[曼谷] 再來一次5天4夜炮兵之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

繼上次玩了五晚6發之後, 今次再挑戰一下四晚5發

DAY1
落機後, 食完嘢, 晚上10左右又去空姐店, 老老實實, 我係貪方便啫, 入到去啲女真係唔多, 而且質素麻麻, 不過見到上次見到的大學生兼職, 佢叫MIMI, 佢唔記得咗我, 我俾個LINE佢睇, 佢話而家記得. 其實佢唔係咩國色天香, 只係後生女, 大學生, 但係對波又係僭建的, 呢條女上次都寫過, 其實冇乜好寫, 但佢笑得算甜, 同埋有一樣嘢上次唔覺, 今次好明顯了, 前戲都係咁, 附送環保吹, 戴套上馬時, 一入去, 嘩我頂丫, 裡面熱辣辣的, 對於我都算征戰多年, 呢個體溫係有啲高的, 所以寧舍HIGH. 咁又附近MIMI的LINE相俾大家, 希望大家都去幫襯下佢, 資助佢大學既學費, 佢話要大概30000銖一年喎.

photo6064442398764804104 (1).jpg

DAY2
我又係去空姐店, 不過入到去, 得返四五條女, 而且甚豬. (大家一定會問, 你條友唔悶既咩, 又去呢度, 我想話, 我呢啲懶人, 見到靚女就得架喇, 連續兩日上同一條女都OK的, 最緊要酒店附近, 完事可以去LOUNGE飲返杯DRINK咁就仲正) 咁其實四五條女冇個EATABLE亦唔勉強自己進食, 不過係寧寧舍舍有個好正的囡, 佢著住唔同色衫 (當晚全部扒都係著紅色, 係呢個著淺啡色), 佢心口仲掛住個M字, 我問MAMASAN佢係乜東東, 佢話係新嘢, 即係SUPERMODEL, 4000匹, 個半鐘. 其實呢種質素, 我估去到第二度溝女或者要呢個價, 但我去得空姐店, 我就係想2400匹個半鐘已搵到靚女, 我示意唔駛了, 就去了102. 入到去, 一字排開, 又係得四五個, 今日究竟係乜日子, 頂. 其實其中一個OK的, 可食用, 50/50, 我喺裡面見兩個更正的, 但已被MARK, 心裡暗中不爽, 難道今晚要餓住返酒店? 咁我去後面街搏一搏好了. 同鬼佬老闆示意冇嘢啱後, 就一條友去隔離街.

去到大手町門口, 裡面坐咗幾個OL咁, 再行過啲, 見到有兩個著住PE衫既女仔, 叫我入去, 我望一望, 叫BNB, 入咗去, 又係得四條女, 咁其實四個我都麻麻, 但又真係唔想餓住個肚返酒店, 就揀咗一個對住我笑得最甜嗰位. 佢係黑皮膚嚟, 叫亞LIK, 高168, 冇乜波, 開頭我都驚佢係鵝, 咁見佢對波冇整, 咁我9成覺得佢係囡. 呢間嘢啲房認真唔得, 細又舊, 空姐店同102好好多. 條女係戰鬥格, 雖然靚子平平兼冇波, 但笑容搭夠. 同我按摩時手勢唔錯, 我叫佢不如做正經按摩啦咁好手勢, 佢話搵唔到錢. 佢話佢出嚟做咗兩個月, 之前喺屋企踎冇嘢做, 話唔好意思再伸手牌問阿媽攞錢. 咁沖完涼, 環保吹都OK, 上馬啦, 佢係咁騎, 見佢HIGH到爆, 望住佢又傻笑, 我問佢你想FUXK ME? 佢話佢喺樓下見到我時已想FUXK YOU, 咁呢啲對話其實好挑逗雖然唔會當真, 咁換個位男上女下怒插佢一大輪, 佢又唔知震咗幾多次, 好出嘢沖涼走人. 呢個其實唔推荐俾大家, 因為係無奈之選, 我走時撞到入嚟個四個其中一個, 佢哋兩個淫笑泰語咗一陣, 佢話嗰條女見到我都想FUXK我, 又話我HANDSOME呀盛, 俾人讚梗係開心但也不會放在心, 歡場就是如此. 不過最PK係走時見到四個以外的囡囡, 有一兩個白白淨坐咗喺度, 頂, 早知遲多一個鐘先入嚟啦.

