[新兵問路] 4月胡志明

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我上年8月左右去過峴港,講真,可能我唔識玩,我去左會安,順化,最後先返峴港
會安同順化真係無野玩,我同一個朋友N一齊係順化到叫左個的士司機帶路,我地都知會有伏,但真係太悶,所以都膽粗粗信佢一次,一開始佢帶我地去K場,但個K場係D民屋入面,部機係有線拖住個種,仲要搵唔到普通話歌,咁媽咪帶女入黎,得5條,無得再多,因為佢地得5條,係揀唔落手,開間房200000,女錢唔洗俾,因為個司機一開波會收晒錢先,佢收我地一人1500000,我地坐左20分鐘,就走,出到去,係咁屌個司機,係咪玩野,但係因為佢帶左我地唔知去邊到,我都屌左兩句就話你車返我地返酒店算數,咪搞咁多野,之後司機話,有一間HJ店,女女保證后生,唉,自己又唔出唔舒服,就同朋友N一齊去埋睇下咩環境,但呢次要自己出錢,去到﹐又係民屋,咩料呀…入到去,獨立屋,分開既,我同朋友講,一陣如果我地其中一個唔岩,即係WECHAT,即閃,好彩,之後入黎個兩個都OK,後生大波,但只肯手,無口,出完返酒店,第二日去左會安,都係一D鄉下地方,但有CLUB,入到去,超少人,得幾個人,但女有十幾個到,其實以CLUB黎計都係少,OK,叫左6支啤酒,望下咩環境,之後有侍應過黎要貼士,我屌,女都無條帶黎,要貼士?我諗住俾100000,但我個朋友N禁住我,佢俾左10000,個侍應笑左出黎,仲要係收唔到聲個隻,我個朋友N唔知係咪飲多左同埋之前俾司機呃左獲,佢一句FUXK OFF,我即刻定左係到…可能侍應知唔對路,行開左,我都準備拉住朋友N走佬架啦,點知,後尾有個女人過黎,應該係媽咪就係咁SORRY,之後帶左我地上去上面,一樣係望任中間舞台,坐左係梳化到(一開始我地係豬肉枱),問我地飲咩(英文),我地話啤酒都未飲晒,媽咪話洗唔洗叫D人陪你飲,梗係要啦,佢地無得揀女,係直接拉左兩條女黎坐,淨識越南話,但都OK高質,高妹起碼M6扣左對鞋,咁就即係開心晒,俾左500000俾媽咪,一句GOOD JOB,阿媽唔後生,但有女人味,就坐低一齊飲,飲左一支V仔(V仔3000000),但帶唔到女走,媽咪最尾先話呢到帶唔到女返房,我屌,又係咁,點講都話唔得,又伏一次,最後返峴港,係賭場到有女叫,但無越南妹,話得返中國妹,仲要貴D,其實幾靚女,但價錢都唔平,US100ST,200LT,仲要係賭場入面有房先得,無要加US50開房先得,之後就走左去平價桑拿,1200000一次,女好幼,但零服務
胡志明我去過一次,但已經係好多年前既事,想問問有無近排既女女價錢,或者邊個場OK,我唔想再中伏,今次我都係2人團。求各位教路,我都地自己都去搵一D新場,回來報告。
師兄有無興趣胡志明唱K 啊
回覆 讚好 不讚 使用道具

順化,會安都系多年前的時。當時順化有唔少 Massage 場可以 HJ, 會安就一間都無。蜆港今時今日見唔少報告有全套場,但都唔👉平。以遊客來講 100/ 200 美元都合理,但多加50房錢就肯得明屈。

好不容易才看完,谢谢分享,

我就係想要K場,但我想知邊間,睇過報告話1127好貴又唔岩數,D女又成日呃鐘,想知有冇D岩我地去既場,但如果去到要US300 LT,真係好難搞,可能因為我過一次既關係,差不多8,9年前,US100條女係陪你20個鐘,俾多US50有D可以陪多日。而家要US200LT,仲要呃鐘走,真係好得人驚,如果話US200LT正常10點走我都仲可以接受。只係想知有冇D家教好D既場

歡迎韓國人交流.......資訊

都係去HCM好啲

找一些中國人開的店,大都在第五郡,便宜些~

那種地方是你先到胡志明或河內找個妹談好價,再讓她伴你去遊
要在當地找很吃力的
如果你還比較喜歡邊玩邊找    岘港應該是中越最簡單的選擇