[唱K-GF] 愛在 NC 做愛的日子(上)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

熟悉我的人,都知我唔玩開大。
但我都年輕過,也衝動過…。

前言

九十年代初,我只是個年輕人;當時血氣方剛,成日都想扑嘢,晚晚都想做愛。奈何不擅交際,自己又窮到燶,根本交不到女朋友,所以苦無出路…。

終於,我按捺不住,決定生日果晚、找夜之女幫手!

初體驗

日期:1993年
地區:灣仔
場所:名人夜總會
場種:出街場
特色:囡囡著旗袍
質素:雖不是靚妹,但樣貌中上,感覺良好

之前已和朋友來齋坐過一次,印象不錯。
但今晚,我決定喺呢個場,踏出淫生既一大步!!

當日,我是很晚才進場。
接待我的囡囡,雖不算美女,但美白、走肥,玲瓏浮凸,兼且斯文秀氣…;我覺得、佢可以幫到我。

坐到咁上下,我提議出街,囡囡冇問題。
埋單連街鐘承惠一千大元,比我想像中平,
可能是我很晚去,因為已接近打烊,所以不算太貴。

埋單後,懷著忐忑的心情,和囡囡一起上街。
可是,當晚灣仔一帶所有時鐘酒店,都全部爆滿!
(原來遠在1993年,香港地已經好難搵房扑嘢)

我哋一直搵到港島東 (搭咗陣的士),先至爆到房。

入房,除衫、沖涼,之後辦正事。

可是我一直投入不到,即使換了不少體位,也不太興奮、亦不能發射。
我想原因有二:

1.        新手對性愛一無所知,根本不懂如何去享受一個女人
2.        那些年,我不是在三級片場幹活,便在AV公司工作,對女性胴體係有少少麻木。

花盡九牛二虎之力,終於發射了。 但我並沒有很暢快的感覺,只覺鬆一口氣。

囡囡的肉金係千五。
當晚的總使費大概係二千七樓上。
喺1993年,對我來說,係好大筆錢!
但為了夜遊,我會不惜一切!

之後的日子,我過了「澳門桑拿大學」深造,開始明白開大的真締。
回到香港,我將學到既嘢,喺旺角馬檻同指壓應用番出嚟。
呢種「學以致用」既感覺,令人覺得好滿足和充實。
畢竟,我對旺角既黃業,甚至香港的經濟,係不斷的作出貢獻和付出。
我開始覺得自己都算是社會棟樑,自我形象和感覺都變得良好咗。

死窮撚尊享了高貴體驗

日期:1999年
地區:尖東
場所:大皇宮夜總會
場種:出街場
特色:四個高質陀地爭我一個單客,二千二全包!!!(茶舞)
質素:班女真係相當有氣質

果年我喺報紙度睇到廣告,什麼暑期大特價,七百幾包坐四條女(輪流坐一part),仲送酒店房!!
嘩~~!窮人恩物呀!(當年我連工都冇返,係靠碌爆咭渡日)
二話不說,即刻去馬!

女一
名字:已忘
職業:Poly 學生(佢話)
質素:樣一般。但她那股青春氣質、開朗活力,至今我也忘不了。而且…雖然著得密實,我睇得出學生妹係好大波,應該好好扑!

女二
名字:Jo Jo
職業:空姐(佢話)
質素:眼前一亮的美貌,酷似日本知名偶像中山亞梨微,只是膚色有點黑。
價位:千五

Sorry,其餘選妃過程已無印象。
最後我選的是…Jo Jo,因為佢靚女啲。

可是,脫了衣服,她竟然是八字波!
而且仲要熄燈做。無癮!
但最後,我仍然炒了她牌。
**

尖東囡囡在我家

可能無錢無嘢做既人係特別空虛既,
即使Jo Jo 床上麻燃麻,我依然決定約佢。

意外地,囡囡住在我家附近,一Call 佢,她十分鐘後便出到來,趕到我死死吓。

我哋先一起吃中飯。
之後,我在想:同佢去邊度拍拖…

Jo Jo:「不如上你屋企吖!」
我打咗個突!
因為去年在佐敦,一個前尖咀囡囡告訴我,她是會上客人屋企的…。
既然其他女都有咁做,雖然有些大惑不解,我還是帶了Jo Jo 上家。

