南方大廈越南妹 coco簫功一流、表現得好玩同豪放。

名稱: coco
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A68544-炮台山-兼職女郎-coco.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

南方大廈 又有新越南囡囡上場 、通常係4台見倒越南妹立即約炮、早食早享受、睇廣告相囡囡樣子吾錯喎、先打電話預約定時間先、約好左拿拿臨上去。 囡囡叫coco 、coco開門後生囡樣子好清新少少混血feel、真人靚過廣告相、身形全身配合得好好、有波有籮、岩晒咀形、coco 招呼我入去坐、之後coco 開始埋黎抽我水、越南妹表現都係好玩同豪放。
- y: P, M- X0 K  E7 [- |! a  y: L3 B5 N
跟住coco 幫我除衫一齊入去鴛鴦浴、coco 34B波岩岩好一手楂晒、手感好好又彈手 、coco幫我冲凉又勤力又細心,由頭到腳洗得乾乾净净,又波推,我揸吓對34B靚波,coco又曳曳撚吓我隻雀,coco幫我波推全身漫遊、玩埋水中簫,coco簫功一流、小弟試過好多越南妹簫功都係好得,coco搞到我好爽,忍一忍叫停coco先。
7 x: Z6 a/ {& g9 D6 T* u
6 u- _  X+ W' v* ^$ T$ f9 c, Rcoco幫我抹身上骨床試越南骨技,coco好比心機幫我DUP,手力夠,穴位恰到好處,由肩照顧到腿,每個位置以推、按、捏、壓嘅方式照顧得無微不致,前後上下佢都好落力按摩埋,推埋油疲勞一下子全部盡消,真不愧為越南DUP骨高手。
3 z/ G. @5 r% }9 y
# [) F' w5 m/ b$ N% y9 ]: G跟住入正题coco錫我lin頭,錫全身,錫到小弟處將碌嘢吞曬入去,吹功上乘,仲下下吹得好深,吹到雪雪聲,配合眼神交流,爽到震,吹到細佬硬一硬,小弟差少少走火 ,好彩叫停!/ P+ X3 l  {! n1 b
4 E" K& B$ T% N3 z: ?
上套正題先女上觀音坐蓮,佢就係咁un,我就不停向上頂,感覺到妹妹好緊窄 ,妹妹窄到好似鲤魚咀吸住我細佬,真係好爽又好好砌又好多水,一邊揸大波一邊抽插,coco開始有反應啦,開始有呻淫聲,coco既表情加呻吟聲真係令到我好難頂,屁股圓潤有肉地,後推狗仔式好正 ,瞓身騎到啪啪聲,定力小D都頂唔順,轉幾個pose coco都冇咋形,coco好投入大家玩得好high,feel到細佬就黎唔掂,想爆即刻加速沖刺,爆燃左 ,滿足嗮,coco叫我訓系度抖下,coco幫我清潔乾淨小弟,再有事後浴,比家用閃成個人爽住走。

8 q5 q/ }  O1 ~% T
  M/ l7 u+ V- S* d% Q 下載 (1).jpg
呢件越南妹好正!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Qwertyasd ##1 的帖子+ _. L+ ?  K' `  F

; d. B8 m) D4 r4 w3 X. u7 p' f: `越南妹又幾好喎,一個字"索"!

回復 Qwertyasd ##1 的帖子
" k7 `7 o1 |7 H! L
: m: {  b; J& P6 Y越南妹好似好得咁喎

回復 Qwertyasd ##1 的帖子( Y" e; ?' d. j2 |5 n' L1 X
' ?" {' y, z% t* G
天使面孔,魔鬼身材

# D: q/ p; ?9 g. g; P7 z, B- X) w* R2 K
越南妹波濤洶湧...好吸引

: h$ Y9 y6 T: S* t: ^% Y4 d  _
0 k# Z8 I% p4 s/ |' N8 q* `多謝師兄分享報告

0 j; f1 A2 b& q/ J6 B$ _' }
# }: v, H  h" R+ t0 H9 Y) N4 C$ {$ ?Body figure looks slim and nice

回復 Qwertyasd ##1 的帖子! s# f& `/ W) p$ T) _
8 w3 |- J+ a! j$ p
流鼻血呢

' F) U6 p. }' Z9 `% t6 m* ^
5 K) E9 g1 U0 M越南妹簫功都係好得

回復 Qwertyasd ##1 的帖子" e' q9 Y" K% j, J$ z' C

' y& O8 G6 v  b. O7 Y呢件好正, 好得

呢個越南妹掂呀,謝分享

咁好服務...師兄真係爽歪

好誘人,要去試試

禾刀巧想即刻去試!!!

又幾好喎,一個字"索"!