兄們講,外送茶多數唔掂,所以試定點服務。

內容唔多講,同香港差唔多。但相頭呢家野就真係講彩數。自己睇相。

香奈兒堅係超值,真人靚過相。
見都對辦第二日再試第二個,就中招。
琳恩就P過(睇相都有啲痕跡),有年紀,打7折,但都叫波夠大。

補充一下,媽媽生睇佢都是呃黎呃去,第二Q本來約第二個,約好左就呢樣果樣,要話條女整親又盛,到酒店門口先講,都到左,再要換第二條女要去老遠,係第1Q超掂先信佢,唔同佢計。大家玩唔玩自己衡量啦。

搵台灣料真係堅少,希望幫到大家。

貼不到相, 大家幫忙, 夠分即貼.

貼不到相
台灣都有伏
回復 pkpeter48 ##1 的帖子

台北住3晚,下週估計都要吃自己算了
小弟久唔久都會去台灣 外送真係九成都唔係相中人
所以預左唔係相中人 上到黎又肯對囡囡Say no既話 可以一試
價錢唔洗揀咁貴 自己覺得合理就得
Thanks for sharing
thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 19:38