❤人生得意須盡歡,最緊要識享受❤五星級水療場「茗儷薈」,19歲青春無敵,新女琳達,168CM 模特兒身材,波大腰幼Av Nuru女神~~~

名稱: 茗儷薈
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A61650-尖沙咀-水療SPA-茗儷薈.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖沙咀五星級水療場「茗儷薈」,歐陸式設計,環境優美,旺中帶靜,舒適寬敞,老友拍心中話正,唔試真係唔使出黎行,
新女琳達,芳齡19歲,樣貌美豔絕倫,青春無敵,168身高,模特兒身材,笑容如花,
一入到按摩房,眉目傳情同我先黎個激情擁抱,火辣辣嘅身形,大波豐滿,玲瓏浮凸,前翹後兀,雪白皮膚光滑富有彈性,真係好鬼性感撩人,我睇到眼定定不停吞口水,
主動幫我寬衣解帶,叫我快D沖涼,好快沖洗乾淨,上骨床先同我按摩,開背有心有力,功架十足,手勢好掂,落穴位精準,力水又足,從頭到腳照顧十足,按到邊處邊處舒服,
然後全身推油,先推膊頭,背,腰,屁股,推油由上身推到下身,服務做到足,一D都唔偷懶,可能太攰,舒服到我幾乎瞓著咗,推到落敏感部位開始醒返,
用力推到我全身都鬆曬,推鬆之後,搓揉對雪白大波,好有手感,真係超好好揸,過足手癮,剝佢光豬,條纖幼嘅腰肢表露無遺,
開始玩Av Nuru,招呼殷勤用心仔細,用對白滑車頭燈磨我全身,磨前磨後,用鮑魚磨patpat,過程中熱情大方,溫柔體貼,好識調情,
帶動我嘅體溫上升,夢境與慾望中充滿激情澎湃,真係好鬼嘆,最後好順暢坐完呢程機,
我更加relax曬,應該好快再返啅。
thanks for sharing

回復 Hoikong91 ##1 的帖子

囡囡好有氣質哦
not bad
thanks photo
thanks bro for sharing!!!
身材一流
多謝分享
多謝師兄分享有機會要去試試先至得

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:36