東b tokyo hot 唱k玩法

簽到
名稱:東b
場所種類:桑拿
消費:$5000以上

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次講聲唔好意思我地都唔記得影相下次會影到夠比甘多位ching睇

琴晚有位朋友系澳洲返黎叫我去馬交玩。到左馬交食個飯就出發去東b唱k。9点左右到相熟經理同我講xo 買2送1 先$8788 3枝 。
坐左十分鐘就叫女入黎睇下。我唱k系唔會叫韓國既嘰哩咕嚕都唔知up乜所以叫媽咪只叫祖記。一入黎得十五個左右食用率系我去甘多次最低既一次得20%最後一人簡一個就開始玩我簡果個就湖南人樣同身材冇得輸絶對系Mcot 我朋友簡果件就廣西人樣Ok 最正系同聲同氣講廣東話。飲酒過程唔講啦。飲到甘上下媽咪問要唔要上房我朋友就話就地正法得唔得。媽咪話冇問題我就叫條女換ol 衫我朋友個件就空姐去過東b ktv應該都知房都知入邊有床有得沖涼。淫戰開始都系環保吹之後真系Tokyo hot甘吹下換另一個吹,2條女趴系到吊下換下最終一人2q收工。埋單冇記錯3萬幾 .今次其實都幾好玩只系可能新年返鄉下既女仔重未返曬黎所以小左選擇
thx for the report
回覆 讚好 不讚 使用道具

可以兩皇兩后咁混戰又幾吸引喎,有機會要試下,但消費都唔平

多謝ching報告,下次睇相!👍

女錢其實唔貴系酒貴既total我系叫左6枝xo 都17000,冇問題下次去實影多d相分享

k56hk 發表於 2018-3-5 17:14
女錢其實唔貴系酒貴既total我系叫左6枝xo 都17000,冇問題下次去實影多d相分享

咁計番其實ching同朋友每人都來左個雙飛,果度正常都9000-10000

出來玩最緊要盡興!

係澳門真係飲酒貴過吊西

多謝師兄報告有機會都要同朋友去試下

回復 k56hk ##1 的帖子

好羨慕的玩法

As long as you both got the girl you enjoyed, you don't need a lot of great choices in the lineup. Sometimes if you do, it actually is more difficult to choose in such a rushed situation when you have to quickly scan and make a choice right on the spot. Sounds like you both chose the right girl and enjoyed the experience. Good for you.

thanks for the report

多謝師兄分享👍

好正,謝謝!

多謝師兄分享

好錢係唔同d

回復 chan0119 ##14 的帖子

有錢真好

ericfrancais 發表於 2018-3-5 17:53
係澳門真係飲酒貴過吊西

今次去算平8千幾3枝xo 出邊買都要

fayeboss 發表於 2018-3-5 23:56
回復 chan0119 ##14 的帖子

有錢真好

簡唔中玩下者

Thanks for the report

C hing呢種玩法冇得輸