樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 愛在 NC 做愛的日子(上)

小弟呢兩三年先開始出來玩.....錯過了好多美麗的時光......
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 cyberkencyber ##1 的帖子

好鐘意睇你呢D文人寫野 , 仔細之外仲要鬼咁有感情

90年代師兄已經有個浦名叫Cyber… 思想好前衛吓

回復 cyberkencyber ##19 的帖子

brother cyber, small town in China? CP?

內容豐富,大開眼界!

多谢分享,勾起無限回憶

多謝 cyber 兄回憶錄,勾起好多往事。

太子當年好似有間用個大太陽做招牌的。午飯時間快餐就地,好多係附近返工嘅 OL 同銷士,我响果度食左成年,幾乎件件都係二十上下嘅靚妹,回味到口水流流。最記得係有個做秘書嘅,佢後來仲真係入左我間公司度做,真係秘書尼。當時見到面果種尷尬法,到而家仲記得。

至於名人,就真係主場之一。不過我同 d FD都係中意今日世界,當年在E House,唔知仲有無人記得。茶晚都掂嫁尼間。錢係使唔少,但人生得意需盡歡,而家就無尼支歌仔唱嘞。

過去,回憶總是美好,至今仍歷歷在目。
現在,一般玩完就算(仲有得玩既話),也沒有留下太深刻印象。

我曾在2002年的茶舞坐到我在某進修班的女同學,她裝作不認識我,但我卻很尷尬,所以沒有把她留下。

名人當年就只去過兩三次。今日世界礙於個人預算問題,無機會見識。

到了2018年,如果我仲想玩,
究竟香港仲有冇正式既街場?
個個都剩識講俏記,但近年的評價已經係非常之不堪。
其實仲有冇其他值得去的?

難道名人、大皇宮的經歷,都已成為歷史塵跡?是否2018年的今天,已經無可能再玩到?

Thx for report

deva 發表於 2018-3-26 20:57
多謝 cyber 兄回憶錄,勾起好多往事。

太子當年好似有間用個大太陽做招牌的。午飯時間快餐就地,好多係附 ...

估吾到咁多老友

太多甜蜜回憶了

thanks for your report ching, it is very interesting

我都好懷念以前的生活,依家D女又老又寸又貴!

sboy1987 發表於 2018-3-12 22:57

cyberkencyber 兄,往事只能回味。

我嘅第一次都係太子三星,大概都係92-93年!
下午兩三点去,間房都真係黑到不見五指!
第一,二件可能蝦我新人,豬到不堪!
好彩做足功課,話再無好嘅就走!
叫我等一陣,有好嘢返緊!
終於試左我到現在都回味緊嘅一次!
雖然應係24-25嘅嫁到香港少婦,
但個種女友感覺真係無得彈,
兩個幾鐘都吾知攪左幾多次!
最後仲好温柔問可吾可以當兩次計!

cyberkencyber 發表於 2018-3-12 23:03
九十年代初,底下層薪金,仲要半年冇工開。寄人籬下,隨時瞓街。
千禧打後,財仔要剪爛我張金咭先肯借錢俾我。之後,我的夜生活被逼轉移到大陸的一個小鎮…。

c-hing,係咪常平,長安?
我05年才識去,雖然巳似入大觀園,但當時d c-hing話之前仲好玩幾倍!
但相比現在,趕到水尾巳算枉此生!

sboy1987 發表於 2018-3-12 22:57

cyberkencyber 兄,往事只能回味。

c-hing,網吧時代,真係有今生,無來世!
d经歷,真係不枉此生!
當時真係好踴躍發文!

回復 deva ##49 的帖子

真正嘅秘書誘惑!
如果可喺公司做多次就正

1212004 發表於 2018-5-2 18:12
c-hing,係咪常平,長安?
我05年才識去,雖然巳似入大觀園,但當時d c-hing話之前仲好玩幾倍!
但相比現在,趕到水尾巳算枉此生!

係去樟記玩「溝洗頭妹」,因為已經冇錢去桑拿和NC.
之後環境好啲才上番三正玩。
常平亦玩過一排,主場係梵爾賽。有熱帶雨林的舞台,也有花街。
長安應該未去過。(我只去過莞城,係探朋友。我對莞式桑拿無興趣,所以無叫朋友帶我去玩)
後期落番深圳專玩邪機,及水圍的水都NC.
2015 玩了一年皇室假期後,已鮮有一個人北上。現在上親都係陪朋友。

近年香港和內地玩法都係乏善可陳,所以就學咗日文過東京玩。
東洋的夜遊玩樂就認真是「黃金盛世」了。

oink! 發表於 2018-5-3 03:12
回復 deva ##49 的帖子

真正嘅秘書誘惑!

以前個老細應該試過喺公司同個 秘書情婦做。
試過 OT到一半突然間俾佢哋「清場」…。