[正宗桑拿] 一路向東的桑拿分享

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

過去一直去了多次 , 放假終於可以出報告 .

1. 筲箕灣 (海XX宮) , 已拆...

2. 北角 (海X)
    下次去.

3. 炮台山皇x
    硬件: 4/5 , 有冷熱大池,場大,地方乾淨。組長主動介紹女女.
    軟件 : 3.5-4/5, 30-35
    此場做熟客多 , 生客唔介紹太好結你 , 見我生客 , 介紹揼得過我 , 過程緊張 (唔知係咪怕放蛇) . 見我熟客 , 介紹紅牌結我 , 骨技差其他好 , 大家明啦。
    收費:~1200(貴餐),~600(平餐) . 做會員,每次減100,帶朋友減100。

4. 炮台山溫莎
    硬件: 5/5 , 有冷熱大池 , 桑拿蒸房 , 大量飲料食物 , 場大 , 地方乾淨 , 女女多 .
    軟件: 4/5, ~30 , 懂得英文
    此場客多 , 骨技好好 , 想放鬆最好去此場 . 想邪唔好去此 , 唔在此講免影響商譽 .
    收費:~1000 , 櫃台會問你給多少貼士 , 一般 200 , 所以 ~1000

PS: 有很多足仔及SPA分享 , 但我無權板塊出報告...... , 望大家指教 .

兄弟們 , 如有心得也歡迎分享  . 只作分享 , 不喜勿插 , 多謝 .
回復 甲信和果子 ##1 的帖子

評論中肯,值得信賴…抵讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
回覆 讚好 不讚 使用道具

thank you brother , i will try later

多謝師兄分享 PM

1. 招牌見過,但未去過。
2. 有名「大」場,但未去過,因為玩法唔算我喜好。
3. 我O靚仔時代的啟蒙桑拿,但一直不覺吸引,所以很快便轉投同區的嘉記了(已結業)。
4. 硬件正,大堂招呼殷勤。技師、骨技尚可,但不能與大陸比較。玩邪、又貴又一般。

SPA,今年有機會想多啲試玩。

回復 cyberkencyber ##5 的帖子

嘉記真係好玩

北角海X5至6年前時常去,個擦背男時常叫人擦背,但很小人會俾他擦,皇x間場好舊,,嘉記好玩,早十幾年前一個月起碼去一次,同以前佐敦最癲骨場一樣好玩。溫X在未去海X玩之前時常去,現在只去銅鑼灣皇室按正骨。以前骨場盛行,年28一定約朋友去骨場沖涼,多數骨場年28都會掛碌油葉俾人沖走衰氣

thanks ching sharing

Good report, please inform more
thanks

嘉記記得去過一次 , 唔玩貴餐被炸型 , 但貴餐又真好玩 .

海x,好多年冇去,好似宜家收費差吾多,分abc餐,地方ok, 房間光猛,個次閒b餐,女都掂嘅,有機會一定再去

多謝師兄分享

回復 harchungyin ##11 的帖子

冇b收費了。只有a, c.
即係b 要俾c 價。

薀沙我都去過一次,硬件真係冇得輸,就算水滙、棕泉等都要輸一截

maneeho 發表於 2018-3-12 10:17
薀沙我都去過一次,硬件真係冇得輸,就算水滙、棕泉等都要輸一截

我末去過棕泉,有空試下。

多謝師兄分享

未去過海天
依家開大乜價錢到?

rockyfung replied at 2018-3-16 03:33
未去過海天
依家開大乜價錢到?

$14xx for plan C

師兄皇都有冇好野介紹,本人賭完馬想去鬆一鬆,留港消費促進經濟