[唱K-GF] 君子報告.十年未晚 (我在六樓的見聞)!!!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一直好想出呢個報告,但等咗十年都未寫…。
點解要等咁耐?一陣至話你知。

註:十年前的事,很多細節早已忘掉,如果寫得唔好,請多多包涵。

2007年。

今晚,我罕有地做了「群客」,因為個FD 話新興六樓ASIA好玩喎,所以就跟佢去了。

到達旺角,入場。
友人點番之前坐過既小北妹;
廿幾歲,細細粒,大眼睛,樣幾sweet 同幾cute。
(雖然沒有覺得驚為天人,但2018年的今天,要在普通場坐番呢個質素既北北、係冇可能囉)

至於我條女,都係後生女,陀地定陀北我唔知,但都幾索,
貼近尖沙咀級數,算係幾大驚喜。

索妹著住「一件頭」的「過頭笠」裙,露出美白幼滑的玉臂和大腿,並且件衫鬆泡泡的,都咪話唔性感。

因為係群檯,開頭都好正經,我個FD又唔飲酒,所以大家喺房度都係齋傾計。

但齋傾邊有癮,
好快,我就忍唔住、伸手埋去渣波嘞。
咦,又俾渣喎~~!
因為件衫好鬆,我就順勢伸埋隻手入去,直接摸!
好滑、好彈呀~~~!嘻嘻嘻……
既然索妹咁易話為,我亦老實不客氣,慢慢挨近,就咀埋去!
囡囡即刻彈條脷出嚟,亂鳩咁發!(一睇就知係高手啦)

如是者,我就喺個FD和小北妹面前,表演渣波打茄輪嘞!

搞到慶合合,我提議分房玩。
索妹讚成;我就拉佢出房。

一出房,我哋已經等唔切,
就企喺走廊度、狂渣亂咀!!
有冇人望到?I DON’T CARE!!!!
(因為走廊燈光較暗,我哋才肆無忌憚地、企喺度搞)

越來越激動了…。
我(喘著氣):「入房先…。」

衝入間空房,我即刻除衫!!!

可能係太急色、動作太大,手臂抽筋了!
嘩~~~,痛得我! 救命!!!
索妹「O」哂咀,企哂度望住我痛苦掙扎。
瘀到爆呀!!!

幸好數分鐘後,終於平復了。

好!隻手郁得番,即刻捉索妹拍埋牆;
然後壓逼埋去,狂渣、狂摷、狂車、狂咀、狂搞……

細佬好硬…,要出出佢。

我:「我想玩…一舊水果啲…。」(打飛機)

索妹聽錯咗,以為我係想「平一舊水」。

索妹:「平一舊都得,不過要戴套架喎…」

吓?戴套???
即係開大???

言下之意…;
難道、俾正價係可以「唔帶套」做???

如果冇記錯,索妹既價位係:
全套:五舊 (打真軍???)
八折:四舊 (要戴套)

呢個價錢,咁既質素,2018年係冇可能!!!

但最後我都係揀咗:「俾一舊水打飛機」…。
(飛機係個人喜好,而且當年好撚窮,絕對會貪平)

咁我哋就坐低;
拉開褲鍊…;她拿著我碌嘢、慢慢套弄…。
而我就搞緊佢既………

Sorry,之後的細節、記不起了…。

**

後記之一

索妹後來都有再搵多一次。
但當時,我係好憎佢打車輪「條脷亂咁發」,
我認為雞味太重、冇乜幻想空間,
所以就冇再搵佢了。

依家睇番,梗係覺得自己ON 9啦。
咁正既女,我都唔趁機會玩多幾次!
超平、高質素、任搞又唔市儈的後生女,今日已經玩唔番!!!

當年就係太自我、玩FEEL玩到入魔,
又吹毛求疵,才過錯了不少超正囡囡…。
唉~~~!呢啲咪叫做:「往事不堪回首」囉。

**

後記之二

之後,間中也有去六樓,
但其實…原來大部份女仔都係冇招呼,坐開九丈遠既都有。

最後一次去,我係點番、上面提過、我個FD坐過的小北妹。
然而,我和小北妹卻極不咬弦。
她極度市儈和涼薄的說話,令我和她有少少口角。

最後打飛機。
打完先同我講要收三舊。(十年前算幾貴.我覺得係俾人劏緊)

索妹仲正過妳,佢收一舊、妳收三舊??
好,我忍妳!!

