[囡囡推介] 90後星级樣貌翻版李丽珍,高挑修長美腿走肥,乳神39F惹火身材,有冰火水簫,大車,毒龍,環保吹,口爆,事後..全程漫遊服務多元化唔食走寶。

簽到
名稱: suki 26
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A27681-深水埗-樓上骨-suki26.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前我都去過呢度3楼,F室呢6位囡囡質数都几高吓,個個後生樣靚身材正,又大波服務又好,今日路過呢邊,上網睇吓有新女到?即冲上去睇睇个个做野,2室1房刚有客出即冲上按鐘陀地乳39Fsuki,有位高度有1米5幾7到皮膚白淨,不施脂粉,嚟開門,几後生靚女又波大大,大哟25歲以下到,好好笑容又甜亲切,腰細波大,走肥完全無肚腩,頗合我眼緣,即入閘,於是大家坐陣吹水,囡囡便慢慢同我寬衣,一齊進入浴室,但經接觸後,感覺她是外冷內熱,只是需要熱身後才可撻著,經過俩互溝通後,我輕輕攬着她,她的身體跟我進行BM,沐浴露沾滿身上,帶來順滑嘅磨擦,這刻我們沒有傾談,只見她專注做好身軀嘅扭動,並轉身以圓渾之臀部繼續擺動動作,為細佬帶來刺激作用,果然奏效。隨後囡囡幫我沖去身上沐浴露,便錫我Lin Lin,續為細佬水中蕭,試過了她踏實用心嘅服務後,出浴室後又繼續,等待囡囡的服務。不發一言便開始用舌頭漫遊背部,原本不覺什麼特別,但她懂得同時用手去撫摸及刺激我嘅LinLin,都幾舒服,跟住仲用舌尖輕柔地舔袋底,令我不受控,振動了臀部,看見她面露笑容,充滿成功感,繼續再去刺激袋袋,搔癢感覺,真的令小弟爽到要投降。跟住轉了身面向她以微笑展示於臉上,有種吸引力,小弟覺得如果囡囡能多點笑容,一定迷倒不小男士。繼續用脷在小弟胸前舔舔,轉圈及吻啜,感到佢是用心,望望小弟反應後,可能知道我好受落,所以繼續輪流吸啜兩邊,然後含冰吹奏,有難度,未能盡情發揮,跟著用冰冷之舌頭舔去敏感嘅袋袋,我當然叫爽,Well done!佢竟然聽不清楚說了什麼,小弟再向佢講:好舒服呀!繼續令我舒服。當我享受夠後,向佢表示。她先開始幫我戴了套後,她騎功感覺好勁,最後我們轉了几個位置,由小弟主導,當我觸及到佢妹妹時,刺激到已經水源充足,細佬進入她張腿的配合,入得更深,感覺非常正爽,插著不够廿十吓,以被囡囡緊窄妹妹挾爆著,真係快活不知時過,入著來都成個 鐘啦!囡囡服務态度無得頂,又唔催鐘,將來有機會的話,我會再搵她聚一聚,希望她笑住見我
Lovely Girl
回覆 讚好 不讚 使用道具

樣靚身材正

jackyBB仔 發表於 2018-3-13 13:09
69 口爆 環保吹 毒龍贊 保證爽爆✔

幼幼首選♦ 嬌小玲瓏 ❤蛇腰+翹股+吹功一流❤

jackyBB仔 發表於 2018-3-13 13:10
幼幼首選♦ 嬌小玲瓏 ❤蛇腰+翹股+吹功一流❤

專業莞式一條龍 69 口爆 環保吹 毒龍贊❤服務100%

jackyBB仔 發表於 2018-3-13 13:10
專業莞式一條龍 69 口爆 環保吹 毒龍贊❤服務100%

誘惑力道十足身材一級棒

多謝師兄分享

多謝師兄分享Suki26報告

回復 onelive ##1 的帖子

Thanks for sharing.

回復 小琴雅 ##11 的帖子

真波豪放够姣够淫賤見都

毒龍,六九,深喉環保吹,

83lawlaw 發表於 2018-3-16 00:33
回復 小琴雅 ##11 的帖子

前後侍浴,波推,水簫,環吹

回復 onelive ##1 的帖子

身材正,可以一試