遼國妹Fanny高挑身材出眾,服務好、夠姣夠淫,係我首選!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

9 P, d: J; D$ j. L4 A/ |1 N' \% ~2 h" B1 I* u& F" b9 Z
鳯鳴一向多靚女,要搵個食吓都攪到我心大心細,最後就揀咗Fanny。' j5 x; o7 _8 a

1 G- E2 i% ]( b: I8 F6 EFanny係遼國妹,人夠高挑,身材當然出眾啦,D波幼腰加圓股,魔鬼般的誘惑,問你點忍呀?入房已經對我挨身挨勢,相眼嘅電力十足,暈晒大浪,邊除衫邊抽水,大波波好彈手,皮膚好滑,屁股堅挺,轉頭一定要玩後推。
$ x; J; S9 r- g* Q8 Q9 Q* z. J# R9 r1 [8 d4 R/ G
一齊沖涼,幫我身上搽了沐浴液,手法溫柔細心,抱著我做了BM,再玩吓夾腸,有幾吓差D比佢夾爆,好舒服,再嚟一曲水蕭,吹到雪雪聲,又一次想爆嘅感覺。上床先按摩,等我可以回吓氣,又按得幾好喎,力水差小小但唔緊要,成個背脊按完都好舒服,哩Part都算有驚喜。
6 l7 \4 f2 }2 o: V2 J. m! o% E8 ^" m, s
佢開始撩我屁股,手指R吓股罅,又挑逗我兩粒旦旦,有意無意撞到我條Jer,咁樣好過隱。我轉身佢就嚟個全身漫游,個咀仔錫我全身每一個敏感位,我條Jer一路保持住扯旗,但佢又唔理,攪到幾釣胃口,到佢隻手一撩條Jer,有股觸電感覺,然後一股濕潤包含住,已經環保吹奏緊,吹功真係好叻,深喉再深喉,好撚正呀!# s4 e5 L8 e1 {4 E' i- F

. }' W7 f' n2 H' L# J# X- H上套女上策騎,Fanny扭動小蠻腰,坐喺我身上喺咁磨,一路搖動一路自摸好鬼吸引,轉玩狗仔式,圓潤屁股有肉地,插入去夾得好實,一路抽插一路聽住啪啪聲,仲有佢美妙呻吟聲,表情出於自然完全唔做作,天然淫水又多,喺鏡入面見到佢個樣好姣好淫,攪到我慾火越嚟越旺盛,最後男上,加快速度咁Un,吓吓盡出盡入,一路推佢上巔峰,我都爽爆了!

! o1 ~; m# Z4 i3 M- U
5 v  A7 W5 |8 p$ F8 n 下載 (1).jpg
3 ]: v# q9 X  u& ?; [) N) y
下載 (1).jpg
樣靚身材好 前突後凸
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 jayko2007 ##1 的帖子2 ?: m5 W8 Y$ b' A, R
7 L* R' x5 A: }2 d' M1 a, j
囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

回復 jayko2007 ##1 的帖子! Z3 M4 ]" Z  ]& D
% h$ r! i5 b) T' a+ F# q
等我都要去試吓先得

回復 jayko2007 ##1 的帖子
8 V1 j+ P' a8 Z4 p" Z7 D/ y- g* b+ R2 w5 h
報告很精彩

真系睇到熱血沸騰...

回復 jayko2007 ##1 的帖子) d% h! u2 _+ V% _* n! J
3 I4 v3 L9 Z( J
睇落又幾好喎

身材吸引, 性感誘人

8 w$ D  J& t6 H2 b9 @' Q& g  }9 [
; J$ d, R" [9 X+ z5 Z$ i靚女要支持

身材正,可以一試

回復 jayko2007 ##1 的帖子5 V. l; k7 H4 {  Y/ o  @

( y! _' u: C4 N9 Y0 S- B' n( B& n! w報告好精彩

" u4 Z8 X" ?- _: v+ t6 F) F' H6 r5 x7 U& z% a" Z$ o  g6 \; E) N
大波靚女 - 我啱呀

人正波正,必食之選!

回復 jayko2007 ##1 的帖子- H% f: f4 }! W1 t3 ~: A; L1 ]

1 M& E  F2 |) l. W+ l+ xthank you so much

) @9 A  S+ Y4 p# S- v3 `- [
) q6 g7 W6 `* G, U* \; F% T& |- A天使面孔,魔鬼身材

樣靚身材正,巧吸引!

回復 jayko2007 ##1 的帖子5 I& _/ `7 ^# A* e9 I4 N2 y. ]

6 f/ |, t/ U5 v6 u6 ~後生靚女

有機會要去試試先至得

咁正!一定要去試下先得

身材出眾,真想一試!