爽朗女生Koli

Great正呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

求聯絡,近期超苦悶。 謝謝師兄

UncleE 發表於 2018-3-4 20:09
$ }, W7 L; ~8 t) Q* w! u/ ?- b小弟搵CC都算初哥,今次試下出爆較⋯⋯; M1 I# E; S- U" n) t' Z
3 }2 |$ g% W1 k
其實 Koli 小弟一直想約的CC,可惜陰差陽錯像欠些緣份一直都未能成 ...
! J" c2 }" W8 w7 W% A- r5 _, N
thanks for your sharing ! g/ G. {' h. C5 P/ z- _

/ ^4 d5 J/ u8 vwhere is her link

please pm thx!

可唔可以畀聯絡方法我那

謝謝師兄分享,我不懂pm,可以V7我嗎 ?
. f; O1 D& Z1 h! Cunicorn4063🙏

( v- q5 ~% x  O
Ching ! give me her V7 account ,thx
8 A+ Y* l7 i& M. P- v  n9 k

thanks for sharing.
$ e* s0 H! H/ S. f  Ccan you pm me the contact? Thanks!

回復 UncleE ##1 的帖子- f' t+ Y! r& o2 C4 s/ ?$ r* C9 Z
: D8 U1 |0 C) e* S: D( X  ]3 Z
我都想試她!我不會PM,請V7我
4 x% u+ z* T9 O# nKk0942076175😊😊

多謝ching 可以比条囡V7我,thanks

好似好吸引

回復 UncleE ##1 的帖子$ [! a+ E4 L4 t7 ~. Q
* m) m% t% |: W% I1 ?
求pm,多謝🙏⼂

回復 UncleE ##1 的帖子
  M' u6 a: G2 Q" b; \  G* G
% q3 ]0 |3 N7 V0 W* N; jSupport support

Ching, please pm her v7, thanks

回復 UncleE ##1 的帖子7 V3 N" B+ w6 \1 `* y$ c

* M- A3 q$ x% e  fThank you CHing for sharing.

想要她的contact, 求pm

回復 UncleE ##1 的帖子
8 l& B) A% h) s
8 x4 O0 |/ F$ {/ m0 _有興趣丫, 可唔可以畀個聯絡方法我呀? 謝謝Ching
# f/ Z& w3 }! cv7' i& @0 \4 H6 Y( _% i9 z
(josephkwok429

回復 UncleE ##1 的帖子  e) y5 b/ c5 \% J) }3 r

/ K6 R4 j% q# f. h4 lPls pm🙏🏻

回復 chowchowchau ##59 的帖子
0 m/ _+ _* L9 s/ {
; G& O% e  |, h$ n  s9 _' t係倫