試食Baby

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一見Baby 出post 即刻Add左佢約時間,baby 因為屋企有事等錢用才出來兼做CC,我係佢第二客😬,一睇Baby 既wechat 對話就知道佢係新入行,更加令我又要驚又要去試😬,約定時間,係遲了小小,但沿途一直報告行蹤位置抵讚👍🏻。見面同相中人一致唔會差天共地,正!拿拿淋買埋嘢飲就上洒店🤩。入房自動波寛衣解帶冇怕醜,一齊沖涼夠體貼,問題少女會不斷發問冇冷埸,沖完浴上床攬攬抱抱調下情,吹了一陣(Baby一早巳提及不太喜歡吹)就上套做愛做的事,轉姿勢唔會投訴,仲會要求轉姿勢插深啲high D😍.完事大家一齊開心沖涼就散埸!$ X7 F$ u5 B7 O+ `+ z' O
7 m5 ~1 K$ @2 K# N; a
各師兄如偏愛吹或口爆要同Baby 預早傾好先呀!! P9 Q) E1 {4 B, q+ i. p+ R) J
$ U$ k# x4 X( d# v% J1 n, U
會再翻食,但知baby 只是短做渡過難關。隨時收山退出唔做,大家要試就要快!7 c7 o6 `1 }( j$ ~7 k& o! S
2 J" c8 I7 K* S) o" R
PS. Baby佢自己有post wechat 聯絡方式法,不用PM我👍🏻$ G' t7 F' B( F3 w

* P# ^3 n. w) n6 s) a祝各位師兄狗年行大運!
Where can find post
回覆 讚好 不讚 使用道具

好吸引!

chaser 發表於 2018-2-25 09:13 ! |7 N# [$ O- ]" \+ V% h
咁女女身材好嗎﹖大概幾多歲﹖

- ]& _  B' n4 W0 s0 u23 歲,瘦底但有波🤤,大食😋

Menard 發表於 2018-2-24 23:18 " X* o* [" S: T5 V2 F6 d
小淫娃😍😍😍😍😍

/ y/ ]0 O9 @: b7 a- J- l; ]搵唔番佢個post 介唔介意貼條link  唔該師兄

ansonnn 發表於 2018-2-25 11:50
  f+ e7 N2 C6 Q" v搵唔番佢個post 介唔介意貼條link  唔該師兄
' t: c. Z) g, u7 P8 T6 @2 b" ^2 ]. q
http://141hongkong.com/thread-1961540-1-1.html

Thanks for sharing 師兄!有機會交流交流

fancyamnesia 發表於 2018-2-25 14:20 $ Y0 a, v* B5 c
Thanks for sharing 師兄!有機會交流交流

- V2 C  u  N. ?! x6 X# `, [; k' c師兄如有正嘢請私訊我分享一下😋😋萬分感謝

1800一Q,話好大食,但唔鍾意吹,心理上打左折扣,sorry..可能係我唔識欣賞!

Babybbg 發表於 2018-2-25 23:14
9 q8 r% _  I+ U- `4 W; P有冇師兄想試試同Baby我做下~
$ l6 F  s( N2 x* e" Y' F
Meme呢到呢到 我都試同你做

食唔起 好貴🤣🤣

gamez 發表於 2018-2-25 18:30
5 l! }% l7 K1 p2 k1800一Q,話好大食,但唔鍾意吹,心理上打左折扣,sorry..可能係我唔識欣賞!
' a# [7 T8 t0 y) I8 d* `$ n# u' K
唔鐘意吹咁仲叫淫娃咩😕仲要收1800 1Q,真有錢人玩意,我都唔識欣賞

感谢分享

各花入各眼

回復 Menard ##1 的帖子
/ c' k6 o) C% ?# L
& l# ?% C' t2 n6 J# N感謝師兄分享 ,可以給我 V7 嗎 ?) W8 ?! `: i" @

% m* Y  O$ k  q) P% Z: w1 u
8 ~" i, ]! Q4 b$ w. c1 S回復 Menard ##6 的帖子1 s% W# u5 M( E9 ?2 I
) V! ~8 N; H& @( n- |
已試; L9 B9 I5 Z' ]6 h7 g$ q; e

7 w( m& a# }4 l完全正確
" K1 b0 Q# p( j6 M. ~, w1 Q超大食
3 i3 l; P- R9 C' }9 U
! t+ j: Y' Z+ c/ t7 @: w+ C感覺好似俾佢食番轉頭咁& {. v' G% M- W$ k" X+ T0 O
1 u, K2 w$ q! M+ M/ Z4 P
叧外. a" T/ F6 N, ?8 P6 V; x
咁瘦仲要有波
7 D" F4 j4 D( S1 c' N難得

多謝師兄分享