DAY 3
下午已9痕, 食完飯LINE去MOMO, 問下DEW 3點有冇期, 點知回覆話佢放假, 真係XYZ. 咁我問佢邊個有返啦, 佢話WEEVI, MILK, 仲有CHOMPOO都有返, 咁我話MILK啦, 因為上次食過WEEVI, 今次試下新嘢. 去到, 坐低, 叫了MILK出嚟, 嘩, 好靚女, 不過我只能夠話係我杯茶, 因為唔係個個都鍾意類型, 咁一睇就知對波係嚴重非法僭建, 但個樣係我杯茶, 即係拖住佢上樓啦. 咁上到去, 其實都係嗰啲, 不過佢話佢整親個背隻唔知邊條根. 好啦, 咁沖涼都係咁, 上到床見佢都就住嚟玩, 環保吹咗好耐, 我見佢拎晒紙巾, 我相信佢係諗住吹爆我既, 但我又點會咁易死喺佢口上呢? 咁戴套又上馬了, 又係女上男下, 之後又調位, 俾我插到佢震咗幾下咁, 完事又攬住鍚咗一陣, 佢啲英文算唔錯, 佢個背好痛, 話今日淨係做我, 做完就返屋企, 因為痛到標眼水. 咁我好心同佢按摩下, 反正我都完成了任務, 順便同佢依儈下, 佢既笑容真係甜到漏, 同埋佢既性格有啲男仔頭, 呢個真係我杯茶, 唔理佢真傷定假傷啦, 咁總之自己開心就得, 唔通佢對住我甜笑我都要嬲咩. 好喇, 又交換咗LINE, 到昨日情人節都仲有溝通下, 又俾張LINE相大家睇睇.

DAY 4
其實早幾日前已約好了女神TONG, 因為佢放假放到今日先返, 佢話返3點, 咁我就3點去到, 食頭圍用膳感覺都好啲. 但MAMASAN冇啦啦俾咗個M字牌佢既, 吓? 我頂丫, MAMASAN話TONG會升級做SUPERMODEL, 咁我今次計舊價, 下次再搵TONG就係4000匹個半鐘, 我DIU丫, 有冇搞錯?!! 咁唔理啦, 下次再嚟再算啦. 咁過程都係咁, 同上次一樣, 佢下面暫時都仲係好緊緻的, 我同佢有貨柜車牌, 拿我唔知大家有冇喇, 我就次次都同我打晒車輪. (其實MIMI同MILK都有). 呢個女神, 仍然係咁COOL, 笑起上嚟依然係甜, 但對燈依然係假....

DAY 5
因為下午機, 所以已一早約了TONG, 佢昨日應承了我都係舊價, 叫我10點去到, 因為10點MAMASAN未返嚟, 哈哈. 咁今次一個鐘算了, 因為有啲趕, 食多佢一劑, 其實一個鐘仲好, 因為唔駛俾佢按, 俾佢按摩係嘥時間, 因為冇力水, 反正醉翁之意不在酒, 一個鐘前戲環保吹兩三個姿勢都好夠, 食完佢後, 依依不捨啦, 佢昨晚同今朝都係, 我走時係咁攬住我又係咁鍚我, 其他囡見到係咁笑, 我都唔好意思咁...  跟住去隔離街食魚蛋粉, 返酒店時, 經過BNB, 我頂, 咁多好嘢, 下次嚟時要行一行過嚟再望下, 同埋入一入大手町, 我諗啲OL都唔錯.

不過下次嚟先算啦, 最緊要今次盡興.

希望寫得唔好, 多多包涵, 寫得好既, 加多兩分鼓勵下啦

多謝師兄快靚正報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

勁.下下D女都震晒.~~

多謝 brother 非常詳盡的報告

件件精品

仲諗住黎緊個trip 去addict 搵tong添
加價就一般唔洗特別去

師兄日日有得食

如果囡囡正,貴小小又何防,都係一千蚊,總好過幾舊水簡唔落手

我都認同,女女正d價錢相對高d都合理

多謝師兄分享~~另外想請教師兄既Day1 係星期幾???

師兄日日食件件精品,
空姐店,空姐店

你就爽歪歪了

回復 Ecstacy2007 ##1 的帖子

多謝師兄詳細報告,資料好詳盡

师兄看来非常喜欢按摩啊 都是按摩的体验

CHing好勤力啊!

回復 Ecstacy2007 ##1 的帖子

精采报告

Thanks for your sharing....hope I can have that much energy & $$$ like you

Ecstacy2007 發表於 2018-2-15 15:58
繼上次玩了五晚6發之後, 今次再挑戰一下四晚5發

DAY1

多謝師兄分享。幾個都好正呀!