[指壓囡囡] 想轉玩指壓場 有冇師兄教下路

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時都係禁下鍾仔。。 唔知咩玩法。。。 我見個個講都唔同。。。唔該教下路 同埋係咪通常年紀比較大?
通常指壓年纪較大,三十以上,注要係服務,四十分鈡左右一節
上到去,佢會叫你入房坐低等。你可以同佢講你要點樣既女。過一陣會有女入黎,你啱就 ok ,唔啱就話唔啱,叫佢換第二個。水簫、環吹就一定有既,毒龍想試咪試,唔想咪 skip lor。多數場都可以無限 Q 既,不過 45 分鐘都唔會射到好多 Q 卦。好玩既你可以加鐘既。著衫,出房,樓面俾錢。

指壓係 sell 服務,中女以上。好少好少好少好少好少好少好少好少好少好少會有後生靚女,但係唔係冇。
嗯 今晚去試下先
未去過去鳳城春秋會好啲。第一次去不要去金多港,環保場不合新手玩
回復 169cargod ##5 的帖子

好呀 唔該晒你先
回復 169cargod ##5 的帖子

有冇邊d推介下
想食後生嘅可以去太子(行內平均年齡較輕),想食招呼可以去美妙(即尺口爆都無問題),想選擇多可以去鳳城(不過要記住你只係生客)。
其實只要能夠接受美女老少少
去完指壓就基本回唔到頭玩快仔
快仔俾完錢只係呯呯呯
去指壓係享受皇帝式服務
係, 指壓根本除左無水床, 無跳舞之外, 其他野齊晒, 服務比東莞妹妹真好, 又唔洗破冰, 價錢平.
係D女難講, 有時D女好正, 有時換幾個都老, 不過指壓場就算再老都唔會話好離譜, 起碼我味見過50+
計返時間長, 又環保, 又服務, 真係好玩過1仔, 快仔好多好多, 睇你要咩啦, 真係懶洗樓又唔想跌錢, 指壓唔會錯
thank you ching
回復 血腥游子健 ##11 的帖子

好詳盡, 多謝師兄分享
指壓就是玩服务的,比按鈡仔好多,啲女就中女冇一仔後生
箭神 發表於 2018-2-22 11:40
想食後生嘅可以去太子(行內平均年齡較輕),想食招呼可以去美妙(即尺口爆都無問題),想選擇多可以去鳳城(不過要記住你只係生客)。

想問下你講果幾間係邊區架?
同問 想知你地去開既 有無地址網址可以睇下 小弟淨係玩過一次指壓 本身淨係諗係去DUP下骨 上到去先知係指壓 果日都行左都幾耐下廢事又行過 不過D囡真係偏老 唔知係咪新年前無人返工定點 換左3條囡先開波 服務真係唔錯既 時間又夠 又唔洗入到去先食車仔麵  
同埋指壓係咪基本上都30+ 去開樓上骨都係30+  但個樣太C9真係接受唔到 雖然佢地D燈真係效到好暗下 但都係入到房就現曬型
有冇邊個場D女可以打真軍?可以加錢做
HeySayJump 發表於 2018-3-3 17:47
同問 想知你地去開既 有無地址網址可以睇下 小弟淨係玩過一次指壓 本身淨係諗係去DUP下骨 上到去先知係指壓 ...

指壓多數都40上下
上到去話要瘦GE
咁應該無咁C9....
我愛田甜apple 發表於 2018-3-4 08:50
有冇邊個場D女可以打真軍?可以加錢做

金多港一半女以上可以打真軍,年齡40+。指壓中應該是唯一間最多女可真軍
回復 fcyh ##18 的帖子

咁有無邊幾間D囡平均會後生返少少咁 我知指壓都唔求後生都係玩服務 但係之前見到D 40歲樣個樣仲幾趕客 已經唔係年齡問題

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 07:47