[AV新聞] 沖田杏梨 ~~ 未算最大、只有更大

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前AV女優沖田杏梨曾自曝拍一部片竟然高潮20多次,被封為「人類最強BODY」,前年她從AV界引退,日前宣布已在去年12月帶球嫁給圈外老公,由於她稱被求婚2星期後就發現懷孕,推測目前懷孕約三個多月。24日她在微博透露,自己的胸部又大了15厘米,並曬出巨乳照,網友都驚呼:「前所未有的大」。
根據相關媒體報導,沖田杏梨擁有L級巨乳,被封為「人類最強BODY」,2年前退出AV界後,積極朝各方面領域發展,她表示自己在引退後結識老公,去年12月帶球嫁,雖然沒透露另一半的身份職業,但她表示老公「接受了我的一切」,也支持我的工作,日前也曬出婚戒與粉絲分享表示自己超幸福,網友也紛紛為她開心。

近日她在微博再公開懷孕近照與粉絲分享,可以見到其腹部已隆起,只見胸前相當雄偉,透露自己因為懷孕,胸部持續激增到39K神級上圍,並表示:「我的乳房大了15厘米了。」而在她的網誌則公開更詳細數字,沖田杏梨說現在上圍有120厘米(超過47.2吋),從她分享的照片可以看出神乳大得驚人,網友全都驚呼:「太大了!前所未有的大」、「老公好有福氣阿」、「好羨慕老公喔~」

真大乳牛
回覆 讚好 不讚 使用道具

呢個時候係最好屌好砌, 個孕婦又會勁滿足, 因為我自己個女人同人地出面D女人陀B時我都搞過晒, 真係勁好玩!! (其實呢個時候嘅女人真係超大食)

開心死老公,晚晚玩對L級爆乳。

惹火尤物, 身材激凸

超大波,美孕婦,
佢老公,真係贏晒。。。

回復 長江7號 ##1 的帖子

真係大過個頭啊

非常羨慕佢老公。

仲要再升cup?
將來BB一定唔怕餓親

自來也大人 發表於 2018-3-7 14:45
呢個時候係最好屌好砌, 個孕婦又會勁滿足, 因為我自己個女人同人地出面D女人陀B時我都搞過晒, 真係勁好玩!!  (其實呢個時候嘅女人真係超大食)

人地出面D女人陀B都搞過???
師兄,願聞其詳,係邊度識番黎???

沖田剛剛引退了 ...

hk26421619 發表於 2018-3-15 07:52
人地出面D女人陀B都搞過???
師兄,願聞其詳,係邊度識番黎???

一個係SP, 另一個係前女友(宜家都做埋我SP), 佢地都係因為老公唔肯係大肚時屌佢地而俾我入到位, 好玩在於可以冇套無限中出, 仲要係只要一次真軍就可以永世真軍(當然大家都係乾淨又健康), 又一次玩晒三個波, 你話爽唔爽?!!

突然間

好想屌

大肚婆

沖田杏梨最新相片

登錄/註冊後可看大圖

wxyz555 發表於 2018-4-26 20:32
沖田杏梨最新相片

好想屌佢