[曼谷] Day1报告,MoMo大战weewi and Jenny,and so on

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由于身体原因,要做个手术,恢复起来比较难,干脆同公司挪左半年长假,横死掂死,都要熬一刀,
干脆泰国享受下20日大长假先,系呢度都祝4台既兄弟身体健康,甘先可以常玩常有。

琴日系day1,早机到,去酒店没得check in,不过摆低行李都唔错,然后拿拿声去MoMo,
因为早就约左weewi同Jenny既大战,去到得10点,有个靓妹掌档,话接近11点巨地先来,
但比齐钱可以上去先,Good!2600乘2 + vip room300再来枝orange40,盛慧5540。
上去岩好睡翻觉,补足精神来。   

10点40左右就来了,Jenny话有少少sick,不停咳嗽,不停say sorry,其实我内心不是崩溃的,
而是好开心的,因为我比较中意车weewi,谂住车唔车Jenny好,车唔卫生,
唔车万一巨上来唔车好像又几hurt巨甘。甘宜家问题可以完美解决,
不过我细佬就可以同距大车特车了5555     放水之际,我肯定吾浪费时间,巨地都好识做,
开展左右左右攻势,我企住一个左lin一个右lin,weewi还经常偷袭下耳边,颈,时不时再车一阵,
舒服到,呢d先叫3p啊,感觉企住呢个比较有感觉,第一个回合weewi轻松胜出。然后入浴缸,
两条女开展上下攻势,weewi当然主攻上路,继续开展gf式缠绵,Jenny主攻下路,水中萧开展技术攻势。
我亦不能一直采取守势,左右手直捣黄龙深入虎穴等距地进入临战状态,呢一回合大家打打平甘话啦。   
浴缸完事后,上床继续开展。weewi继续攻上路,Jenny攻下路差唔多我叫巨可以入闸,
不得承认巨骑工真是一流,weewi又时不时偷袭,就当将我ko之际,我马上改变战局,改为前后攻势,
改为我主攻攻击Jenny,传教教巨做人道理之后,再推车送巨一程,weewi继续重车同时一手继续直捣黄龙,
另外一只手比Jenny车,巨就好听话,不停吸允我手指,我突然感觉自己好忙甘,哈哈哈哈,心思不坚定,
随着感觉越来越强,终于被ko,顿时感觉世界好空虚……  然后开始massage,虽然依然有左右攻势,
前后,上下战局,但激烈程度不可同日而语,简直就是世界大战同叶问打十个既区别……不过Jenny呢方面就完胜weewi,
有力之余又识得用力,weewi就系形式下,嗯,呢一回合Jenny完胜。回气差唔多,再翻到战局,形势差唔多,
只是weewi同Jenny换左角色,几番攻守之后weewi以观音菩萨既技术将我收复,Jenny由于身体原因没法开展太多攻势,
呢回合惨败,最后战局,weewi2比1获胜,但是奖品我还是好公道,一人200tips收工。  

晚上当然先去cowboy B记,但是宜家感觉真是几没瘾,来来去去面孔变化不多,专攻蛇美,可吃度好低,
不过好多女有笑容,看来生意难做啊,有个走肥的娃娃公主好可爱不停对我笑,但是我居然还想看下,
然后就没然后了,被人截胡……最后见个1.5米左右,好瘦既靓妹,我好受呢种款,ok,就你了。不过巨英文好差,
勉强知道做服装sales,25岁,见巨手机封面有一仔一女,感觉有点失望。因为之前话st lt巨都ok,甘就st啦,
翻到去有车有侍浴没环保,因为细粒做起来好过瘾,都收货,因为头先系7仔问都没问我就充了200话费,
我有d唔爽,不过一仔一女应该生活不易还是比20tips收工。  

因为day1,心瘾好大,因为近patpong,去左kings cattle2,看左有条女几清纯,就叫落来坐,
17岁,先做两日,甘当然系叔叔帮忙检查身体先啦,虽然好怕丑但是唔会做叶问,感觉好好,
巨话唔可以去酒店,甘当然最好了,我一日3q,早就有心无力,来只是满足心瘾,
一个钟头帮巨做完全身检查,3杯ld + 100tips奖励巨身体发育完成,结束day1。  

Share同updated下信息:
1.本来想book weewi同dew3p,点知dew原来系唔接受3p,而且问起巨话long holiday,
可能身体原因,祝巨好运啦。
2.weewi同Jenny关系好好,经常开玩笑,互动一流,不过英文weewi好好多,
各位ching要 3p就尽早了,weewi话巨已经结束学业,唔一定做好耐。
3.点解去kings cattle2唔去1,
因为1大装修,唔知几时开翻。

day1 end。
玩雙飛, 上邊車, 下邊吹, 真係好鬼爽架
回覆 讚好 不讚 使用道具

点解话比tips会自动屏蔽?唔明

多謝師兄精彩報告.  繪形繪聲,有睇 3D iMax 置身其中既感覺。

師兄,你話入廠係咩事?  保重呀!  祝你龍精虎猛,長玩長有。

玩雙飛真係好爽架

3p爽暴。

回復 Daviddeng ##1 的帖子

精彩報告,有圖就一定有分加

多谢师兄关心。左膝关节半月板三级损伤,比较麻烦。

回復 Daviddeng ##1 的帖子

一個非常掂的曼谷体验報告

Oh...really sad news that weewi will leave soon! Since I only have time go there on May, thought she is not there that time then....

我未试个3p爽暴

Daviddeng 發表於 2018-2-20 09:51
由于身体原因,要做个手术,恢复起来比较难,干脆同公司挪左半年长假,横死掂死,都要熬一刀,干脆泰国享受 ...

師兄,首先希望你早日康復!

多謝分享3P報告!非常精彩,好似現場一樣!
Weewi離開只可以講可惜!

精彩!我都中意 Weewi多啲!

Coolmax9 發表於 2018-2-20 11:39
師兄,個蛇美靚妹係唔係企係買完在counter飲料行入去幾步,企係右手邊嗰度?

哈哈,系啊。莫非截胡的人系师兄你,真是几可爱的妹妹

ilovetoplay 發表於 2018-2-20 11:46
師兄,首先希望你早日康復!

多謝分享3P報告!非常精彩,好似現場一樣!

多谢师兄关心

Coolmax9 發表於 2018-2-20 13:38
根據最近幾晚嘅觀察,佢應該入邊生意最好嘅一個。呢個靚妹仔通常一晚都俾人帶走2 次,第一次返來佢習慣叫 ...

師兄有無同呢2位女子Magic Moment呀?

Daviddeng 發表於 2018-2-20 11:17
多谢师兄关心。左膝关节半月板三级损伤,比较麻烦。

雖然唔知係咩,但係聽個名都覺得好嚴重下。祝你早日康復呀!