切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

18miss.com 成人用品專賣店國際版SEX141SBooks: Game Channel
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 8569|留言: 22

[搵囡心得] 在東京的經驗分享 [複製鏈接]

簽到
魄力
528 點
魅力
0 點
潛力
48 點
黃金
0 兩
1941 元
發表於 2018-3-8 |顯示全部樓層 |舉報

上年9月因為家中有事, 沒有上141
到現在才有點時間

上來看到原來之前有好多師兄PM我, 問有關亂交酒吧
在此抱歉, 遲左回覆.
現在再分享一下小弟嘅經驗同睇法

其實那晚是案內人正X車我去, 我也忘記地址, 只記得在渋谷 (叫slxxxing bexxty)
外國人自己入去有點難度, 因為你唔識日文就一定入唔到, 除非有識日文嘅人帶.
去到接待處會審得幾緊, 如果唔識答係真會拒絕的.

今日上黎見到一啲投訴案內人的帖, 以我自己的經驗, 我覺得一竹竿唔可以打死一船人
我上年係日本一個月旅行, 有一個星期係東京, 差唔多晚晚都由正X幫我安排,
收費自覺公道, 基本上無所謂嘅騙財情況.
當中包括帶我去幾間唔同摸奶吧, 亂交吧, 泡泡浴, 六本木D場溝女同佢嘅資源
佢嘅私人資源(比較高質素)要早啲約. 佢會講明個價係幾多, 價錢啱唔啱睇自己, 仲要睇運因為私人資源唔係你話邊日就一定邊日得
如果即日有可能約唔到佢自己嘅資源, 就要約同佢有合作啲店嘅女, 但質素就難講.
我見過佢幾個高質私人資源, 真係好靚. 如果多啲時間, 真係想每件都食, 可惜太多節目
而其中有一晚仲識到另一位搵正X嘅香港師兄, 一齊去六本木溝女. 開開心心咁一晚.

之前都見有人投訴唔同嘅案內人,
當然每一行總會有害群之馬, 但並唔係每一個投訴都係堅錯在案內人身上
有啲人食前話價ok, 食完話ok, 但之後就發帖話人收得貴, 話人收到投訴唔跟進, 但實情係點其他人好似我咁作為第三者又點會知, 始終只有個客同案內之間先知實況
公道啲講, 作為第三者唔係當事人, 跟本話唔到邊個啱, 邊個錯.

另外見好多師兄話自己都搵到, 講真有幾多真係識分真日本妹, 定假日本妹?
無錯, 日本有好多風俗網, 我之前都用唔少, 有平有貴, (連緩交我都玩唔少, 有學生妹, 人妻)
但就算我識日文(2級)都唔敢講自己百分百識分.

最後, 搵唔搵案內或搵邊個都係睇自己個budget同需要,
就算係小弟所講嘅都只係小弟自己嘅經驗, 我唔敢講個個都會一樣,
總之希望大家係日本都食到好嘢, 玩開心
國際版 SEX141 - 日本區 - 新囡推介

魄力
3582 點
魅力
573 點
潛力
0 點
黃金
27 兩
84774 元
發表於 2018-3-9 |顯示全部樓層 |舉報
lionking 發表於 2018-3-8 22:33
到現在才有點時間

我個人認為吾識日文都分到日本妹定外國人扮啦,日文2級點會分不到,正如你就算日文1級,日本人都分到你吾係日本人啦。
私は少しだけ日本語と英語話せます

魄力
1021 點
魅力
0 點
潛力
48 點
黃金
23 兩
58477 元
回復 ray819 ##2 的帖子

我都唔好意思督爆,多謝師兄挺身而出!
黎東京玩需要案內資源加 line/wechat: karol_natsuno23

魄力
528 點
魅力
0 點
潛力
48 點
黃金
0 兩
1941 元
lazypink 發表於 2018-3-9 00:37
回復 ray819 ##2 的帖子

我都唔好意思督爆,多謝師兄挺身而出!

我唔知你話篤爆係乜意思
我日文確係2級, 3年前考到. 但太忙同家中出事, 無時間再研修考埋1級

而我確係無信心一定可以分啱真日本妹或假
講真日本土生華人加化妝都已經好難分
我自問就唔敢講我百分百分到

有師兄話得, 我只可以話佩服,
我只係問有幾多位師兄真係識分

所以我真唔明你篤爆係乜意思

魄力
528 點
魅力
0 點
潛力
48 點
黃金
0 兩
1941 元
balan 發表於 2018-3-9 01:19
睇案內人狗咬狗真開心

sorry, 我相信呢度無狗
而呢個post 中, 只有嗰位師兄係案內人

魄力
128485 點
魅力
10382 點
潛力
0 點
黃金
1405 兩
12472216 元
回復 lionking ##1 的帖子

一竹竿唔可以打死一船人,完全同意。

魄力
12064 點
魅力
6640 點
潛力
0 點
黃金
301 兩
3689475 元
我觉得大家 自有公断 但是 他真的 评价一般

魄力
840 點
魅力
214 點
潛力
7 點
黃金
60 兩
57207 元

道玄坂的这家破天吧,并不是什么会日语的人带就能进去的,因为进门要出示证件的,否则师兄你自己2级能力就能进去了,我4级当时自己去的那天都听出来店长跟我说要日本人或者有永住资格的人带进去才行,所以一般人去这种地方还真需要案内帮忙的。

但话又说回来让案内带你外国人去玩风俗店,其实玩多了也就这些地方和套路,最多就是让你零日语的人多加点钱玩到有日语能力要求的店了。对会日语会自己网上做攻略的师兄来说,哪些店零日语ok哪些店有日语要求哪些店就算你日语好都不接待其实心里都有数的。

至于他这人么,倒不能说坑,因为我见过一些真正坑的案内,只能说他这人就是太喜欢吹牛逼,吹的都成习惯了,明明是一些有点日语能力就能自己预约自己去的风俗店和女孩子他都要吹成是只有自己才能介绍的个人资源,其实对于一般在日本有三年以上生活工作和风俗游玩经历的外国人来说,谁没有自己的资源呢?