我忍,係因為我已經決定咗,以後唔再去六樓!!!
直到今日(2018),我都冇再上過去。

**

點解呢個包膠、會遲咗十年發表?

其實當年,我準備喺貓網出post之際,我就去咗旺角的「馬得你」(NC)走咗轉。
因為不滿個場既服務,而佢哋又唔俾我埋單,所以發生了些衝突。

回來後,就在貓網寫了篇投訴文。

可是…;

有人怪我唔識體諒大班媽咪工作辛苦……(條友都有大班背景)
亦有人覺得我駛果一千幾百,根本未夠班、亦無資格去要求個場尊重我…。

既然當年大環境係折墜到「夜場劣質合理化」,我都無話可說。
我亦再冇心情繼續分享;
所以呢篇「六樓報告」便石沉大海,直到十年後的今日,才的起心肝去寫。

**

回想2003 – 2005:NC 論壇百花齊放的年代

我係2003年開始上貓網,
果陣我每星期都去旺角四樓茶舞,好多嘢玩、好多經歷,令我都想分享發文。

當年的貓網,係有好多精彩的NC報告,令人津津樂道。

比較有深刻印象既版友,係有以下兩位(真實網名會改少少):

1.        快樂追尋者

呢個師兄既特點,就係會開哂場名同女名,逐個點評,而且好鬼多料,堪稱當年既慾海明燈。

後來有「隱樣」攞住佢啲報告、落夜場告發佢,咁呢位師兄就收咗皮。

今日(2018)睇番,開哂名又講哂細節固然係非常ON 9;
但喺2003年,佢既報告先係「最震憾」同「最有指引性」,可以話係當代的夜遊宗師。
他對論壇的無私奉獻、最後卻換來俾「福佳」收佢皮既結局,實屬可惜。

2.        King of Girl Eaters

呢個師兄的特點,就係以比較豪華揼本的方法,去玩佐敦旺角既囡囡。
詳情都冇乜印象喇。
只係隱約記得,有篇報告,係帶囡囡上香港某酒店的頂樓睇夜景,然後搞嘢。

因為當年我哋大部份人落NC都係駛一千幾百…,已經覺得好貴了。
以King of Girl Eaters 的豪華玩法,自然引起不少人妒忌,於是便群起攻擊佢吹水老作。咁呢位高手又收皮!
**

2005年起 – 貓網論壇的沒落

之後,每逢寫得精彩少少的報告,都會有人跳出來話係「吹水老作」,引來罵戰連連。
當年我挺身而出,希望保住論壇,亦被冠上「無賴」和「無恥」之名。

喺咁既環境下,又無版主或管理員主持公道,出報告的人、自然越來越少了…。

縱使今日香港NC…仲未死得哂,
但貓網個NC版、早就死咗多年了…。

**

2018的感觸

十幾年後的今日,網絡的情況,又有冇改變?

都應該…分別不大吧。
因為指指點點、冷嘲熱諷、不懂尊重、人身攻擊等無品、又無禮貌的人,係一定會存在。

有時…,
辛苦用心分享後,係會俾人嘲諷、挑釁得很慘。
(一篇毫無殺傷力的抒情文,竟也可引來癲狗凶人!!!)

即使真係出現「極度橫行」的「網絡惡霸」,都未必會被ban;
相反,仲隨時會獲得不少支持、鼓勵和嘉許。
(現實世界就係咁吹漲,和傳統認知上的情理、往往係背道而馳)

有時…,
辛苦用心幫過的網絡朋友,當反過來問番佢少少嘢,也可以被無視得很慘。
唉 ~~ !

