[唱K-GF] 平民會所四+少許nc分享

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

在分享這報告前小弟必須在此向cyber兄和幾位資深綱友說聲對不起,話說早幾個月或半年計劃相約一同試闖平民會所,可惜小弟在出發前兩星期發生嚴重意外,導致有一段頗長時間不能日遊或夜遊,所以最終約好的會所一聚也被迫取消,再次向各Ching 致歉!

致於發生意外祥情小弟也不在此花時間交待,只能說北上斷正,不是給公安,是給老虎,雖然最後都用上打死不認和生意應酬等下三流技兩過骨擺平,但經此一事我的一舉一動己變得不太自由,以往外出的理由己不能再用,所以這半年小弟己很少參與日夜場,只能在電腦上看各Ching 精彩表演.....

直至春節前斷正事件開始淡化,小弟才有零星機再踏各大小夜場,在生命上找回丁點希望,希望再過一排所有回歸正常,到時再相約各Ching再闖平民!

平民會所四

經過斷正事件己有一段時間沒來這地方,再次踏上又感概又興奮,這次都是一行四五人,安排房間仍然夠大夠企理,都係嗰句,房間不能同富都或銀雀比但跟佐敦旺角比已經完勝了。
過程一樣,叫洒安排𢵧女,女數目小了,全程大概二十多個進來,跟初來時有四五十個可挑的足足少了一半,質數方面我覺得一般般,最後我地每人都各自𢵧好女玩了兩個鐘,過程都係嗰D,飲酒唱歌,氣氛還好但總覺得少了一份驚喜,所有嘢好似好平淡,好似好公式,可能這場女質素已開始下降,所以沒有當初上來的震撼,一切感覺都好像理所當然但又沒新鮮感,可能要再找找新埸試試.....

平民玩後記:

女質 - 比起佐敦旺角細埸仍然完勝,雖然坐到靚女機會已大不如前,但最少不會食扒,就算扒都是微扒!

消費 - 性價比仍然非常高,兩小時消費都是千頭,重要是全程足鐘和沒有硬食扒的時間,如果一班人想搵件女飲下洒唱下歌抽下水,這埸仍然係不錯選擇!

總結 - 女質明顯下降,但我發覺這場女流量也相當高,這批不成可能下批好D,重點是比較差都是微扒未到豬扒級水評,同時如果要找一個普通的也不難,相比現在的場已經好好,消費仍然合理,基本坐足鐘,但有一樣嘢就係女家教差了,當初平民D女係好少會係客面前食煙,最近兩次我們都坐正煙民,基本煙不離手,雖然我都係煙民但見到條女狂煲都係有D唔鐘意,另外開始有玩手機現像,我見有一兩條女係度狂㩒手機,當然唔係覆一兩句whatapp 嗰種,係每次攞起襟兩三分鐘,一嗰鐘起馬十次八次,最後嗰friend 串佢話咁忙駛唔駛走先放底電話,其實香港夜場特色就係好難為持女質和家教,生意一好,當初既服務和質素只有不斷下降,到最後你只有被迫放棄再另覓新埸!

四樓

見Cyber 兄對這場咁有睇法,小弟又分享下我在這埸的經驗⋯⋯, 早十年八年前四樓基本是我主埸,但當時主要跳茶舞,只是間中晚舞,茶無好多Ching話只有扒,但小弟當時係茶舞真係食唔小好嘢,都係嗰句,係四樓最最最重要有個做到嘢大班,有咗依個人,基本十次都有六次有好嘢,後來因某些朋友關係轉戰夜埸,因朋友搵開另一大班,所以夜晚都係搵朋友大班訂台,可能係咁,有幾次晚上撞到自己揾開嗰個大班,佢發現我一班人上來唔係開佢所以有D唔高興,最後明顯派貨質量急速下降,所以我最後當然只找朋友大班安排,講真句,到現在我都有D後悔點解唔同自己玩開大班解釋清楚或多講幾句,可能當年我覺得我係客我開邊個名唔駛同你交待,也唔知道坐到好嘢唔係理所當然,因當年小弟甚小坐到扒,只有無女坐或坐D幾好,如果個埸只有扒大班會直接叫我走,唔會要我嘥時間硬食!都怪我年少輕狂沒真惜當年好大班...!

