[新兵問路] 求高人指點!! 下個月一個人去曼谷

回覆 讚好 不讚 使用道具

cola1 發表於 2018-2-14 12:50
師兄,你都系打番中文好啲,已經開始唔多明白

小弟都係只去過PIMP一次

我想同你操泰文嘛

ilovetoplay 發表於 2018-2-14 12:52
小弟都係只去過PIMP一次

我想同你操泰文嘛

謝謝師兄咁有心,不過小弟才疏學淺,未領略得到

Pimp 真系好 Q 貴,去一次閒閒地都要幾皮埋單

cola1 發表於 2018-2-14 12:49
Him 乜丫 有左個家系嗰邊 開支多少都多左啲 (當然比住酒店平得多,所以先整個竇)

有錢又鬆動點 ...

可以係曼谷住係褔氣

貴都算啦,十次八次都係有限錢,但係泰國浴收皮直接搞到得返D 日本場比我地D 一年去幾次GE人 無曬選擇,變左坐飛機去噤鐘仔,撞口撞面都係巴打

sexslacker 發表於 2018-2-14 12:55
可以係曼谷住係褔氣

貴都算啦,十次八次都係有限錢,但係泰國浴收皮直接搞到得返D 日本場比我地D 一年去幾次GE人 無曬選擇,變左坐飛機去噤鐘仔,撞口撞面都係巴打

噤鐘仔呢個好笑

系呀 洗白白真系執下執下又一間,都唔知會唔會有日全部無曬,得番啲日本場。

你講起撞口撞面,某日去左 momo 仲以為系香港咁,全部都系香港人

cola1 發表於 2018-2-14 12:54
謝謝師兄咁有心,不過小弟才疏學淺,未領略得到

Pimp 真系好 Q 貴,去一次閒閒地都要幾皮埋單

係呀師兄,11月同幾個師兄去見識!

AA無帶女子走!
連入會,差不多人頭7000THB消費!

ilovetoplay 發表於 2018-2-14 13:00

AA無帶女子走!

要呀,我見有啲師兄話都系咁上下價位,啲師兄真捨得消費,仲有早排好流行啲 PTGF 玩呢啲無幾皮都落唔到樓

cola1 發表於 2018-2-14 13:00
噤鐘仔呢個好笑

系呀 洗白白真系執下執下又一間,都唔知會唔會有日全部無曬,得番啲日本場。

奇怪,小弟去毛毛都通常碰到日本人或西人!

cola1 發表於 2018-2-14 13:03
要呀,我見有啲師兄話都系咁上下價位,啲師兄真捨得消費,仲有早排好流行啲 PTGF 玩呢啲無幾皮都落唔到樓

其實,小弟未去過!
見有幾個師兄吹雞!
咪打算見識下囉!
一次好啦,呢D唔係我的消費組別!

cola1 發表於 2018-2-14 13:00
噤鐘仔呢個好笑

依個FORUM 日日閒閒地十萬八萬巴打睇住

出得幾個POST,只要間場吾係立心不良水人都一千幾百個師兄去試,MOMO個老細係識講廣柬話一定大把人去。

個勢根本就係想接曬D 泰國浴,可能唸住用D 地起樓賣比外國人HAHA,我自己就鍾意泰國浴,一來地方大D D 囡囡各有各靚,感覺又似夜場,夜晚去前後食下煙好FEEL D,日本場好似點餐埋CASHIER 比錢上房,好係好有保証TIM,但吾係印象中GE 曼谷LU...............

ilovetoplay 發表於 2018-2-14 13:07
其實,小弟未去過!
見有幾個師兄吹雞!
咪打算見識下囉!

哈哈 same same me  我都系搞唔掂呢啲玩意

ilovetoplay 發表於 2018-2-14 13:06
奇怪,小弟去毛毛都通常碰到日本人或西人!

我去到門口出黎都系香港人 ,日本人都見過,西人真系未見過

sexslacker 發表於 2018-2-14 13:09

出得幾個POST,只要間場吾係立心不良水人都一千幾百個師兄去試, ...

師兄講得啱,同埋佢地成本真系好高,所以好難維持 (我估)

10000b真係只夠玩3至4次ST或按摩,而且未計交通吃飯錢.小費更加吾使提.所以預多一倍好D.

cola1 發表於 2018-2-14 13:11
我去到門口出黎都系香港人 ,日本人都見過,西人真系未見過

鬼佬其實十個十個無得開公數都好鬼度,日式場佢地好多都覺得吾抵同吾ARM 口味

同埋佢地鍾意D 黑底,佢地多數去GOGO BAR 帶返酒店玩或者叫外賣返房,我地打開門食吾落個D就中曬佢地個味。。。。泰國就係好玩就依到

ilovetoplay 發表於 2018-2-14 13:00

AA無帶女子走!

PIMP 依D 場,我自己覺得係ARM 成日要飛去個邊返工或者直頭長住個個邊去玩

入左會一年去一兩次其實吾化算,一來媽咪吾認得你,二來D 酒呀入會費個D 又係煩。同埋最重要係一定要人多先好玩,就得一個其他又未必得.....

sexslacker 發表於 2018-2-14 13:44
PIMP 依D 場,我自己覺得係ARM 成日要飛去個邊返工或者直頭長住個個邊去玩

入左會一年去一兩次其實吾化 ...

無錯,師兄講得好啱

davidrandy 發表於 2018-2-14 02:34
各位ching,
小弟下個月一個人飛曼谷三日.
預10000B照顧自己細佬,(係香港受夠自己屋企嗰嗰及其家人,吊....)

一日簡單行程 下午冲涼 兩餐飯  夜晚蛇尾或gogo bar 無8000B都唔得

sexslacker 發表於 2018-2-14 13:09

出得幾個POST,只要間場吾係立心不良水人都一千幾百個師兄去試, ...

講得好,師兄!
邊個女子好與壞!
紅或黑!

真係成也4台,敗也4台!

sexslacker 發表於 2018-2-14 13:35
鬼佬其實十個十個無得開公數都好鬼度,日式場佢地好多都覺得吾抵同吾ARM 口味

同埋佢地鍾意D 黑底,佢地 ...

講得好,就好似在下果夜坐係蛇美後巷對面睇左幾個小時!
真係喜愛D粗糧!