[長沙灣/深水步] 天天足浴保健,靚女豆豆,修長白滑之美腿,身懷絕技骨場高手

名稱: 天天
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A43212-深水埗-足浴保健-天天.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新年後,感覺週身唔多舒服,骨火重拿拿臨上去天天足浴保健,貪佢夠企理,環境舒適又有私癮度,唔怕撞到熟人,
靚女豆豆,樣子甜美,斯文大方又有氣質,熱情招呼,笑起來仲好親切添,身材又正,大約有16幾cm高,
修長白滑之美腿,皮膚白白淨淨,有腰有羅,真係睇見都口水流,搵佢按摩肯定Happy到暈!
自己好快沖洗完返出黎,佢服侍我趴低骨床,落足心機幫我按摩推油,,開背有板有眼,功架十足,按得好好,力水足之餘穴位又到,慢按摩埋全身,成個人都舒服曬;推油一樣咁正,真係好享受,要緊位落重力,推淋巴腺通穴位,感覺又痛又舒服,用心用力去爲我推鬆全身,爽到我疲勞盡消幾乎瞓著咗,
到happy hour,大家好有互動,豆豆唔單止樣靚身材正,仲好鬼風騷,讓我骨火盡消心曠神怡,今次遇到件咁好服侍嘅囡囡,下次一定再嚟過!
Ok喎, 果然寫得幾好。
多謝師兄好野推介
多謝師兄分享
Thank for your share- brother
回復 SunboyM ##1 的帖子

谢谢師兄報告
Lovely Girl

Thank you for the report
多謝分享

DM都總要試一次

RE: 天天足浴保健,靚女豆豆,修長白滑之美腿,身懷絕技骨場高手

Lets go try try

thanks for sharing
多謝師兄推介

Thanks for sharing.

ok thanks bro
似乎好正 手技
娇娇56 發表於 2018-4-27 03:57
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

谢谢分享
淼淼痛症#A43422 發表於 2018-5-6 12:46
谢谢分享

谢谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 11:35