南方大廈越南妹Tim Tim好玩、好砌、好服務。

簽到
名稱: Tim Tim
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A63803-炮台山-兼職女郎-TimTim.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時我一得閒就上4台睇d師兄報告既我,今日係4台睇到d師兄對南方大廈Tim Tim越南妹有贊冇彈,由其係越南妹小弟最鐘意,真係睇完鳩都硬埋,我係中環返工咁近一於去試下,電話約好就上去,去食好野放工就急急腳去啦。
) o; @2 v3 A3 {9 N) f* T+ ^. s2 V/ ]. U! d: f: u* X' Z, k3 z
去到見到Tim Tim有真人有d混血feel,真人靚過相片,高挑長腿對波好大又堅挺,仲有皮膚又白又滑,好性感,好索,高挑長腿係我最鐘意的,見我眼金金,Tim Tim就好甜美咁笑一笑,Tim Tim主動拖我入去投懷送抱,順手揸吓個pat pat,好圓好堅挺又好肉,條鳩硬了頂住佢小腹,佢就磨我,跟住幫我除衫。3 ]3 n& L2 z4 b1 j& p) [# s# [2 O  k( O
/ L5 e  n% ~/ Y/ m* d' T7 k
拖住我去沖涼,波推夾腸水簫樣樣有,我就係鐘意咁樣玩,有互動,啜lin摸蟹Tim Tim好Enjoy,唔似得有D女,乜都唔摸得邊度好玩呢,Tim Tim好溫柔,Tim Tim簫技真係一流,聽到Tim Tim吹到雪雪聲,忍一忍抺乾身上床。
. f4 J+ U0 T* w" a
- W0 b3 D" a1 w- C一開背就知堅料唔係薯條,一路從肩膊揼落,開背正宗,穴位夠準,力水亦都好夠,再順住條尾龍骨揼落去,直落pat pat度,連大小腿都揼埋,揼左好耐時間, 乜位都揼暈晒,手腳都無偷懶,好落力全身鬆晒,好舒服,再推埋前列腺,令我雄風再現,之後Tim Tim開始挑逗我掃吓我袋袋,Tim Tim繼續主動搶攻,條肉腸比佢櫻桃小嘴盡情含吸,加埋眼神交流,吸吸啜啜吹咗5分鐘,吓吓深喉,爽死,我亦唔客氣,用手指對準Tim Tim既洞穴挑逗吓佢,攪到Tim Tim妹妹濕晒。
+ y# H6 K! ~* i, c6 V7 e; z, o6 s$ n+ c
大家都忍吾住上套埋牙,先女上Tim Tim開始坐落來瘋狂un我,妹妹又窄又多水、反應自然好狂野,Tim Tim面都紅晒地呻吟,Tim Tim閉目咬唇地自摸,激戰一輪,Tim Tim pat pat 好好肉之後轉狗仔式,用力撞擊Tim Tim pat pat 啪啪聲,細佬無比舒服,忍唔住再轉正面衝刺,我對準用力直隊黃龍插入,當時Tim Tim舒服地叫左一聲,最後揸住Tim Tim對波勁插咗一陣派彩,爽到欲死欲仙,事後浴比家用閃人。
' ~# |# [& z9 X6 d- |

; ^9 C/ ]# l) ~1 m: v 下載.jpg

( C. J4 f0 w6 l( j% s) [: w0 B, l/ A多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁索點可以唔去試?

多謝師兄分享

好靚女呀

回復 郭嘉 ##1 的帖子
7 A" i. }. C% Z; O
( ?: `/ q' j1 S; t6 ^" U後生靚女+身材豐滿

回復 郭嘉 ##1 的帖子3 j2 R  T/ m, t/ R
  r& R5 }, z5 P; }* d* K& O
天使面孔,魔鬼身材

淫娃榨汁機

, J$ p; y2 r6 R, C8 J
- w0 E8 o$ r* t) L: o( d  d0 R2 fthx for the sharing

* x$ n. t7 u% J+ x6 `
& e/ L8 \3 C$ ^# Y越南妹咁好服務...一定要試下

回復 郭嘉 ##1 的帖子3 t% |' C0 _) |, q  v+ G: V
! i7 {  h  q, n4 w
天使面孔,魔鬼身材

身材吸引, 性感誘人

真系睇到熱血沸騰...

* y; {' C! Z1 q/ d/ n
5 `+ u$ ^6 [4 n: U# EBody figure looks slim and nice

身材正,可以一試

回復 郭嘉 ##1 的帖子0 m+ l; |3 ]# H+ K# k; @* M+ I
- D7 r& Y8 _! b: T  z1 F
越南妹好靚呀

回復 郭嘉 ##1 的帖子+ f, @# V+ f$ g! w6 T8 R' e

' `  l5 }6 z$ t( T7 }& t7 H身材誘人,睇見都已經扯旗

人正波正,必食之選!

回復 郭嘉 ##1 的帖子5 ^4 O8 U4 C4 @/ V
( {/ x' h! A# ]/ b# ?0 Y  J; N6 u
個樣幾姣,應是淫娃一類,啱晒我

樣靚身材正,巧吸引!