[援交女友(PTGF)] PARISBB

# N$ {: x) u, q# W: [7 I  t. P
很認同 3363 師兄的觀點4 K7 u* n  f7 q+ b7 u
看來 ParisBB 也吸引了不少交心的支持者。: V* W* a# A9 w; H
3 U$ J3 p5 S7 t2 F
ParisBB 確實很值得長期支持,很多優點。0 z2 S7 M& x- Z* e( E% V% v& K
非常期待 能與ParisBB 放完假後再會 !
回覆 讚好 不讚 使用道具

jason5354 發表於 2018-3-15 20:22 : I' S. _* d* _" O1 Q
魯芬都收幾千??😕
$ y$ ~' q' X; q# e- P) J, p
吾係你估,你估魯芬小嘢呀。呢條女咁得閒係141寫咁多嘢,哈哈

呢個魯芬真係幾得意,我吾𨳒你個C眼啦。留比其他C兄啦。

樓主用一個"已過左身的人"黎取笑一個女仔,咁樣做好似......

我爱魯芬Paris BB, I miss your ass ....

頑皮仔 發表於 2018-3-17 18:17 3 b( \# K  N! J1 U* P2 @
樓主用一個"已過左身的人"黎取笑一個女仔,咁樣做好似......

! J* F9 T. a" o你講得啱! Paris 其實似朗平。哈哈

其實我已經講左好多次,我冇取笑,係形容+ J$ k# J1 _3 I" m. l3 M. t/ U* @
而且我係第1頁,已經講各花入各眼2 I+ }0 z& p  b3 ]/ V* C6 r1 s
係度係討論,係分享區,如果覺得每1個report都係要讚你,要取悅你,已經唔再係討論,係輸打贏要

回復 Parisbb ##18 的帖子: n! c4 J7 p( T4 B1 D* P
# ^$ f  V2 a9 |2 K
支持Parisbb 好小女仔好似你咁真
; G, t8 t2 j* S8 Q觀點與角度既野 每個人喜好唔同: \: Y- w' \5 U9 w7 Q; R0 l
個位師兄以偏概全

回復 hei_mok ##1 的帖子
/ `) q: |- ?8 x3 N
. @; y$ x( C. ^/ zPls pm thx