[援交女友(PTGF)] 人妻求助

# @6 p. R& H1 [0 {3 l' {& z; h
5 O- r0 h" K* \1 R
你改到凌晨??  出兩張圖 ???
' @! D% {3 R6 m+ V這叫誤導陪審團!揀張你控制倒的圖出 避答……??
9 H! X% x3 ^! F+ ]7 N1 U由中午15:00…整我到凌晨2:00
5 l. R; m* }  Q. z你都好似我咁吾洗做喎原來??
; w$ W/ A0 a* y一個男人為左我去攪甘大堆野到深夜?都仲想起我要個圖……佢又冇賺 ?? 咁緊張為乜?? 我就因為我的人而佢為乜 ??
2 S$ X5 q5 g1 j, {& P因為我? 佢會平時影定同儲存d冇用既圖
& A0 ~" F( g8 U<姑勿論 圖是真假>??  答案 呼之欲出!!
5 J3 a2 T4 R5 D: t8 c: y* f$ h6 i1 h
答我頭髮乜色?? 講多d我怎令你捐失……簡單直接!
* k6 ?5 q- k* |  m* Y1 H9 I. s你避談……既然咁多人見過我??只要你肯答?? 一句攪掂!!( Y+ {( ]8 a& z2 q/ {

2 Q- M& Y( n3 i+ P' m2 Z但你揀去 改圖!冇野up……為我花咁多精神?!
0 g6 U3 ~) Z! l% G- K. c& ~6 E若你仍然話係值得!!3 }, ]  A* B& |- M$ d
就全部照你意思我見過你!我哋又係同1人……你的用意對於1個明白事理的人是冇問題的!佢只介意我同其他男人有乜瓜葛?? 既然你up到半夜都係up倒咁多……咁就已經完滿結束喇!
: R3 v' m6 x3 G8 B7 x+ i% `5 n! i% z$ U: ]$ g, ?6 t: f5 R6 p
有d野有得改!有d嘢永遠冇得改! 2 }+ \1 N  w! N5 @( w4 ~
至於你捨易取難?? 為左我一句叫到,你就keep圖留底?? 問問你自己,我又吾識你?? 你咩男人黎㗎???
回覆 讚好 不讚 使用道具

已經 PM

已經再PM, 待你加我wechat

幾銀?

hi, pm pls

回復 PureYuen ##1 的帖子
* M" Q7 N& {' \1 e; o3 k7 {  d. ?( f! j* q; @! }/ u; O! Q, S3 E1 x" W
已經PM左

回復 Ginnie ##81 的帖子
4 a$ Z4 Q# X, `& l% Q+ e* H# c4 g
其實男性上141都係有時間先上,而女性上141,我估計大多數都係搵生意/助養人,始終都係米飯班主,點可以覆得咁慢。如果你要求我15分鐘要答,我一定做唔到。$ k7 K, ]0 |# G! c0 f$ s
講返張圖,我相信你主觀地覺得我改圖,我只能回應係冇修改(原圖),你唔信我都冇辦法。你自己幾時上141要你自己先知,我都特別地cap定怕自己記錯。# ?% O/ _: L8 V
頭髮顏色問題,我太了解你,知道我點答都唔啱,尼嗰答案只有你自己知(或者其中助養人會知),唔知道你係唔係約唔同助養人都會唔同髮色,所以你係咁問我頭髮顏色(想知我係邊位)( S; S& |2 I5 V- {% B6 k7 O

' i3 i% `7 v8 d* E# x  Z  `' B. j
PM 留Ⅴ7謝

本帖最後由 Ginnie 於 2018-3-19 09:46 編輯   p# l# u; a( w9 y" i0 D
ZeroHK 發表於 2018-3-18 20:01 4 B8 a. @, {8 S/ K4 q' M0 h- ?/ w
回復 Ginnie ##81 的帖子
3 d2 u) @& M: t) \) p* g
! k1 C3 i, u* u: ^. E6 u其實男性上141都係有時間先上,而女性上141,我估計大多數都係搵生意/助養人,始 ...
  P; j& @( N' Q) g; T2 ~+ y) ?