我的家很細,很亂,也很髒。但Jo Jo 並不介意。
我哋在大廳坐著,也冇乜話題,Dead Air ~ 。

我開始透露自己失業,又冇錢,係窮撚…。
Jo Jo 突然站起:「我都係返工咯!」

她這樣就走了。之後我哋亦再冇聯絡。

後話

當年純真的我,不太了解Jo Jo 點解會踩上我屋企。
依家諗番,其實她的用意是好明顯的。

她是上來找我開大的。
作為熟客,她想幫我慳番夜場果筆,算是益吓我。
可是我呢個傻仔卻不解溫柔,白費了她的苦心。

但係,如果我真係搞咗,我就要攞千五蚊出嚟。
以當時既環境…
現兜兜千五蚊…
呀 ~~~ 有啲難度~~!

所以,我也可能是在扮純情、詐唔知的。

大皇宮之戰第二回:香港最後一次的尊貴體驗

之後,我仲去多咗一次。

一入場,就見到Jo Jo坐喺大廳。
我下意識俾咗個鬼馬笑容佢。
Jo Jo 好開心,以為我又搵佢。
但其實,我冇諗過咁做。
(冇諗住搵人又對人笑,而家諗番起,都覺得自己幾柒)

揀女過程已冇印象,只記得我選了以下呢件:

名字:已忘
職業:前OL
質素:唔算絕色美女,但好斯文、好有氣質、好大波
價位:千五
總計:連場錢、免費酒店、的士錢等,二千三樓下全包

在試坐時,囡囡不斷用手指撩我掌心,輕輕的挑逗著我。畢竟,她是要和其他囡囡競爭出街,所以,每條女都會把自己最好一面展示出來。(今日,香港應該再冇呢支歌仔唱喇)

當我決定揀OL女時,囡囡講了聲:「唔該媽咪」,從語氣感覺係好乖、好有禮貌。

上房。沒有侍浴,要分開沖涼。囡囡亦係唔吹既。(其實Jo Jo 也是一樣)

OL女波好大,但腰又好細,堪稱無敵身材。
女上時,看著她那對大蜜瓜盪吓盪吓,好有視覺效果。

到玩男上,我屌到佢妹妹抽搐,好撚HIGH呀~~~

完事後,我又想抄牌。可惜被拒絕了。

呢次體驗,係正過Jo Jo 果次好多。
可是,我已經冇乜彈藥可以再玩尖東街場了。

不久,大皇宮的大班打來:「Cyber 兄,又有新女喎。」
我:「不來了…。我…冇錢…。」(死狗咁款 )
大班收線。

之後,直到今日,我都無再喺尖東場出過街。

二千二全包其實係好撚平,今日亦玩唔番呢個價,可惜,當時我真係冇錢再玩。
但我好慶幸,
雖然係窮,
但總算嗒過尖東高質陀地,知道係咩滋味。
十九年後的今日,當時既感覺仍歷歷在目…。正!

星期日都有運行?

日期:1999年
地區:旺角
場所:海洋皇宮 or 海島皇宮
場種:半劈半搞低中價場

係人都知,香港NC星期日係冇女既。
但原來十九年前,禮拜日都仲可以博吓。

因為有FD吹雞,我先跟大隊去。
其實我冇乜點玩過新興六、七樓,但罕有地有FD約,我就去趁吓熱鬧。

我哋一行三人。
雖然係星期日下午,都起碼有兩個人係坐啱女既。
唔知點解仲興致勃勃,齊齊話要帶女出街喎。

於是,留番一個人駐守大本營。
我同另一個FD,就同囡囡出去了。

記得當時拖住條女隻手、慢慢行去搵時鐘酒店,我覺得好浪漫,好滿足。

其實我條女都中中哋,但細細粒,尚有幾分姿色。
上到床,有驚喜!
就係妹妹好撚窄啊~!

我碌嘢攝入去,唔出唔入咁,我覺得好搞笑。
於是、我同囡囡就以「男上女下」的姿勢喺度大笑。

果日心情真係好好。
而且條女亦好好扑。
佢既價位…好似係七舊。

後記
好景不常,扑完呢Q,細佬竟然謝哂皮。
可能平日打飛機過度,又頻頻扑嘢,損耗太大,搞到細佬起唔番身,最後要搵中醫搞惦。

呢個中醫,可能是神醫。雖然藥好撚貴,但食到我發發聲,搞到要過澳門試Q。
記得當時打令有件泰妹對住我嗌:「超人!你係咪超人!?」

真係唔寫番出嚟都唔記得,原來以前我係咁鍾意扑嘢架喎。

罕有的就地正法

日期:1999 or 2000年
地區:太子
場所:三星某層(已忘記)
場種:黑房、激場

收到風話有得即場玩,自己又未試過,都心郁郁…。

對手係個陀地靚妹,樣貌普通、但嫩口。
囡囡著住短裙,但件衫好緊身既,不利渣波。

開頭我哋都係傾吓計、講吓笑,飲吓酒咁。

但慢慢就嚟料…

少女解開我褲頭,拿出我弟弟,自己亦脫下內褲,就坐上嚟!

