[蘋果設備] 集齊最新傳聞消息,最逼真 iPhone X Plus 概念影片欣賞!

價錢一定貴~
回覆 讚好 不讚 使用道具

呢啲點算新賣點

, @2 R" l  w, J7 C. H好大部

更新太密了,追唔切

獅子山下村 發表於 2018-3-4 16:26
- o, N" R( k, Q: e& [Apple 今年將會帶來多少部新 iPhone 呢?根據現時來自凱基証劵分析師 Ming Chi-Kuo 及彭博所獲的消息就有三 ...

: b8 h6 x4 L5 e$ m- u% W我有雙卡機的需求。

) c" x8 r2 [' h: @' \9 f1 l1 T
* I+ ~! P9 R, u4 s( W/ s( t果迷睇了一定好開心,又有新產品。
4 {, h) m: o  |/ @但最重要一定睇價錢,因為要利潤,* m2 |  R2 ?" w  S
或者又是高價貨。
, R+ ~+ k3 m/ g/ I+ r/ t+ G, _9 C/ o$ k1 u( m

callgirls 發表於 2018-3-5 14:14
" T' [  t# {9 D( \( `我有雙卡機的需求。
$ K% v# `3 p- F: T1 N
那版主可睇睇,但價錢也好重要。

有咗 iphone10 不太理想經驗, 都係要睇定啲至入貨

獅子山下村 發表於 2018-3-4 16:26 ) q- h: g/ F& d1 y5 a: R, g  D; f
Apple 今年將會帶來多少部新 iPhone 呢?根據現時來自凱基証劵分析師 Ming Chi-Kuo 及彭博所獲的消息就有三 ...
: t- ~# f0 S( x
6.5吋大畫面,我有興趣。

肯定更加貴貴貴