9 ?6 z9 ]% e" F睡不好…又扎醍來 !!! ( ~( ]& ~* v( E8 b4 T
感謝你  一直以來對我之[關注] 和 [了解] !??…首先要告訴你我並冇(唔信你) 重點不在於此 !? 上次已提及若你認為(此舉係值得) 我也認同你 !! 那就全部…
8 E' M/ N( B; d# ~- x$ s; B- l5 D0 E0 ?(照你意思)…今次就唔再專注在你有否改圖的回應!! + ?- z' d4 K. R& }* A9 y% i4 }" O5 H

6 u) k$ Y+ R% X9 t反而今晚我想借個位置…特別多謝 我♡照顧人♡…# n8 e3 ]7 w5 T
此刻 深切體會 當時…如未能得到你的$及時雨$
! o/ d. y3 E$ j( y( n+ b( I真有可能令我就此碰上●別的●!?? 因而要承受不可估計之傷害…!!?
0 t7 B. F* t: J* [' S" ^; O另外 今次我連番回應…也全因為<他>我不能令你誤會我當時收了你的錢…還這樣犯賤去約其他人 !!?
( x& I: E7 l0 a: T: [與你之承諾…我一直未有忘記 !!!! " Y3 D% \/ w9 j$ k7 E" h
謹此取 他英文名:最前字母【S先生】以作專稱 !!!
1 S/ M5 i/ G2 I+ z* C一段未有想過要公開的【內容】但在這錯有錯著底下我認為 需要 亦有必要說出☆請原諒☆& d4 J8 M7 ?3 G- F8 p5 ?$ b
我一直認為世上冇【不勞而獲】無私奉獻也只有家人
5 W3 I" n; r% c& p, d/ S: j) A5 A0 u認識他令我從新再上一課 !?
/ y- v" L5 b; a# b0 L當然冇人會知(S先生)身份 !? 我就更不會因此事受傷 !!
/ l1 h# a3 Z2 o4 ^- _) y反而係令我意料之外得到更多♡支持 理解♡/ |* J. ~, ~+ ~: J! X1 b$ W$ j

