[中國內地] [hlau] Russia Angelina- 甜美友善東歐高挑長美腿後生美女

火.. [複製鏈接]
簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Russia Angelina

見呢個鬼妹樣好靚身材好正,上次Ap食完又話好,今個星期又冇乜國內佳麗啱,一于約,搵細Mike,好交帶準時,安排好好。

Russia Angelica ,Ukrainian 住 Kiev,英文好好溝通冇問題,讀tourism management 仲有一年畢業,藍眼珠美目,棕色頭髮好長好靚,樣子好靚同廣告差不多,皮膚算白滑冇公仔,177高,走肥有腰,自然B至C波細粉的暈,手腳幼有超長美腿靚腳趾可以玩成晚,股凸好推,鮑剃晒毛有D皮粉紅色夠窄好插。

一見笑容好好大家互錫下面,英文好好自動話俾我聽佢叫咩名又問我咩名,女女好好傾,又話You dressed well, I like your style. Haha. 傾好耐之後開波,問女女佢話可環吹加錢,好先比錢,之後女女叫我沖涼我叫佢join me,女女話 I just showered,我話ok,自己沖完涼潄口出去,女女已經全裸在床上,我上床攬住女女,愛撫大家,身頸面身波可錫啜,考車牌冇,我係咁愛撫女女錫耳仔頸面女女就係咁卒我棍,硬咗之後女女跪床環吹,技術一般但有啜力落力有用手揸住棍好舒服,我捉住女女美髮摸下女女面同頸,望住靚樣吹好興奮,好舒服硬晒,女女幫上自帶大002,問我what position do you like,我話 you wanna go on top?女上,女上下騎,我揸波玩股捉住幼腰好正,女女又汚低身騎我,我揸住波比女騎好正,之後我抱住女由下至上插,個身好好攬,攬住對波壓着好舒服,頸好香我鍚住女女頸插好正,轉狗仔,後推啪啪推,股好正有肉我插到好大啪啪聲,又揸波玩股,拉手上黎揸波推,對波好好揸,女女叫晒,爽死,轉男上,撲住錫耳仔頸插頸好香,M腳插,腳上膊打椿撲住插錫,今日自己狀態唔好軟咗,自劣棍玩女身波同腳,女女玩我奶頭,除套自劣棍繼續玩女女身,女女好順得人任我玩,M腳玩腳揸波,女又幫我劣棍套弄,又錫美腿腳趾玩長腿,望住女女劣咗好耐女女好sweet冇乍型,好攰今日都係算玩夠曬,同女女講forget it I’m too tired today. 女女好甜笑話it’s ok. 之後錫下女女面我去沖涼。

出來之後再傾咗好耐,講咗好多佢私人事去過邊度玩我知,女女仲比我抄牌,問女女幾時走,希望再見,好friendly,攬下錫下面先走。

總結:後生様靚同廣告差不多,身型高挑有腰有長腿可玩成晚,B至C真波細粉紅lin,鮑剃光毛粉鮑好插好正,女女好friendly英文好好好傾,高質靚女番食之選。

冇相影放幾張女女寫真照,女女同廣告差不多。
113F9A1C-4826-4A16-9B4C-18F6A3A8BECF.jpeg 2E83AB94-BDFE-41EF-AFB6-6C706CE06D09.jpeg 1F1E042C-EEDA-4601-9541-D5CBA8094EBD.jpeg

Muchas gracias
回覆 讚好 不讚 使用道具

戰鬥民族

巧靚巧正

Thanks

真系冇得頂😍

好正

啲英文真係好深😅😅😅

Very very nice report.  thank you brother so kind

回復 hlau ##1 的帖子

wow my cup of tea

鬼妹模特身型。。。是也

正呀!多謝分享!

pretty tight?

頂級支持。

好靚好正 冇得頂

多謝分享!

俄妹冇得頂

正喔

多謝師兄分享

多謝分享

回復 hlau ##1 的帖子

U r really a warrior...佩服!!