[曼谷] 2018年3月我要放假Day1.1之Hooters-蛇美紅衣女子!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一回講到:莫等閒 白了少年頭 空悲切
http://141hongkong.com/forum.php ... ;page=2#pid74113030

續集

Momo偶遇完Tonnam,坐BTS返酒店。

行經Hooters,靚靚Waiteress叫我。

當然係雙手合十打招呼,然後話一陣見啦。

返酒店,上下網。

休息下,同相熟的女性朋友交帶一聲我到左曼谷!
唔可以對佢地呼之則來 揮之則去!

回覆,全部女子朋友們今日都休業。

依咪住先,我明天晤需要返工喎。

又沖涼,洗頭,換衫。
穿上蛇美專用戰鬥服。This is my lucky set!

行去Hooters飲下啤酒。

坐出面,又係對住蛇美後門。
途中,Hooters妹妹們都來吹下水。

我同佢地玩電影情節。

有套西片“love actually”有一幕。

係講一位黑人同一位美女結婚,

黑人個好兄弟原來暗戀阿嫂。

一晚,佢去到佢地屋企門口扮報佳音。

其實係用一張張卡紙同阿嫂講出心底話!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

在下就張D打招呼要講的說話

用泰文寫係杯墊上面,(平時一得聞就練字,日子有功)

然後一行一行慢慢比佢地睇!

สวัสดีครับ

น่ารัก

คุณสบายดีมั้ยครับ

คิดถึงคุณ

Hooters女子們係咁係度笑

其中一位女子,問我今次留幾耐呀?

做乜上一次咁快走?

我問:咁如果你知我留幾耐,咁請問你有乜打算呢?

女子:我仲打算收早就約你去玩!

我話:好呀,你” 拉” 我囉!

坐到差不多時間!埋單,行去對面蛇美吸煙位食煙!

食完煙,行去正門入。

110THB啤酒一支。

又係聯合國年宵,咁在下就去坐開的位置坐下。

睇下蛇美眾生相,聽下D人講D好有趣的事。

然後,又聽下女子們泰文Version.

真係笑到肚痛。哈哈

一直都發現,10步內有目光注視在下張Table.

咁又望向目光方向,有一位紅裙女子。

個妝超白,但個身黑。

晤懂著衫,錯到七彩。

但係超好笑容,咁就睇定D先啦。

中途起身去Wash Room.佢比我的眼神係。

你終於起身來啦?

但係在下係上左樓梯去Wash Room.

真係呢,感覺好似比Lemon女子食一樣。

後來女子話我知,哈哈

去完Wash Room.

落樓梯,紅裙女子已經金精火眼望住在下。

好似狙擊手咁,咁在下都係好淡淡然咁坐係Table。

正面向住紅裙女子,再眼交晤知幾分鐘。

依就午夜啦,啤酒飲晒。起身。

十步殺一人,千里不留行。

泰文內容不用詳細講啦。

都係果幾句,拖住手走。

去7仔買飲品,女子話晤餓。
到酒店,Keep ID Card.

一齊除晒衫,刷牙,沖涼。

上床,大車,真Bcup,有公仔,淺色乳頭!

好生手,我就係鐘意佢生手。

叫到呢!

哈哈哈哈哈哈

23歲,真大學生。有睇Student Card及ID Card.

佢好老實話,我真係要走多一轉。1Hour ST ok mai krap
老實,我Buy.

無心就算留一萬年又有乜用呢?

相約,不用上學前一晚來睡,第二天就一齊去拍拖。

但講明要睇電影同食火車夜市790THB海鮮餐。

其實,在下都想食個海鮮餐。但係個餐係2-3個人份量。

錢就國際公列LT,陪到佢返學為止。

交換Line.信住先啦。希望在人間!

名不分享,位置不分享,相不分享。
樣一般,但係好Na Ruk.

Day1.1完,好滿足!
勁喎 師兄
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄食到好野,,識泰文可以同囡囡互動多D

you stay at dream hotel ?

回復 ilovetoplay ##3 的帖子

其實我都吾明,樓主好喜歡出呢類post,老實講,佢d post個個都好似只係係度吹捧自己。

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

Day1好滿足,好開心,期待下集。

ilovetoplay 發表於 2018-3-12 02:13
上一回講到:莫等閒 白了少年頭 空悲切
http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1969408&pag ...

等DAY2~

多謝巴打

師兄識泰文係事半功倍

其待Hooters囡囡報告!

好鐘意師兄段文字 .... 好浪漫 ... 呃埋我啦

dellwtko 發表於 2018-3-12 08:25
其待Hooters囡囡報告!

啤酒兄,不用其待。
呢個Case同老人與海故事一樣。
條線超長。有排收。

Ching, 最後吃到Hooters囡囡未

erm 發表於 2018-3-12 10:45

Ching, 最後吃到Hooters囡囡未

師兄,其實有可能最後得個吉。
隨緣啦。

回復 ilovetoplay ##15 的帖子

Ching 沒謂打沒把握的仗, 時間 is money, no money no honey

erm 發表於 2018-3-12 10:58
回復 ilovetoplay ##15 的帖子

Ching 沒謂打沒把握的仗, 時間 is money, no money no honey

That's the point.
所以只係飲啤酒加吹水!

ilovetoplay 發表於 2018-3-12 11:23
That's the point.
所以只係飲啤酒加吹水!

系呀 師兄 有食都無謂出聲,唔系又比人話你吹捧自己

cola1 發表於 2018-3-12 11:47
系呀 師兄 有食都無謂出聲,唔系又比人話你吹捧自己

P Cola
多謝你的Support.
Always in my heart!!!

識泰文真係可以玩到識飛🙈🙈

師兄好野