[援交女友(PTGF)] 人妻求助

回復 PureYuen ##1 的帖子& b5 z2 K; S0 y+ r5 \' q
$ c( L4 T& f8 x5 s, M% B- G5 R- R; l
係咪 Ginnie 分身?
回覆 讚好 不讚 使用道具

可以加你WeChat嗎?
; Z! z$ W8 O" z; a5 Q

可否加你wechat來自: iPhone客戶端

有無人約到?

回復 B.G.C. ##62 的帖子5 T$ ~/ L0 o! P5 E& }( Y
5 E* K% X6 r6 @  [, @
如果你同尼2個女仔傾過,你就會知我點解會咁講,雖然故仔唔一樣。
2 K) k6 q: V2 f講得太多,佢下一次就會醒水,約過既師兄就知道。

相信不是
' f- I: @# G  V1 M% [0 H我最近同Pure傾起…知道有1位C兄教過佢 一些關於 上酒店的流程 2 H# s, `% }7 P6 f% `
但係Pure不是太接受7 r; Z) r$ ]3 n* [9 E

edmundcow 發表於 2018-3-14 23:28 5 r9 u  C1 y/ _1 {6 L2 u
相信不是
/ Y! O0 t! ^2 X% p, y7 E5 t我最近同Pure傾起…知道有1位C兄教過佢 一些關於 上酒店的流程
3 `: D7 {- @. r0 u, E7 b6 U但係Pure不是太接受
- n" h8 V4 I0 @  w
由於有人對佢講左一o的難聽說話,所以佢唔做啦!

+ E9 ]1 {: m- L. x) ~  Y) I太可惜!

回復 PureYuen ##1 的帖子
/ c( H; N6 {5 e, U; N: z
2 I' p" t5 z: U4 [) m4 u請留Wechat ID,盡力提供協助。謝謝

回復 edmundcow ##67 的帖子
3 F% y2 Z0 a; Q6 q/ O% C4 w
& b, H/ P, F: X9 q- N  F其實其他C兄同 Pure 傾過咩我唔清楚,但只要約過 Ginnie ,就會知道

本帖最後由 Ginnie 於 2018-3-15 20:56 編輯 . a7 o5 F2 S, g7 [! s7 _0 w

1 N0 O* n/ ?$ a/ H8 I/ _+ t回復 ckhfelix ##20 的帖子
0 q5 X0 w; O; w3 u8 \) |
# K0 H/ W4 y# z2 ?

1 Q9 f' |, |8 r
ZeroHK 發表於 2018-3-15 20:07 6 G$ a* J; |0 n1 T" u$ Q
回復 edmundcow ##67 的帖子( e7 g- I5 f' j" W
1 c4 ]) E! g2 w5 `! `: h: V
其實其他C兄同 Pure 傾過咩我唔清楚,但只要約過 Ginnie ,就會知道

1 z4 x1 G  K& E$ L% g2 i# b/ s6 s& u* {4 k7 m" j
你真係很過份講到真好像見過我一樣!連我的照顧人也看到…本應佢都叫我唔好出嚟回!! S$ O: v, y' }+ d
但係我想問你??如果你真係見過我!我當時嘅頭髮染咗咩色?
7 z9 B. O* Q' J$ g$ z: k我係141係只見過佢一個…但係你咁講!. ~/ i& Z! S$ i; C6 G1 q3 H
你要玩這個女人但係別拖我落水!我想靜靜的和他一起過…! 唔該你…

本帖最後由 rccm173 於 2018-3-15 22:16 編輯 $ o* V. Y& p8 h; F: u0 x# B, |# p
$ v* Q7 H' W) B- |* k
Pls add wechat ryrychu113 ..I’m 31..can chat first

; C' R. ]4 z. z5 a& [1 \* K; C# l+ O7 M5 p+ g$ B7 g2 m
有無v chat?

& \$ m' o' `9 K& j7 [: M+ f* M3 F+ D. u5 ?) z5 j) s; _
已pm

回復 Ginnie ##73 的帖子- Q: E4 k* m: V( ?
: C3 I' v5 B+ Y! D" _6 X: K
之前你account Ginnie同Pure都係同一日上線,點解你搵到助養人都要繼續上141[有可能係繼續搵其他助養人]。同埋真正助養過你的師兄係唔止一位[尼點你自己好清楚],但點解你講到只係見過一個。

4 M9 Q# @- f4 S7 o9 k% ?+ n
ZeroHK 發表於 2018-3-16 15:00
# a: ?4 X8 w& `0 {回復 Ginnie ##73 的帖子
$ G0 _) b7 @# ?$ }( J4 k
% e. C7 n5 i6 e- j  I之前你account Ginnie同Pure都係同一日上線,點解你搵到助養人都要繼續上141[有 ...
8 X& {0 U( O6 o& R) N4 A9 Y

1 w4 }) _& {2 x) h5 G9 J唔好遊花園啦!講d全世界都冇人知嘅野…我同個女人之前同1日上線 ?? Who knows ??& J3 Z: C& g! i2 @+ |
呢d完全冇人知,你就提出嚟……冇乜人會留意咩上線時間 ?? 你有冇cap起個圖……??
3 c, \8 e, u; v+ }6 l$ D5 l- L. r" N) `
我個post沉底咁多日!我都冇上過嚟…… " |# P( x- s0 `, N+ a. x% W: K
所有人問你嘢……你都係遊花園,答咗等於冇答,我依家問你頭髮乜色呀 ?? 你唔好講去第度啦, 如果141真係有咁多人見過我 ?? 就唔會淨係你一個出嚟吠啦!應該仲有好多人出嚟吠 話見過我啦……?? ; c6 i1 s, i3 ?0 E

7 Y0 Z- p4 J& G5 t9 M* [' K  L8 ]7 x唔好攞一d野係冇人知嘅!一d物件呀人物喇唔該……
* @' s, }5 [. b) @0 ^6 d依家……叫你 選擇性回答牙 ??+ g( q3 `! t1 A
冇咩人留意倒嘅嘢你攞出嚟吠!不如講我照顧人知道我頭髮咩顏色仲好啦 ???嘥氣……!!!3 K, [, F1 m* x/ [$ F* I
諗咗兩日先答得到牙!?
3 B# C5 w0 t! F我唔使半個鐘答你喇………8 u/ I$ X, R/ B+ g1 {# m8 v: T: u

91263820  sex gogo) k5 ]- H9 k, ^: I; M/ J

回復 Ginnie ##1 的帖子
7 z& G9 z, ]3 [
$ L# G+ X0 H# X3 P其實我都唔想出cap圖,但你叫到,我只好攞出來。  |( K- B/ F5 p) V
至於你講頭髮顏色,我相信我點答都會唔啱,你話我選擇性回答,我都控制唔到
1 d! r) Q$ H0 m3 Y+ k% M: W

Ginnie

Ginnie
4 T( ^: H( M  N

PureYuen

PureYuen