3 y+ B7 t' a& i2 U: j文中提及…你要 [Cap定d圖] 係以防 怕記錯 !? 3 F1 T; s& a( ^, Q1 I
見你對此甚為…著緊 [言下之意] 令我感 [不寒而慄] !!!
$ b* {6 Y) H6 k1 m; t$ t; Z但你的(發表)…此舉會令他多少有著不快兼帶有傷害 !+ t1 Q, ?) s2 m1 g# k8 C. E" O
一切因我而起 帶给他 甚至係些微(捐傷)不快…0 h, g* z7 W( m* S% M
我也不會容許 !!!
/ h+ {# k; e$ Q2 n佢對我【恩重如山】 我甚至係冇諗過佢會為我…, l: @# v* `# n5 ~5 u6 r% ?' h% y
…作 (無私付出) !??& E+ \7 v, b# E) @1 k0 o
請原諒我 未經你同意下 公開以下【內容】…& K: |( V: C$ \+ S9 z1 a
舊年12月尾 在最嚴寒的某個晚上…我向他發出1個(額外)請求【原因是12月份的 他早已發放了給我】但當時我很急需要搬開找個地方暫住一下…及後我們约定 在黃埔MTR(A出口) 我遲了(4Omin)累他站著的等…浦一見面佢手上揸住一疊紙幣捲起; 而眼神專注上落出閘位置;之後我收過及接過他的提醒(囑咐)小心袋好等之客套說話 !! 佢就忙著返家過節了!! 那一夜很匆忙我原先唔係想要問佢/ 係在找不到其他朋友幫助之下…冇辦法才告訴佢 也很遲先找到佢 Sor…
5 a2 q$ _! i- T6 j. y3 _而重中之重係我預咗比佢嘈一餐之餘兼不會理會 !!
' {2 e. N# F0 Y; {但佢不但冇… 之後沿途更一直按月為我不停加油 !!!! & n2 j( p& b% E" Q! H* h+ |' R
從12月開始得佢接納我 並施予(幫助)令我非常感恩 !! 一份連我至愛至親都做不到的【承諾】而佢只係 1位 相識不久的… 竟會送给我 無私 照顧 關愛!?
- x0 f, E1 n% q5 p- B% w問及頭髮<顏色>係想證實他知我並未見過你;而你邊位我又怎會不知?? 我係個心思細密的人…令我 (有考慮過约會)及後遇上佢改變主意的 沒幾人!! 連日和你交涉;我更對當初之決定…感到(完全正確)!!
* Q( I1 {8 m& C* Q1 z% ^# C1 F- X5 U* b4 \5 u) t
此刻看你(怨氣) 讓我了解到此地每見1佰生人!? 其實甚為危險 !! 當日有著幸運之神眷顧與你未有相見…
, k0 |: Z  Y3 t, E雖然如此但我也要向你衷心致歉 !!- k2 B/ {) K& b! S) Q' M- S
你今日的【當頭棒喝】教我日後更懂珍惜 !!!!
. {8 [; G1 ^* b' g( H" s生命中出現1個咁嘅(人) 遇危難;正常人 只會想到…君子不去乘人之危 !! 已經還得神落…!!??, }. t) ?4 D5 c+ p- n5 O: i
又怎會傻到再去 奢望; 將有♡大禮送到♡ !!??, D* U8 o& l+ ~+ g+ W
; t) U4 O9 h& i0 G
回頭想起 當時如遇上別的…有可能條件苛刻 更甚是冇可能會有與他给予我的<<那$份>>同等=相助…!!" F7 Q0 y; @1 d3 b( V6 G
最後容我提提你 一直在爭議我Acc那<上線日期>…
4 V. l3 [1 R: }# z8 ]. v, N( N你認為會否有另一人比你更為清楚 !???, X4 O. s8 k- v1 ~
同 1人 更加不會在同 1日上線 ?! 真係傻的嗎 ?, ~7 b. ?4 X9 [
你此等損人不利己之【心態】確要調整 !! 今次踫上是個弱質女子…倘若遇上他人你更有可能碰上連翻…5 S, l7 E1 Q9 v! ~7 O/ T
●惡運●旦願你終有一天【有感而發 深刻反思】!!?
& Y* Y* S, F0 ^% l5 E& @: f5 p+ e! K$ R0 l( |& k
如閣下要再糾纏不休 !!? 我甚樂意奉陪……7 j6 h9 L$ Z4 e% j/ K
因我必須要他知道…佢所给予(付出)過之每分每毫在我身上都是值得 !! 佢冇睇錯人☆更冇做錯決定☆: O* i, P4 a% y! M
雖私下亦已向【S先生】說過:但今次為表我歉意 !!
1 ?: {, g( h6 J7 p& D2 X: U也要在此 向你再說1次…我講過我係一直 等著你來追數的 !!!!!& T4 `$ B# ~0 y
  /S先生/【感恩有你】♡前事未敢忘記♡
4 T5 N0 z$ Y7 n) a: G' u6 @/ j' H) F7 e6 F% V
3 \; T" I. B. S3 ^6 x! b9 o

回復 Ginnie ##89 的帖子6 }2 E% t1 s0 n5 u
- Y3 I, W) v8 U, Y! L
之前唔認有上線,依家又講"同 1人 更加不會在同 1日上線 ?! 真係傻的嗎 ?"
1 V; {  U' }) a7 h繼續為你冇上線而解釋/ q5 G1 W  r' M8 h! v& d
大家都會明白你絕對唔係弱質女子,只係你以退為進,想得到援手
) n. p: ]6 o# h6 S9 v講真我字裡行間都冇怨氣,加上我唔係來追數的,我只係拆穿謊言* N& p! S2 |0 r) i% M
最後我都希望你真係同S先生一齊而唔使再搵其他助養人(或者唔使用其他名去搵助養人)
) x9 |1 v6 r7 M& i

已pm. 等你

PureYuen 發表於 2018-3-7 05:46
1 z5 R1 \6 V1 t; y% Y$ {29歲早婚, 吾肥, 冇小朋友, 婚姻淡了生活得唔開心, , 分房已近一年. 暫很需要揾些兼職助應急,
3 q& s* y$ r8 x* g請Pm, 我會回覆
9 s4 i0 a* z* W  g  S. U' P! ]3 F
有v7可联?