个人觉得出来玩风俗,坚持自己的审美需求才是最重要的,别人的资源吹的再怎么好也只能代表他自己的审美观,并不代表你玩了就会满意。小弟以前也试过一次其他案内介绍的所谓私交关系的素人女孩,收费并不低,但这个女孩玩下来服务感受很一般,后来跟这案内了解下来他之前也就只跟这女孩子吃过一顿饭而已,床上表现如何根本不知道,所以对日本女孩子来说在饭局上表现放得开和她在床上的表现其实并不挂钩。而我现在每次去日本玩风俗前都是事先网上结合女孩子的外貌身材以及日本人的评价来选target的,就算找案内也最多委托预约但不接受推荐的。然而有时候我每次点破些东西某人就说我是谁谁谁的替身,其实说真的我如果不通过个人努力学日语做攻略让自己锻炼出一定的案内能力,我又怎么知道案内是不是会坑我呢?毕竟小弟的第一次风俗游玩经历就是从被案内坑开始的。

魄力
432 點
魅力
107 點
潛力
158 點
黃金
102 兩
250061 元
lionking 發表於 2018-3-8 22:33
到現在才有點時間

師兄行程豐富,真羨慕

魄力
3582 點
魅力
573 點
潛力
0 點
黃金
27 兩
84774 元
lionking 發表於 2018-3-9 00:47
我唔知你話篤爆係乜意思
我日文確係2級, 3年前考到. 但太忙同家中出事, 無時間再研修考埋1級

地道日本人講說話有不同的腔,關西腔/關東腔,九州腔/北海道腔,就算係同一句就話好味,大阪人同東京人已經不同。去到日本除了玩女,多些留意吓日本人講說,聽吓外國人講日文,好易分出來。至於找不找案內人就睇自己需要,我自己玩了3年大阪就未搵過案內人幫手。我自己試過在大阪日本橋遂間店問做不做外國人生意,
私は少しだけ日本語と英語話せます

NZS

魄力
2445 點
魅力
335 點
潛力
6 點
黃金
9 兩
67793 元
其實正X朋友圈都話左你知, 如果CHING你大把錢,完全唔志在斟茶灌水D無必要洗費,X亮都有可能俾好野你食

魄力
657 點
魅力
128 點
潛力
42 點
黃金
90 兩
200701 元
有冇罵戰我都覺得風俗野自己搵好過
中伏都怪唔到邊個
同埋老老實實 sell得風俗野既sales邊個唔古惑?

魄力
657 點
魅力
128 點
潛力
42 點
黃金
90 兩
200701 元
有冇罵戰我都覺得風俗野自己搵好過
中伏都怪唔到邊個
同埋老老實實 sell得風俗野既sales邊個唔古惑?

魄力
1021 點
魅力
0 點
潛力
48 點
黃金
23 兩
58477 元
lionking 發表於 2018-3-9 00:47
我唔知你話篤爆係乜意思

我講得浮誇D講笑,我係指個個師兄講出我心聲,日文學到2級都唔識分日本呢個有D...
黎東京玩需要案內資源加 line/wechat: karol_natsuno23

魄力
1021 點
魅力
0 點
潛力
48 點
黃金
23 兩
58477 元
joytime 發表於 2018-3-9 07:03
道玄坂的这家破天吧,并不是什么会日语的人带就能进去的,因为进门要出示证件的,否则师兄你自己2级能力就 ...

哈哈吹牛逼愛裝這個看來大家都知道他特點

魄力
6341 點
魅力
434 點
潛力
260 點
黃金
55 兩
180786 元
點會分唔到假日本妹
除非佢母語係日文又唔識國語
除左聽口音,言行舉止一樣分得出

查看全部評分

魄力
1605 點
魅力
228 點
潛力
0 點
黃金
10 兩
135022 元
NZS 發表於 2018-3-9 09:56
其實正X朋友圈都話左你知, 如果CHING你大把錢,完全唔志在斟茶灌水D無必要洗費,X亮都有可能俾好野你食

朋友圈的確經常看到名車名表要幾百萬吧?案內人真係甘好搵

魄力
885 點
魅力
12 點
潛力
131 點
黃金
50 兩
105572 元
發表於 2018-3-13 |顯示全部樓層 |舉報
多謝CHING分享

魄力
2075 點
魅力
407 點
潛力
6 點
黃金
122 兩
403444 元
發表於 2018-3-13 |顯示全部樓層 |舉報
一切都是金錢肉體的交易而已。

魄力
5065 點
魅力
1810 點
潛力
0 點
黃金
620 兩
9042767 元
發表於 2018-3-14 |顯示全部樓層 |舉報
Thanks for the sharing

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2018-12-14 17:59