所以…,
如果有人因為咁…,
而感到唏噓、無奈、和勁失落;
我不會覺得意外。

除非已達到「笑看人生、笑罵由人,凡事處之泰然」的境界;
否則,
要堅持用心分享下去,實在也不容易。

一班沉默是金的CD-ROM,佢哋與世無爭,也許他們才是真正的智者。

好了,我的胡言亂語,也該適可而止了。

就此擱筆。
謝謝收看。

(完)
回復 cyberkencyber ##1 的帖子

只知道 ching幫我不小,這thank you so much
回覆 讚好 不讚 使用道具

一樣米養百樣人,而網上世界留言冇乜責任要負,自然會有柒頭亂噏廿四

刀係果句,好地地可以互相分享資訊,人不犯我 我不犯人,如果有柒頭阿支阿左,我會吊到佢冇聲岀

Btw,六樓已經好耐冇去,果度既風格,客群應該係同座三間最老餅既,目測女亦係以北妹主打年紀偏大,雖然大班算老實,但巧婦難為無米炊,應該有一兩年冇上去,有時上四樓响地下大堂撞見到佢刀會笑下打個招呼就算

雖然無咩貢獻,支持下CHING,還是做到的。

多谢ching

艾沙后 發表於 2018-3-3 08:37
Btw,六樓已經好耐冇去,果度既風格,客群應該係同座三間最老餅既,目測女亦係以北妹主打年紀偏大,雖然大班算老實,但巧婦難為無米炊,應該有一兩年冇上去,有時上四樓响地下大堂撞見到佢刀會笑下打個招呼就算

十年人事…
昔日,很多場都可以去,而且有不少機會碰到好玩索女。
今日,老扒當道,可以去的場,變得只有寥寥數間。

我喺日本都玩咗十年。尤幸,東京夜場並沒有經歷香港般的式微。
十年前的場,固然執了不少;現在亦沒有以前咁多絕色少女。
但維持服務水準,甚至比五年前變得更好玩的場,仍是有不少的。靚妹仔的供應量,亦比香港多幾十倍。

如果仍擁有自由身,似乎放眼海外,會是不錯的出路。

多谢ching

CHING, 唔好理人點諗,
你有一班支持者一直睇緊你的精彩分佈
我是其中一個

let the times passed by

支持者一直睇緊你的精彩分佈

原來亞記有即場玩,我玩那時可能吾熟,無這些機會

cyberkencyber 發表於 2018-3-3 10:24
十年人事…
昔日,很多場都可以去,而且有不少機會碰到好玩索女。
今日,老扒當道,可以去的場,變得只有 ...

要同時有相當經濟能力,識流利日文又自由身,已經係一個幾高既門檻,anyway,你有得咁玩係值得慶幸

Mr.TT 發表於 2018-3-3 12:06

原來亞記有即場玩,我玩那時可能吾熟,無這些機會

是否會即場玩我可不清楚啊,因為沒有真正試過。(我只係玩咗手作仔)

但那個年代,係會有平靚正既少女食。
真係往事只能回味。

艾沙后 發表於 2018-3-3 12:22
要同時有相當經濟能力,識流利日文又自由身,已經係一個幾高既門檻,anyway,你有得咁玩係值得慶幸

自由身雖然冇家庭溫暖,但勝在駛錢靈活彈性。有景果陣就玩多啲,駛大咗又可以潛番幾個月水。
不過,我都要中年打後才有能力經常去日本。
講到日文係因為喺果邊經常蒲NC,所以日子有功。

夜場玩既係feel,感覺最重要,攪野都係次要。
十年回顧,我諗師兄你到咗今日,都係同十年前一樣,玩feel同過攪野。

精彩分享

`飛機係個人喜好,而且當年好撚窮,絕對會貪平`
呢句好有同感
当年搵几千
今日搵几万
当年一晚七次
今日起头不易

回復 cyberkencyber ##15 的帖子

同意,這個就係單身九的福利

tonymantai 發表於 2018-3-3 15:05
夜場玩既係feel,感覺最重要,攪野都係次要。
十年回顧,我諗師兄你到咗今日,都係同十年前一樣,玩feel同過攪野。

十年前,玩feel 多過搞嘢。
十年後,幾乎完全唔搞嘢。