[西南地區] 去完河口返黎

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

已是第二次去河口
上次都有系其他ching post度留言交流
不過習慣單兵出發 所以就自己一個人去咗
越南城快餐已變成$150 好少好少仲有100
(其實要講都應該有 但同個雞頭熟咗 就吾爭果50蚊 玩得開心啲咪算)
包夜都係500~700不等 睇你講唔講到價
一如既往上到二三樓會比囡囡瘋狂捉住
但系今次搵咗個雞頭 寧願每q比多少少(佢一開始呃我200 後來講好150)
勝在佢可以帶你逐間逐間房行 睇吾岩心水話走就走唔會比囡囡捉

不過真系要講既就系愈黎愈多香港既ching去
囡囡開始認得 一聽到香港黎就問小費
講兩講就話你小器 吾系吾想比 但變咗老奉就即系做壞哂規矩
(我係間酒店望佢地booking 都見到吾少人係渣回鄉證呢)

第一晚包左對雙胞胎雙飛 之前都有聽唔同ching講過
個樣睇落真系好幼好幼 就咁問我覺得應該都系16左右
但諗諗下吾少ching都有話食過 應該就可能18左右了
(另外呢個post無圖 因為屋企仲有隻老虎 穩陣起見del哂)
d囡囡係幾得既 不過特別開post都係因為..

溫馨提示:以下真人真事
同雙胞胎夜晚訓覺傾計既時候
佢地講到愛滋病 話之前越南城捉人去驗血
驗到有愛滋要走 捉走左1x個
但佢地話..好肯定仲有吾少留左系度無走度..
我一聽就打個突.... 雖然全程有用套
但系都有啲淆底....
問真啲有幾多個.. 佢地話吾知.. 但肯定吾止個位數咁..
各位ching要去就阻你地吾到架啦
谷精上腦起上黎肯定系乜都吾理既(我自己都系啦)
不過上面所講都係前晚發生既事....
尋日7號搭火車返黎既時候都有啲害怕...
Thanks for Sharing
越南,都有名你叫毒玫瑰。
又美又毒,
多謝分享
"第一晚包左对双胞胎双飞..."
掀杆戏异 实行 一 SEX二鸟
哈哈,两个出力好过得一个! 合晒朕意
Thanks for sharing
回復 a3scmjj8 ##1 的帖子

出來玩安全第一。
凱旋回歸

啲越南妹有愛滋真係𨳊縮!
唔係好敢去馬!

Thanks for sharing
就快比香港淫玩殘了!
師兄講得啱。

河口已被香港仁玩殘了!亂加價又拗小費,試過上3樓有件越幼食快餐,開150,玩完又拗小費要多50,夾埋200,叫上酒店房要200,上去又要拗小費要100。

仲有啲女可加200環保屌,埋單400,聽女講好多大陸同港客都中意環保屌,甘搞法一定大把人中招!大家要小心囉!
讀到話捉人去驗愛滋,就覺得啲囡囡做雞都夠慘架la..仲要比人玩到中愛滋...
sexhunter777 發表於 2018-3-9 15:13
師兄講得啱。

河口已被香港仁玩殘了!亂加價又拗小費,試過上3樓有件越幼食快餐,開150,玩完又拗小費要多 ...

今次應該都系最後一次去了
機票火車來回淨計車程就16個鐘
計埋等飛機 火車站來回其實都22,23,
來回足足2日

而且消費一啲都吾平
計埋總數都6000幾 出咗8Q
雖然包咗兩次夜
但係都好累了

奉勸ching們有興趣真係趁呢幾個月
淨系講舊年同今年都已經Feel到好吾同
d囡囡已有唔憂做9hea你的感覺(同建興果啲一樣)
williechu 發表於 2018-3-9 15:51
讀到話捉人去驗愛滋,就覺得啲囡囡做雞都夠慘架la..仲要比人玩到中愛滋...

應該好多越幼都有愛滋,所以河口啲公安為保障國民安全先會甘做,唔通甘都唔理,等愛滋傳遍全中國就大大鑊了!
a3scmjj8 發表於 2018-3-9 16:10
今次應該都系最後一次去了
機票火車來回淨計車程就16個鐘
計埋等飛機 火車站來回其實都22,23,

平唔平真係好難計:

河口6000幾包2晚共3條女有8Q, 其他地方只計女錢最少都要5000,

其他地方女既選擇都冇咁多, 亦都冇咁後生,

當然河口真係幾遠, 花唔少時間係車程上~~~

ManU 發表於 2018-3-9 21:00
平唔平真係好難計:

河口6000幾包2晚共3條女有8Q, 其他地方只計女錢最少都要5000,

講系咁講
但系你正常一日都吾會吊四次啦
小弟都三張幾 去到後來都有啲力不從心
除返開兩三日先黎一Q 玩多幾日仲好
不過始終最麻煩都係車程 實在難頂
a3scmjj8 發表於 2018-3-8 23:37
已是第二次去河口
上次都有系其他ching post度留言交流
不過習慣單兵出發 所以就自己一個人去咗

ching, 你今次住邊間酒店?

女錢貴左會唔會係因為剛好過年, 你係邊幾日去架?

雖然遠, 但食到雙胞胎, 都值得啦.

師兄完全不必擔心.HIV.
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26470609      看下這邊報道.

帶套不會傳染.環保吹也沒發現一例傳染.師兄可上medhelp 睇.

仲有,師兄們以後去玩,千萬莫講係香港人. 80%的内陸同胞無知,以爲香港人個個都係有錢D大老闆.
其實香港男人,最累,最能拼.   [佩服]

建議像冷落一段時間.

祝師兄們好運!

越來越多港人去
變晒水魚
以後更難搞

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:08