$ k1 S2 p" F; W2 k, O$ }! t
# ~9 f2 c' i6 i5 R0 k4 Q( x回復 ZeroHK ##1 的帖子/ {& N6 z. j( N% A5 X
) J- A, n8 O7 x  @
如果當時見了你就堅大鑊喇 !! 真係幾恐怖都有呀??$ L. c0 K3 l3 ^  t( ~
【S先生】係一份大愛對我……冇你咁癲架 !??3 d; I$ G2 Y# ^5 W0 j) q9 W3 ?
我有自由認識任何人……我可以搵我愛嘅人!!!!!! 4 u; b7 e( V9 |+ z+ T* h- G; }
我可以搵我喜歡結交嘅真心朋友 !!!
- R, F' E( G. b(前提)係要對我好(錫我) 但我現覺得係要有量度之人
/ W: @+ J0 \; ^+ Q) n" j" P(內涵)好重要原來 !! 係你教識我…!!!
7 T& @/ Q7 L/ s6 o* [& }) Q- F  e如果唔係好危險 !!??5 o1 O- e6 |, a
佢只擔心我選擇錯誤 會連累我…… That's it !!!9 t0 ^8 y1 k3 N: l+ F7 j3 Z
佢對我嘅(付出)交換嘅條件……只係想見到我好 !!8 I8 s# [% y( i4 Y; r
而呢d嘢同你up半世你都唔會曉 !! 你用埋呢一世去學都冇用 !? …… 因為你根本冇智慧 又冇埋品 !!!
) N8 T# C2 z0 Y你冇材料 去做 1個 gentleman !!
& J- t1 U; [2 d/ y% a; Y6 I% e, J7 H再因為 有你呢種人 !!??. @( @3 C0 G3 s6 k9 j* Z) u3 F* X
所以佢一直對我……好多(囑咐)對我好多提點 !!
0 m* e* g4 u. U' g/ K, \  i: t% g我亦感恩身邊有佢 !!- l, D) \" d$ z0 r9 V5 q3 S
佢同我講從來都冇怪我 !!! 亦唔會因為d咁嘅事怪我 !? 原因佢只想我開心 !! 我可以揀我嘅路 !! & A9 j! _9 T0 D' z8 [* `
(照顧)我吾等於係要(绑住) !??
: a: b8 L( ^7 K8 D, U* ?9 }9 L
7 B3 G! s' a, J9 L- A+ ~) I' I* I8 G一份大愛 唔=賣身體=賣時間=賣肉體❌/ m- d, S5 q( ~1 E8 W
(君子要成人之美) 我唔知幾時做過d咩好嘢 !!???0 r0 O5 `- b$ C
會識到佢……!!!!!# k( l1 T- y! L0 _' y
可能係佢前世欠咗我啩…???我只可以咁解釋 !!!?
+ i) G* u- w7 A: y唔係冇第二個理由啦😜 !!!!
! a$ k7 Z5 ~) o0 f" J, ?) c再講……佢只係驚我同你有乜瓜葛 !!??會比你連累 !!!? 6 X' k4 T! j; Q* u5 Y
如今回想 佢講嘅冇錯 !! 佢一早就叫我唔好出黎覆你 !
) H& q6 a' e1 D5 ^. c# v
. k3 s9 ]( \9 v, b9 Q6 Q喺呢度我要同佢講一聲【對唔住】我冇聽佢嘅話🙇
1 O$ R1 {! z- D  t) J# P7 ^一個男人值唔值得【尊重】在一般女人眼中會睇(錢)(成就)(能力) Right !??但我認為係仲要睇埋個品✔
2 A' m0 ^1 @! r6 b, S順勢話埋比你知啦…因為有你與(S先生)之最強對比 !!!; F4 f4 o  P0 R+ u& n
(S先生) !! 你係(好值得)……且更係我要(尊敬)嘅人✔
! w' I" m1 ?- ]7 {% L  Z選擇去見你認識你係我係141做得最啱嘅決定✔
. k! @7 n/ f; M我尼世人真係冇嘢得 !!! 最掂 搵到你 !!!【堅】  t6 j5 w5 \- c) W, n5 u
佢真係睇得你好清…你個癲佬跟住會點樣 !?下一步?7 f4 ^' w0 x% D5 H" h
我識到(S先生)真係好幸運同【幸福】!!!!- F- w7 B8 c; g( e& N
你講野 1次比 1次(低能)  1次比 1次(白痴) !!!?& U- O' h. N* Z* o) n; q/ P3 M* k* k
又冇內涵 又冇品…【原形畢露】同尼舊嘢💩無分别 !!. L. d% ~4 ]1 R& C
睇你 癲成咁 !!?
# R' B) P9 q) H! i9 u; g# E: s& c% M; g聽你講廢話好多得著㗎原來…可以了解倒我身邊嘅人咁(好)……有個強烈對比✔
2 g; K5 V7 R& U5 M, J% r8 [: u你唔好咁蠢啦 !!? 又唔見我見過嘅S先生會出嚟嘈…??
