[新兵問路] [曼谷] 有無師兄可以教導下 Khaosan Road 系點玩?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

比如有無 a go go bar?  Khaosan Road 兩邊酒吧啲囡囡是否可以帶走?(當然知道要比錢 哈哈) ,Khaosan Road 仲有咩地方或時間可以搵到囡囡?

萬分感謝

備註: nana asok 玩得太多,想試下其他區。
回復 ilovetoplay ##2 的帖子

邊有咁荀
cola1 發表於 2018-2-17 23:35
回復 ilovetoplay ##2 的帖子

邊有咁荀

我相信係P Cola身上會有荀事發生。
ilovetoplay 發表於 2018-2-18 00:06
我相信係P Cola身上會有荀事發生。

哈哈 可惜系  從來未發生

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址
P Cola ? 係咪指樓主係型仔 ? 定係間 bar ?
考山路都是 泰国大学生去玩的多 没有a go go应该
hkkaze 發表於 2018-2-18 04:37

哈哈 兩樣都唔系
xman250 發表於 2018-2-18 09:59

謝謝告知

咁考山路上啲酒吧系咪要自己去認識呢? 謝謝
是的 跟夜店差不多 比夜店难度大点 毕竟夜店有的妹子本身就带有目的性的 考山路可能不同 里面酒吧分2种 一种是背包客的 就是全是老外 一种是泰国本地人也会进去玩的 这种可以进去搭讪下
xman250 發表於 2018-2-18 10:46
是的 跟夜店差不多 比夜店难度大点 毕竟夜店有的妹子本身就带有目的性的 考山路可能不同 里面酒吧分2种 一种是背包客的 就是全是老外 一种是泰国本地人也会进去玩的 这种可以进去搭讪下

那真的非常不錯,結識朋友!談天說地!
hkkaze 發表於 2018-2-18 04:37

P Cola
中文係
Cola大哥/兄/哥哥
xman250 發表於 2018-2-18 09:59

在下最鐘意同大學生詳談人生!
ilovetoplay 發表於 2018-2-17 22:08
P Cola
恭喜發財
可能你晤需要比錢呢?

免費午餐永遠係最貴
bangkok 發表於 2018-2-18 15:26
免費午餐永遠係最貴

可能出現逆免費事件呢?

果然係Bangkok兄。快手
ilovetoplay 發表於 2018-2-18 15:02
果然係Bangkok兄。快手

主題分類左,而家唔難揾
C-Hing我估你曼谷認識唔太清楚。你有所不知,考山路離開皇宮步行只係幾分鐘。冇可能有聲色犬馬嘅架步。只有平價洒店,Bar俾啲背包客。平Bar,平Massage同平餐廰多。

因為後生鬼仔鬼妹多,加上近大學。係型男美集中地。你如果有自信可以媾到女,食免費餐。我唔反對你去。要留意一樣嘢,好多泰妹係鐘意湊鬼,鬼妹就唔多show中國仔唔洗多講。除非你好型,唔係九成食白果!

但如果想叫G。返去紅燈區好D!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 09:09