講返朋友大班,明顯他在四樓有一定地位和實力,也因為咁所以我好輕易放棄原先嗰個,基本上每次我地晚上去冇論群抽或我單棍,都會有好嘢,我相信各Ching 所提到美少女的一群小弟就算單棍去也經常坐到,只是後來發現茶和晚舞玩法性質完全不一様,所以小弟也慢慢小去四樓了!

基本上要坐到美少女我相信晚舞一般都按排到,但玩法不同,第一,基本九成九木魚,如果你想出街下埸,除非你靚仔條女鍾意你,否則唔該食自已,第二要抽水或有一些輕微親熱行為,要好睇你技巧和條女心情,有些Ching會係過程中得到樂趣,但小弟都係抱著消費者應有選擇的態度對待晚舞這場合,所以慢慢退出了!

至於我在這場的茶舞,雖然女沒晚上靚,但都算後生正常陀地,一般九成可出街,肉金也只不過八舊,有些高質都係一千,問題係去唔去我話事,最慘係玩到最開心又無得直落個種心情都幾難受,不過我想依家可能已經完全唔同了!

Times

最後講下旺角依間嘢,早一排同朋友食完飯胆粗粗走上去,介枱無熟大班,心知會頭part 食下扒,但最後全程換咗三part都慘不忍睹,我想講係點解咁扒妳要去見工,點解又會請?佢哋唔係一般扒,係極品扒,我可以話你係街碰到個靚女機會大過碰到這些極品,嗰埸仲可以收埋幾件真係利害,都係無下次!

師兄斷正既心情,身同感受,期待你再有機會帶隊

回覆 讚好 不讚 使用道具

bbben 發表於 2018-3-6 11:57
在分享這報告前小弟必須在此向cyber兄和幾位資深綱友說聲對不起,話說早幾個月或半年計劃相約一同試闖平民 ...

有個做到嘢嘅熟大班真係好緊要!

time 以前几好架,而家真系極扒埸,惨不忍睹

多謝師兄分享, 很認同

多謝CHing分享!

thanks ching sharing!

bbben 發表於 2018-3-6 11:57
在分享這報告前小弟必須在此向cyber兄和幾位資深綱友說聲對不起,話說早幾個月或半年計劃相約一同試闖平民 ...

原來師兄出了點狀況,有家室的真係要格外小心。
今時今日的香港夜場、要長期保持高質素、好服務、還要性價比高,似乎很難吧?

十五年前的四樓,我係去得好密既。主打玩星期六茶舞、間中也有去晚舞。當年我開過名的媽咪合共有六個,但果個年代比較易坐到好嘢,唔覺有大問題。

當年茶舞係好玩啲,但因為喜歡劈酒,晚舞我都OK。後來少去四樓的原因,係啲女越來越寸,開始玩唔惦!情況要到 2017年才好轉!

千禧後只會在大陸玩開大,所以對香港NC 木魚其實係冇研究。
雖然四樓有個媽咪,我知道是專帶木魚的,但坐過幾次後,發覺係勁唔啱 feel…。
都係金魚比較適合我。

27年的NC 生涯,其中兩個最索的女仔,都是在 Times 遇到的,不過係十九年前。
以前既年代,求其去間場仔都會有勁索囡囡,仲好好坃。而家就…。

多謝師兄分享, 很認同

cyberkencyber 發表於 2018-3-7 00:27
原來師兄出了點狀況,有家室的真係要格外小心。
今時今日的香港夜場、要長期保持高質素、好服務、還要性 ...

所謂上得山多終遇虎,今次斷到正好彩人無事,家無事,但以後萬事要小心和安排好一點,希望再過一段時間會完全淡化!

我們這年代,少年時差不多各香港大小夜場質量係黃金時期,可惜初出社會沒有足夠財力應付,到了中年雖然賺了點小錢,但夜場已沒落,不是你肯多花點錢就玩得開心,像我這般年紀,很難多花時間心力和那些美女打交道,所以我也盡量選擇明買明賣好了。

可能上天要我們這一群不過於沉迷夜埸,不失為一件好事⋯⋯自我安慰中.....

想去會所玩下

回復 bbben ##1 的帖子

Thx.. Man

電影大丈夫最後講,其實老虎係知道男人出去滾
如果拎出來講,大家冇彎轉,分分鐘冇咗頭家
男人玩完識得返屋企就得啦

另外,想請教下點先為知一個好嘅大班呢?個個人把尺都不同
除咗睇佢俾D咩女之外?