The Best Spa 正宗陀地Kristy,靚靚靚,細腰 大波 長腿 窄鮑,如此絕色,豈能錯過~~~~

名稱: The Best Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43130-尖沙咀-水療SPA-TheBestSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

搵陀地囡止鳩痕,預約咗The Best Spa,貪間場服務有保證,而且囡囡質素又高,天賜鳩福新女Kristy,正宗陀地,年輕貌美,靚樣有幾分似林欣彤,紅唇笑容燦爛,
入到同我先黎友誼擁抱,熱情招呼,高素質服務,大家同聲同氣,有共同語言,風趣健談,好有親切感,身材又正,大約有165cm高,玲瓏浮凸,雙腿修長,有腰有羅又有波,好鬼性感,佢主動幫我除衫掛衫,當佢一剝上衫,一對車頭燈應聲彈出,果然夠晒斤両,搞到我忍唔住犯手球,過足手癮。
侍浴夠細心又體貼,沖涼功夫有幾招幾特別,又磨身又擦背,令我十分暢快,幫我清洗得慢條斯理享受埋浸Spa,玩埋水中簫,爽到不得了!
上床享受陀地幫我港式按摩推油,功架十足,慢慢按摩全身,技術好掂,服務做到足,絕唔馬虎,真係好舒服,按鬆再推,慢條斯理,用力推到我全身鬆曬,成個人都好舒服,忍不住對佢上下其手,爽到佢低淫高叫不斷搶攻,
全身漫遊,過程做得到位,條脷不停挑撥我敏感點,奶袋袋啜蛋蛋,開始狼吞虎嚥,大啖品嘗巨腸嘅滋味,橫瀨直啜,不停用舌尖刺激鳩頭裂痕,吹功好勁,用淫眼望住我黎吹,好有AV感覺,爽到震,我立即提槍上馬,對準陀地妹嘅肉洞攻擊,然後直搗到底,濕窄嘅前路帶畀我強烈嘅刺激感,囡囡又夠投入肉緊,叫聲又銷魂又淫蕩,床上功夫一流,我用埋所有嘅高難度動作佢都應付自如,屌到佢高潮迭起水流不息,好快完美派彩!

多謝分享
身材好正
支持靚女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:26