[菲律賓] 天使城之晒9氣之囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

剛從天使城回來,正所謂有期望,先至有失望。
咁就講講天使城玩法:
午吧:Barfine2200-2500
晚吧:Barfine3000-3600
Lady Drink:統一 300
沒有分ST,LT,Over Night,賓妹一炮過後就閃人,如果想時間長一点就要睇你同賓妹互動成果。
在天使城Bar girl有好多小媽媽(大概七成左右),18歲已為人母,由於喂哺母乳,胸部有如漏氣皮球,甚影響食慾。
賓妹喜歡甜食,大部分有肚腩,如生過小朋友,䏕脤紋等等。
揀客問題,由於韓風植根天使城,當地大部酒吧是韓國人開的,每晚亦有韓國人客人在吧裡曬銀紙,一疊疊錢從天而降。如果閣下是韓國人,囡囡會對你熱情度上升。有些囡囡對非韓藉客人不苟言笑,Lady Drink大方地接收,當被barfine就會M到,不能出場。顏值與身材並重的賓妹,揀客問題越嚴重。
天使城酒店選擇,三至四星約500一晚,如果酒店質素簡陋,囡囡一炮過後,落跑機會甚高。
綜合來說,閣下想體驗菲國風情2-3天便可。
回復 henry998 ##1 的帖子

我幾個月前去過,可能有D雞運,LT冇問題!囡囡質素參差,要同韓國仔鬥快手!洒店就真係好唔得(我住ABC)!

回覆 讚好 不讚 使用道具

扑街韓國仔搞壞啲女仔。

師兄,ABC 係貴價酒店,囡囡態度都好的啦!

kakak 發表於 2018-3-11 05:37
師兄,ABC 係貴價酒店,囡囡態度都好的啦!

貴價就真係,不過間洒店好舊,如果喺曼谷,叫一半價我都唔住!

感謝推薦~真的是讚啊

dellwtko 發表於 2018-3-11 08:04
貴價就真係,不過間洒店好舊,如果喺曼谷,叫一半價我都唔住!

以同等質素,酒店真係貴過曼谷一倍,房又少,如果連住幾日同住好D,記得提前訂房。

Fedora339 發表於 2018-3-11 04:10

扑街韓國仔搞壞啲女仔。

又唔好咁講泡菜仔,如果冇左泡菜仔,天使城仲行緊歐美風,我諗無幾多CHING食得落歐美風。
另外,呢幾年暗黑行程都見到東南亞越黎越多韓國店,不得不慨嘆泡菜仔行銷文化。

henry998 發表於 2018-3-13 02:40
以同等質素,酒店真係貴過曼谷一倍,房又少,如果連住幾日同住好D,記得提前訂房。

ABC應該唔會咁旺,因為佢應該係果度最貴嘅酒店,去天使城玩嘅師兄唔係咁多肯駛落酒店度!以我果幾日睇(去年十月底),只係約六七成滿!

week like G luck quite important

多謝師兄分享!think

天使城 = Angeles City?

I haven't been yet.

啲PK韓仔Angel City及Pattaya都俾佢哋玩衰晒

2017也去过天使城,这时已感觉囡囡们已中了韓仔毒,难怪在媒体上看到菲律宾多了好几万个沒老豆韓宾(韓仔宾囡的小孩)。

天使城囡囡変得比较商业化了,但相比其他东南亚地方也可算性价比吸引的地方,非韓仔的确有点吃亏,但好不好玩也要看如何玩。例如囡囡座在你身边你又去看其他囡囡,或者你不主动提出如果囡囡服务好可过夜的给一点点额外小费,或者你座了很多也不提出take her away,或者上房前不问问她要不要先吃点东西,或者去7仔买点零食再上房,囡囡当然不太开心,虽然是买卖但囡囡也想人家疼,囡囡对你有感觉,服务自然好。

如果真的接受不到天使城囡囡服务,可考虑像我一样今年只在天使城玩1天,其他时间去苏碧湾玩,由天使城去座大巴1个多小时可到。这里能带囡出街的酒吧虽只有十数间而且白天不开门,每间酒吧也是十多二十个囡囡,但勝在囡囡商业味淡很多,消费也低一些,平均每间吧也只有小于5个客人,有时甚至只有你一个客。而大部分客看起来也是50以上在酒吧喝喝酒跟囡囡聊聊天而已的老头,如果打算带囡囡出去宠幸的你多数会变得很受欢迎。最重要的,韓仔很小,即使有的大部分也是1个人或带了女朋友去玩,影响十分有限。

对于初哥,苏碧湾是比较合适。再者这里近海和没有那么多人,空气也清新很多。夠本事的留囡囡到明天一起到海滩玩也可以。

zhongnanboy 發表於 2018-3-31 00:21
2017也去过天使城,这时已感觉囡囡们已中了韓仔毒,难怪在媒体上看到菲律宾多了好几万个沒老豆韓宾(韓仔宾 ...

韓國人肯洗錢,在酒吧裡多數係韓國人灑錢,一張張銀紙從天而降,下面班賓妹就去執錢。久而久之賓妹都認為韓國人出手大方。

另外,ching所提新地方有冇詳細少少資料?barfine多少?酒店資訊等等??謝謝!

韓國仔去到邊都係甘

我舊年去完,見鬼多過見人

唔錯喇,體驗一下賓國風光

幾個月前去,女都吾會lt.我只在網上見到有人可以,我同價只可st.

另外,我鍾意幼幼,所以菲律賓的吧都吾合我口味,我理解女大部分係媽咪,廿歲以上。反而街女有廿下。但街女冇檔口保證。