我:「咪咪咪住!有冇套?」
靚妹:「冇啊!」
我:「咁我唔做喇。」

靚妹無癮地坐埋一便。
過了一陣,她就出去搵套。

回來,幫我戴套,再上馬。
屹屹屹,出咗!
承惠五舊。

我覺得玩就地,姿勢上都幾局限,而且K房又黑猛猛…。
當係體驗吓冇所謂,但都冇乜興趣再玩了。
**

廿幾年來,我在香港NC 開大既次數,真係寥寥無幾。
仲有兩個故事,留番下次再講。

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

我講過,我唔玩開大。
當然,並非絕對唔玩。
如果有特別情況,都會考慮既。

前年,澳門2Q。舊年,神秘房2Q。
反之,我在日本幾乎從來唔開大。十年來,就只去過吉原浴室兩次。
一般而言,我係比較enjoy 用其他形式出火。
**

2018年。

某週末的傍晚,師奶天地send了兩幅相來。
嘩!好索!係美少女呀!
咁難得,一定要試吓!

翌日,即刻鳩衝去神秘架步。

上到去,美少女原來只係師奶一個。(P 圖P到…)

除衫。
既然係師奶,梗係師奶身形啦。
肥肥哋、鬆鬆哋、墜墜哋…

尤幸,
個樣係OK既;咁我就集中望住佢個「靚樣」嘞。

先侍浴,再回房。
女擒上,吻我身體。

我把她攬埋嚟,抱實。
這才是我今年在香港第二次出動,我好似幾個月未攬過女喇。

囡囡再吻我,隨手上套。
女:「吹唔吹?」
我:「吹!套照帶!」

吹咗陣。換套。上馬。屹屹屹。派彩。(年紀大,機器壞,依家係咁上下)

之後又侍浴。回房著衫。
女:「飲唔飲水?」
我:「飲~!」

一邊著衫、一邊飲水,又同囡囡吹吓水。
之後,科水三舊。走人。

出去時,見到另一條女,後生啲,但唔知招呼點。

返到屋企,先落茶餐廳醫肚。

發個訊息俾賤友報告吓先…。

跟住賤友急CALL!

賤友:「做咩求先唔聽電話呀!!!」
我:「我都冇帶平時個電話,點知你搵我啫。」
賤友:「少女工房搬咗喇!!」
我:「係?我剩係收到張大廈相咋喎,其他微信資料都剷哂嘞。」
賤友:「場名同微信都改咗啦!」
我:「咁係咪照片果間XX大廈呀?冇寫幾多樓喎。」
賤友:「佢哋話,到時再CALL 先講地址喎。咁你下星期去唔去呀?」
我:「咁一齊去囉。搬咗新竇應該乾淨啲掛。」
賤友:「應該係啦。」
**

我,係唔玩開大既。
但有損友叫到,有時都要出嚟social 吓。
係陪FD既話,
開大?冇問題喎!

少女工房如果冇加價,應該係收緊二百八十大元(不設找贖)。
唱定散紙先!

(全文完)
thanks ching report. I love reading this!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 cyberkencyber ##1 的帖子

多謝分享!

謝謝分享!

Cyber 兄這編發文勾起了很多師兄回憶,你所講一幢三層叫意,法,日,當年我同幾個朋友由三樓玩到一樓通消再早歺,訓醒再茶舞,年少就係瘋狂,記得一個老友當年老頭剩落三十萬幾個月跳舞攪掂,但當年工揾人,所以駛完唔驚搵唔翻,至於皇宮,中國城等小弟也曾膽粗粗見識過,可惜當年一個月人工只夠消費一晩,所以好多時只係陪老細坐女唔敢出街(當年遇到個老細周不時帶隊跳舞,坐女佢埋,出街自付),都係嗰句,生不逢時或賺錢太遲!

