遼國妹On On咁有本錢又咁好服務,質素絕對超高,有排我食!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖沙咀發利大廈,相信好多師兄都去過,可以話係一個性地,靚女多有服務任君選擇,啱晒我哩D鐘意試新女嘅人仕。" x4 Z- O  R1 @% Y4 v

; v1 X$ Z5 n, c* w今日喺6樓搵到個叫On On嘅女女,對波同個身體唔成比例,正正式式係廟細燈爖大,我點會放過呀!
. ^! U& U* D( {" r3 m2 i) Z+ A5 q* l" ^9 K- T# c3 t
On On好鬼熱情,仲要姣到出晒汁,入房我係咁抽水,又揸又摸,佢好享受比我撫摸,一路幫我除衫一路呻吟。  G+ S4 M+ E6 \1 ~: v
; Q, Z: A/ f+ q
之後一齊沖涼,好細心服侍我洗得乾乾淨淨,然後嚟個波推,越推越落,再嚟個夾腸,大波夾腸當然係唔同D,壓迫感好強烈,夾夾吓再含入口,夾住玩水中簫真係好正,On On嘅口技好掂,又含又奶,再玩深喉,Free到震呀!
/ W* J4 A9 J( c) @9 D7 N6 y  E9 U; w. M& w
擦乾身趴上床,On On先幫我幫我按肩頸,手勢幾好,態度夠晒認真,我就係要哩D服務,唔使一定要大師級,但起碼要態度好,比佢DUP完真係幾舒服,On On開始撩我屁股,輕輕咁R吓,掃吓服溝,捽吓兩粒旦旦,摸吓支棍,反身後又嚟個全身慢遊,由頸開始越啜越落,再將我細佬我成條放入口,吸啜我嘅精華,個樣幾鬼淫,姣婆即係姣婆,我一探佢下面已經濕晒,水頭真係多。: ], J5 s2 j" r3 @( n" w5 J) {

; }: ]8 ~/ ?/ k6 G/ [+ v) H2 Q我實在忍無可忍,將On On推落床,獸性大發就直堵黃龍,一插到底,On On攬到我實一實,對腳擘得好開,完全為咗迎合我嘅抽插,我一路瘋狂抽插,On On就越叫越大聲,塊面同胸口開始發紅,轉玩女上,佢已經好陶醉咁自己喺度搖UN,又喺度自摸,隻蟹係咁夾實我,睇嚟都高潮嚟了,捉佢落嚟趴喺我身上,我由下而上快速UN,攪到On On好似虛脫咁,後終於雙雙達到高潮!
/ a) b5 T3 u  Y, Z1 {
% R  b! {+ f: }1 Y: @/ B
, ~" `' p% L% H% J
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for yours sharing!

女女好正,都想試試

回復 tonyliabc ##1 的帖子5 b' b: V' \, [- U( m! }( y
5 s8 r3 u$ x  d
報告精彩...值得一試

回復 tonyliabc ##1 的帖子: s) D2 l4 a/ A3 |3 u- y" m5 L
8 z$ b( Z) e5 H* N6 m7 g3 ^
大波靚女 - 我啱呀

回復 tonyliabc ##1 的帖子1 e. K1 g- U, c$ J

% t& B$ {) x  {靚女要支持

回復 tonyliabc ##1 的帖子+ M7 V* j* p! L" V
6 d1 ]6 |; ?6 b" Q& y5 m/ X
等我都要去試吓先得

回復 tonyliabc ##1 的帖子
5 e5 x& e$ s( F( w# ], R- [6 S
& N, Z1 e. |0 g- a% X/ j& s甘好功夫...一定要試

4 s3 k+ \! y. D% L& J1 O5 d& E1 p
3 E0 Q2 |; ~3 W( Y7 ~, t睇落好正喎!

3 Z  w: k/ f0 A' U7 E7 |* m% k* _0 I) S& U" q& A# V* u
大波靚女 - 我啱呀

# j+ S  _. e3 T" I
& C3 d6 ~' N, \0 |: L" M9 u8 v身材好火爆

. p! v  i8 v$ G: |$ u4 c4 Y
8 t" |( V8 q2 t天使面孔,魔鬼身材

報告精彩,值得一試

淫蕩巨乳,見到都硬晒

個樣幾姣,應是淫娃一類,我鍾意呀 !

令人按耐不住

係男人都想執佢一劑

女女唔錯,食得過

靚女一定要支持啦