# h. x' F' [( T$ Q5 Y$ `0 q好似你咁白痴 咁癲 !!?+ T+ S7 m8 Q3 \( N# z4 u
我揀出黎嘅係有智慧有內涵嘅男人…我做岩左👍!!8 }, `6 |7 i' b7 f+ h- L' E- o. S
我開始有返自信 重新認同自己嘅眼光 全因為你Zero' 4 ]) ^) v9 Y% B1 E$ R9 \$ `
你個名改得冇錯我想話你知 你真係Zero嚟㗎 !!!8 D$ X; a# F9 w; N! q  D
你更是141的【最佳示範】專營(反面教材) !!!
1 f, W0 ]% K9 G# A  \# d( y+ \# }(等人清楚我嗰時點解唔騷你呀 ? )Hahahh#h…驚你唔明呀 所以我要括埋比你同講白d啦今次…!!!$ h# h; ~/ Y$ y# c
要跟返你嘅 level 回答㗎我 其實幾辛苦下 !!!
2 e& a& T, E8 M& _8 T8 B, S3 ^
! p2 j5 D. I, j, a# H你病得好重呀 ?!!! 你將我一張又一張貼睇哂……每隻字每段句子…?!! 你就嚟背得番出黎㗎啦 !!? 我就梗係唔會癲到逐段逐格去答你啦 !!! 呢度所有人都明……: v# ^- q! w% s$ W- ]2 H
又唔見有人出黎問 ?? 係得你 !!! 而且我講明我回應係為咗我嘅人 !!! 唔係你❌. C0 W) S4 M( j% c" S& {  w+ p
【附帶多 1句】喂…其實你可以用番你真身(fat-sun) 尼個Acc咁咪好似多d人囉…Right ?? 整多幾十個Acc出黎講嘢…其實為咗我 !!! 搞多d嘢…喺你角度尼講都值得呀 ??係咪呀??
2 h0 ]& x0 F' K/ _6 z: ~6 O! N你上次覆我Acc用fat-Sun㗎 !! 你忘記我可从提你??7 {9 ^( q( {1 J8 B! e1 S6 V
根本上次就連傾計 我都係揀咗幾個 你係邊個我最清楚…!!! 而見就全部都冇見過 !!!
# W% d& v, o' t$ |2 E% R! \' o2 @9 X0 e: z# ~  ^8 J
我冇同Zero傾過 如你繼續用Zero這Acc(唔合情理)- d5 C7 O: T, {+ _" R( r# A
我又無加過你 按你講法話只要同(Ginnie n Pure)兩個都傾過 先會清楚 !!?? 你又冇同我傾過… 你有咩資格講嘢呀 ???- T# l9 P6 ^' J9 Z) O0 A3 R
你呢種人(堅卑鄙)- 連人哋(私生活)我做d咩 ?) c3 T& \. y4 b" A. l. q: ~, F
我同(S先生)嘅嘢你都要嚟埋 !? 一d唔關你事嘅嘢 !! 0 f. l+ {5 |7 u+ x* [
我又冇令你捐失 !!? 又冇見過你 更冇令任何人有損失在這裡…!!!! 我都想知點解 你對我咁留意 !?? 咁著緊為乜!? 嘥咁多精神去理我 仲希望我淨係去搵(S先生)一個唔好去搵第二個助養人!? 咩事呀你??
4 r4 I4 B, X: B* Q. G6 v3 ?
1 L) s& J, U; [7 o9 A2 |. y. S# c你而家做法似係想我同(S先生)吾開心…你認為咁樣做會成功!??   行為【好幼稚 好卑劣】……- k. R2 \$ q* J) _6 z
你唔會成功㗎…!? 你認為(S先生)照顧我咁耐…佢唔清楚我性格 ?? 你嘅出現只係 證實 佢講嘅嘢全部都係岩(堅唔好信陌生人)
+ |+ k! O& b$ E4 A
( E& a4 N1 J- ^& p1 x" T6 ?至於我同Pure Yuen係咪同一人 !!? 你冇資格過問㗎 !!. S! E! K+ E; f2 X$ ^7 H  Q9 A
其實我係邊個…做什麼要交代嘅人只有(S先生)1個 !!: X' D$ ~2 d; A& q# g8 ]9 N# Y8 U
我仍然係呢個答案:None of your business !!!!
) v) E: s5 J( v2 A  Z(希望你撐大隻眼睇清楚) !!!!
, G$ l) u! t' j* K6 w6 F4 Z; V; T, H141係識(囡囡)的地方……好似你咁樣 !? 咁失敗…
% I% {+ K  k( ^  d, R  b( g& z, {仲要肯上黎141獻醜做場Show!?真冇幾多個肯…??
% ~  d& G) I% ~% D我再講多次 對住你呢類人 ?? 【堅嘥左度氣】 !!!!!!!!7 i7 G) R" U+ [! j# l& Q
你說話帶侮辱性所以跟住……我唔需要對你客氣 !!!' E! b2 v6 H# _8 |5 w
係你無禮在先……0 j' }/ q" P; v- G2 c) i
(S先生)對我與付出係【不問回報】你睇唔明出聲啦?
) R" w) s- I* D% f, F6 \唔好係度亂吠啦 ?? 不過呢d嘢 你一世都唔會明架 !!?4 f4 u6 F( G( J" K3 A0 {