回復 onngau ##4 的帖子

好正,多謝分享!

What  a nice memory  and bring me lots of history. THX Ching

除了用勁來形容外,諗唔到其他字詞。

雖然過咗咁多年,但內容一樣咁精彩,真係可以集埋出小說

人不風流枉少年,玩多幾次好好保留珍貴回憶

始終你可以响當年夜場風光日子玩過,真係羨慕,自己太遲岀道,要到左沒落既時間先玩到

去夜總會唔開大刀有唔開大既好玩,始終靚金魚仲有一定吸引力

多谢ching 報告,好有同感

Thank you for the report

九十年代初窮到燶係幾窮先?

謝謝分享!

百物腾贵,
收費愈来愈貴,女質愈来愈差

bbben 發表於 2018-3-12 12:03
Cyber 兄這編發文勾起了很多師兄回憶,你所講一幢三層叫意,法,日,當年我同幾個朋友由三樓玩到一樓通消 ...

我講的「三星」,也是三層,包括 2/F 的金星(我主場)、和 麗斯?和 ??
定位是「黑房.激場」,可以「玩現場」果隻。
印象中「意法日」則是裝修不錯的夜場??,雖然只去過一次。

「玩通宵」.跟住「瞓醒再出動」的日子,我也試過。
我係用一年左右,喺NC 駛哂幾十萬。但之後我係搵唔番,要十幾年後先叫做翻到身。

中國城、大富豪都未入過。當年尖咀只玩過大皇宮、凱撒、東方?、大華?等…。

當年尖東有得出街全靠有「暑期優惠」。
香港跳舞我未試過有老細請。

我係九十年代最活躍。但聽講八十年代仲勁,係有真正的陀地學生妹玩。

艾沙后 發表於 2018-3-12 17:51
始終你可以响當年夜場風光日子玩過,真係羨慕,自己太遲岀道,要到左沒落既時間先玩到

去夜總會唔開大刀有唔開大既好玩,始終靚金魚仲有一定吸引力

當時雖然冇錢,但都有幸經歷過 香港、仲有澳門 NC 最光輝的年代(啲女係靚到揀唔到)。

因為年輕,正常都會喜歡開大。
然而,1999年,亦係我剛學識猜枚劈酒,開始全力玩金魚的一年。
真正讓我沉迷的,就是那種「酒後亂性」的超然感覺。

那一年,桃花好重,所以夜夜笙歌,晚晚不醉無歸…。

cyberkencyber 兄,往事只能回味。
睇完你寫的,真有同感。當年最初出道時,我第一個場係灣仔金池嘅插飛場。第一次去,做大鄉里。時為1989年,月薪只有3000多,但唔知點解,當時真係舍得使。其後再去的就有新嘉美。
到了約92-93 年間,就多數去太子3星,呢個場就真係不得了,所有跟陀地少女的歡樂,幾乎都是在這個場找到。再來就是尖東新花都的平價早場,當時真時底到不得了,下晝一點開始,可以連工都唔返,就上去打卡,一個下晝,玩到五點,都係500蚊找數,仲要係年青陀地,而家諗番都過引。
其後就玩左幾年網吧,當年又係平靚正,亦都因為去得多,當年係 169網亦寫了不少遊踪,但最後因敵不過網友們的閒語話幫某某網吧賣廣告而停寫了。
再來就是寶麗金,紫荊城,嘉寶閣,仲有就係可以玩到瘋癲的歡樂城。隨後,寶麗金,紫荊城結業後,就跟兩間的媽咪轉戰四樓及新金舫。
但都往事如煙了,現在差不多幾個月才再玩一轉,老了,收山吧。

jazz_chow 發表於 2018-3-12 19:57
九十年代初窮到燶係幾窮先?

九十年代初,底下層薪金,仲要半年冇工開。寄人籬下,隨時瞓街。
千禧打後,財仔要剪爛我張金咭先肯借錢俾我。之後,我的夜生活被逼轉移到大陸的一個小鎮…。

kan36189 發表於 2018-3-12 21:24
百物腾贵,
收費愈来愈貴,女質愈来愈差

現在落尖咀玩齋坐或劈酒,去 3 次都將近一皮(每次玩三小時計)。
好在我舖跳舞癮只係以前的三分一到四分一,唔係都幾大鑊。

女方面都係靠班熟媽咪俾面,所以質素叫做還可以。