[正宗桑拿] 荃灣泉灣試新女No.2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

荃灣泉灣新試女,估唔到新年前都有新女蒲頭,聽d經理講,通常d女仔唔會o係農曆新年前加入,不過唔理咁多,亦唔好理背後佢咩原因咁趕住搵過年前..有新女當然要試

淋巴係2仔,中等身型,不是嬌小型又唔係太高大,半肥瘦有長腿有心口,標準身型,勻稱平均o岩比例果種.

相頭ok,有笑容,眼大大淡妝都ok,呢間場d骨房唔係伸手不見五指,可以清楚睇到bg個樣,流利廣東話,都幾o岩傾,大概都係話等錢使所以急住農曆新年前入呢行搵錢.

新就新d,不過都dup得下,有心機,有力,基本功可以,當然可以再進一步,推油功架都見得人,推得幾舒服.

跟住就睇埋佢最後張底牌,原來都唔失禮,兩隻手慢慢掃慢慢r,由腳底到腰又回復基本步,去番兩隻腳中間,好快已經有反應,轉身歎一陣碌卡,然後就係再加然油加速啟航,就係咁樣就完成同呢個2仔第一次短聚....

感覺ok,新人dup得都幾易話為
好似吾錯喎
多謝師兄分享!
請問乜價錢?
多謝分享.....thanks
多謝分享. 請問乜價錢?
昨日行過門口貼出光榮結業喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:48