[搵囡心得] 芽莊 & 峴港 之旅 [峴港]

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

岘港,其實係芽莊的翻版,不過夜生活應該更為多完化,師兄話又有賭場又有桑仔。可惜又係時間關係,今次只係去左食快仔,不過其實有好多探險空間。
GOLD 3 Hotel, 4台好多人介紹。我去嘅時間太早了,上午11點間野未開,但上到去睇下,原來一層只6間房,細到冇朋友,重要中午12點後至開。睇相:
da nang_gold 3 hotel.JPG
WeChat 圖片_20180221164223.jpg
WeChat 圖片_20180221164220.jpg
所以改PLAN打算去MOONLIGHT HOTEL。係GOLD 3 樓下D 的士仔話去MOONLIGHT,佢地就即係問係咪massage? boomboom?跟住就話帶我去附近睇下。反正都係睇,就跟下佢去邊。一帶之下,佢就帶左我地去一間叫Seven Sea Hotel,駛左我100k vnd。到左個的士仔就同待仔叫招呼我。

Seven Sea Hotel
上到去問500k vnd 先俾公司, 開大另加1,000k vnd。入到房等女,原來只有5條女翻工。老實講真係強差人意,大波大媽多,可能晚一點點會有靚女。
見唔到路,同前台講回水,竟然成功左,即時俾翻幾萬前台醒醒佢。
WeChat 圖片_20180221164206.jpg
da nang_seven sea hotel.JPG
落到樓下又係同一個的士仔,我就話咪玩,直接去moonlight 好了。架車開過了對面橋就係,大約80k vnd 左右。

Moonlight Hotel
一上到去直接上15樓,入到去一樣係先俾450k vnd,我都冇多問。直接俾埋找左個50k 俾個待仔, 叫佢帶D young girls。
條女一入來就知道有野玩, 冇需要問,條裙短到一帶上到就屌得。
20歲左右的妹妹仔, A仔波有腰,除光佢就幫我沖涼。沖完佢就係咁易幫我按下就問我要唔要boomboom,但開價真係好貴,同胡志明日本區開大一樣。要usd100一棍。一場來到, 冇理由唔扑下佢,俾錢佢即時出去放低張錢就回來,除衫就開波。都係個D 野,但由於環境開揚,根本唔會有興致屌得耐。整體條女西緊水多, 有對A仔波,又有吹,都算唔錯。
睇相:
moonlight map.JPG
WeChat 圖片_20180221164214.jpg
WeChat 圖片_20180216181956.jpg
其實夾夾埋埋,差不多成HKD1000一棍都唔算平。不然褲都除左又硬晒,冇理由唔試下。

玩完就係海邊行下,其實一條長長嘅日本街都係酒吧,夜晚應該都有好多囡翻工,重有一間KTV。
WeChat 圖片_20180221164228.jpg

今次岘港就係咁多。
下次去胡志明去K之外,有空會再去探險一下。

睇完報告都心郁郁
回覆 讚好 不讚 使用道具

图文并茂,获益良多

回復 pc01088 ##1 的帖子

西窄水多又有波,正斗。

多謝ching有圖真實報告,長知識了

太貴啦

真的
太貴啦

回復 pc01088 ##1 的帖子

Thanks for your report!

大大的圖太強了阿
這樣都拍得到
拍照要給小費嗎?

Nice Girl.Thanks For Sharing

多謝師兄分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

感覺價格不低耶~~但如果是談鋼琴那個感覺頗優。

支持有圖的報告.....睇到心都動起來!!!!!

支持有相報告, 有心呀~~

thanks for sharing

多謝師兄分享

Thanks for your report!

好吸引喎

good report thanks