. `+ U( T( F9 k$ i" |$ @【提提你】我同 邊個 一齊(唔關你事㗎)!!!!
, G6 A1 B% u& S1 p+ |: K除咗【嘥氣】我真係冇第二個形容詞可以比到你 !!
4 i; C1 |( A( _2 e2 WSor…………………) {8 z8 K- {9 p
唔講喇…我都被人嘈😁 問我點解要覆你??!!5 F; p6 F* ?  {7 p
對唔住…… 再見喇 !!!!!!!!!!!!( N4 ]1 u) b. H4 @. O1 H3 f
喂喂 !!! 我唔講咋……但係你可以繼續吠㗎 OK !!!

已PM

pm左wechat比你

回復 Ginnie ##94 的帖子
% S+ E& ]4 A9 i% Y$ n" \- z( O) F. ~& Y; j
原來我中左你奸計,好在有師兄提一提我唔好再幫分身嗰post置頂,我一回覆就推嗰post上去
$ b. V, y2 f) s1 j! ^& e我都覺得奇怪,點解你越打越長篇,冇理由你會同我講咁多冇謂野,原來你利用我回覆令尼嗰post多人去睇,真係唔夠你玩

用手機回應 ZeroHK #97 的帖子; e& o; l9 n. p3 M

b4 ~1 h- k/ R' _3 x. N0 d( i你兩個都幾無聊。。。
2 Y4 B& z. h- V) k' Q, F$ B: X9 _& v+ x
Anyway, 樓主已經有好多狗公PM架啦。。。睇怕可以屌到佢閪都穿。。。

1 J4 ^0 ^- n9 a6 a7 b- y
speechless

回復 PureYuen ##1 的帖子! t# H( c- B% @/ J; y
% J- {6 H. e9 u. g8 s  I) U! K
pm.我,唔該