[組團徵兵] 有無師兄會大約四月中到五月頭去越南?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

四月中到五月頭去越南 塗山 胡志明個堆
有興趣留個名啊!
我......會路過玩一輪
回復 豬皮在癢 ##2 的帖子

嚟到涂山你會好失望, 就呢兩日所見, 女的數量大不如前, 仲要係冇服務嘅恐龍
hkkiki 發表於 2018-3-7 21:37
唔係掛…係咪發生左咩事?

一般都休到元宵後才回流
所以現在的數量很少
呆困向前衝 發表於 2018-3-7 22:15
一般都休到元宵後才回流
所以現在的數量很少

下個月去應該不用擔心嚕

回復 hkkiki ##1 的帖子

今日已經係年廿一, 已經畀我舊年十月小一半, 嗰陣時已經唔算多, 山長水遠下次我都唔會再去。

轉彎位有間嘢叫 Cây dừa, 有條矮仔識講廣東話, 你睇唔啱條PK行過都會串9你

wl2005 發表於 2018-3-8 18:13

今日已經係年廿一, 已經畀我舊年十月小一半, 嗰陣時已經唔算多, 山長水遠下次 ...

唔係掛…真係無啖好食仲要比人串…
師兄有無好路數...
唔通真是越來越冇得玩?
回復 Charlescy ##9 的帖子

冇啦, 女少, 恐龍變上菜。
大陸/台灣佬又多, 淨係得個平字有q用 ,下次咪搞。

5月初去hcm玩下
4.20-28都會在hcm 歡迎組隊去ktv wechat: holiczsy
wl2005 發表於 2018-3-8 18:13

今日已經係年廿一, 已經畀我舊年十月小一半, 嗰陣時已經唔算多, 山長水遠下次 ...

老早講過, 圖山係平價操炮區不值山長水遠過去, 除左囡平之外, 其他生活消費都比市區高, 而且質數又差, 操炮 25-30萬/次 快餐式, 當河內/胡志明 做外賣快餐最低消50萬-100萬, 仲點會有囡返圖山做, 即如同而家中國大陸去做飛機餐都收300人仔, 你話仲有無囡山長水遠去 上下川島做150快餐?  
4月20-24 同朋友去 胡志明 ,

不過我地新手仲有好多野唔識唔明...

例如 : k場邊2,3間好 ... 酒店住邊頭方便等等
Ching~ 我有興趣一齊玩~PM 個wechat 傾下?
四月尾會去呀,有興趣留個wechat一齊玩~
若5-7/5 還在HCM, 請帶小弟新兵上路
四月底會去HCM,有興趣師兄留個wechat讓小弟一齊玩!
有性趣,去泰國多未去過越南,想睇下有咩吾同,pm 我
4月19日至4月24日 ,師兄幾時?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 09:38