樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 愛在 NC 做愛的日子(上)

cyberkencyber 發表於 2018-3-12 23:03
九十年代初,底下層薪金,仲要半年冇工開。寄人籬下,隨時瞓街。
千禧打後,財仔要剪爛我張金咭先肯借錢俾我。之後,我的夜生活被逼轉移到大陸的一個小鎮…。

大陸小鎮..............
Haha,我的第一次3p,4p 都是在小鎮中體驗回來的呢。回想第一次蹈足,被那震撼的木人巷嚇親呢!
回覆 讚好 不讚 使用道具

sboy1987 發表於 2018-3-12 22:57
回復 cyberkencyber ##1 的帖子

cyberkencyber 兄,往事只能回味。

我第一個場都係插飛場,也是灣仔的,叫富士夜總會。當年算是老字號。
第一次去仲同囡囡喺舞池跳舞。
不過我遲你兩年,我要等到 91年末回流香港先出道。
之後我玩佐敦旺角細場多,灣仔的新嘉美未去過 (好似而家仲有)

太子3星,都係 99至2000年去,主要去2樓金星,有時都會玩通宵。新花都就再後期啲。

當年比較好玩的地方,除咗多靚女,亦經常有少少酒後亂性。就算好靚既金魚,都玩得幾放。(當然果陣我係靚仔過而家好多)

網吧我冇主力去,所以回憶不多。較深印像一次係有18歲既妹妹仔引誘我出街,但我冇就範。
寶麗金、嘉寶閣都試過場,印像不深。歡樂城都玩過一排。03年就主打四樓。

現在冬天好少落 NC,但夏天就會密少少。
但會幫趁的場,就只限果兩三間。和以前幾乎間間都去分別很大。

sboy1987 發表於 2018-3-12 23:14
大陸小鎮..............
Haha,我的第一次3p,4p 都是在小鎮中體驗回來的呢。回想第一次蹈足,被那震撼的木人巷嚇親呢!

我只係上去玩溝女,有少少想聚個大陸妹 settle down 的想法。當然最終沒有成事。

果陣(2004)消費好平,我包間正經 K房,請三條女(正經) 飲酒吃晚飯。埋單承惠二百大元。

我喺大陸平玩咗幾年,先幫我渡過咗當時的經濟難關。

支持C HING用心分享

精彩日子

好正,多謝分享!

多謝分享

多謝師兄分享

歲月如歌

多謝師兄分享

依家仲邊有得即場做愛呀

多謝師兄分享,我就96出道,玩到而家,最緊要有得玩

師兄勾起無限回憶,當年尖東東方皇宮劈酒劈到金魚比我搞到變木魚。
年少瘋狂!我1995年開始常返大陸工作,就更加翻天覆地。
現在已經修咗D心。一個月偷去一兩次旺角,細場定了的老相心!

多謝分享

可以分享吉原浴室經驗嗎?

呢啲真係有钱人玩意
洗咁多钱
无得咭咭
我就过唔到自己啦

mfwong 發表於 2018-3-14 19:55
師兄勾起無限回憶,當年尖東東方皇宮劈酒劈到金魚比我搞到變木魚。
年少瘋狂!我1995年開始常返大陸工作,就更加翻天覆地。
現在已經修咗D心。一個月偷去一兩次旺角,細場定了的老相心!

當年凱撒執咗,啲女就移師東記,我亦跟埋去。
印象中,東記茶舞勝在夠平,女亦可以。可惜最後都係冇埋。

九十年代中期應該是大陸最好玩的時期,真係平靚正。
月入幾千的 o靚仔,上到去都可以做大爺,我朋友用兩千已可包到絕色美女。

可惜,我因為自視過高。除了數次同fd 上去過夜,自己就拒絕一個人上去玩。
到千禧打後,我才開始個人大陸遊,但那時啲女已經開始寸。
當我察覺已錯過九十年代的黃金機遇,已經追悔莫及。

折翼天使 發表於 2018-3-15 14:43

可以分享吉原浴室經驗嗎?

以前我寫過的吉原報告:

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1383045
見 Part 1 : 番外篇 - Soapland SATIN DOLL 初體驗

http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1454037
見 Topic 1:Satin Doll - 預約的奇蹟 (死狗復活!120分鐘金槍不倒記)

回復 cyberkencyber ##38 的帖子

多謝分享

Ken師兄好堅!