巨乳金連報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

食過,玩完就想加鐘包夜私有化!
樣貌:★★★★★ 真人靚過AD相、白雪雪、好滑好正
身材:★★★★★★  天然大波、兩手搓唔晒、幼腰、正撚到爆

天然大波、極好渣手、好有彈性好柔軟、咁大對咁誇張、但就笑笑口話我好Q、然後俾我任啜pink lin、而最緊要係條腰、咁大對波掛係咁纖幼既BODY上、簡直就係偉為奇觀 !波推水蕭環吹不在話下、囡囡投入放蕩、仲要主動感情溝通!
約定時間地點 ,準時到達 ,上房見真人 ,人靚身材正,報鐘後,囡就帶我沖涼洗身,幫我波推又水蕭,好舒服!! 囡囡技術服務一句講晒好正,熱情如火,未出招已經搞到我硬晒,再加埋波推水蕭,真係叔叔不行了,床上一黎就又攬又摩,當我係男朋友咁 ,好猴擒,錫耳仔,耳仔全是佢口水 ,跟住奶LIN,手亦挑逗LIN,R袋,同時食腸,食腸時再挑LIN。
未上套已經感覺快射! 真係正到好想加鐘! 男上個陣,佢問我FEEL唔FEEL到佢下面識旭,原來係收音機高手,差D俾佢收音收到爆左,狗仔個陣懶懶地叭左係到,但因為PAT PAT 又好肉又翹,超好推,仲識玩股夾腸,瘦底大波妹真係正到爆 !
谢谢师兄分享
謝謝支持
謝謝分享!
歡迎大家致電預約
謝謝支持
歡迎大家致電預約或咨詢
歡迎大家致電預約或咨詢
謝謝支持
歡迎大家致電預約或咨詢
歡迎大家致電預約或咨詢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:14