[西南地區] 昆明河口六日遊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日由深圳北坐高鐵出發去河口玩幾日,二人同行,朝早7:58嘅車,下晝15:02準時到達昆明南站。
先坐地鐵去昆明市中心醫下肚,準晚夜晚坐火車去河口前先見識下摸摸舞。係百度貼吧搵左一輪新貼,鎖定去昆明站附近幾間之一。我地揀嘅係一間叫錦綉賓館。二樓係舞廳。我地開左間鐘點房(55人仔)放低兩人嘅行李,急不及待就想殺入舞廳。原來要先係門口行入去隱閉在停車場旁的小房間度買飛入場,盛惠15人仔。
入度去剛開始囡唔多,我地新手又唔識玩都係等囡主動,好快失守,我就被一個估計37e嘅拉埋一邊強搞。。。玩左左8,9首歌奶牛,埋單90人仔。10蚊兩分半鐘左右,20:00-23:45可以洗好大。。。但如果你敢玩,鍾意黑蚊蚊玩刺激,兩舊水內可以執一劑大嘅。
我個朋友冇耐亦失守。後來得知全程囡主動,冇耐即玩口。仲差啲無套入埋(朋友驚驚);但最後口爆了事。講好口50,搞埋就100,囡要收150,俾我朋友小,只俾100say goodbye.
我摸嘅第二對奶細左好多,約33b。冇乜癮玩奶就吹吹水,原來遇著老手,俾我加左個昆明成都舞廳群,話以後搵場方便。從佢度亦得知昆明最大兩個場應係在
1昆明北站(勁多囡,今晚我試呢個約有40多個,20幾至30幾歲都有,姿色算中等);
2小板橋個頭(大部分16-20零學生妹,星期5,6特別多囡)

九點半走人,滴滴去火車站坐22:55綠皮火車去瞓住去河口北。。。之後幾日再陸續報告。

P.S. 我用香港聯通一咭兩號,行嘅係香港server,所以係大陸,google,fb,141都上到。。。唔識貼相,高手可留言教下我,多謝!希望幫到師兄們!
回覆 讚好 不讚 使用道具

上141网需要vpn
多謝師兄分享!

回復 khnilfn ##2 的帖子

玩得開心,期待陸續報告。

聽落都令人鼓舞,真開心!

期待師兄updated~

祝你玩得開開心心

睇來CHING此行好精彩,多謝分享!

昆明有啲興趣
昆明成都舞廳群
有無LINK

回復 khnilfn ##2 的帖子

師兄, 好精彩!
請問有冇小板橋附近舞㕔詳細一点的資料?
希望有幾會去見識一下!

勁呀!支持你的即時滙報

回復 四眼鷄丁 ##11 的帖子

this is one of the best report lately, must be supported, thanks for sharing..... once again, very good job, carry on please

期待師兄報告

非常支持阿我都有去過

Good sharing!!

謝謝各位觀賞!

第二日 河口
經過一程火車嘅折磨,人都散哂,到埗係06:05;各位如搭呢程火車,請注意兩點,1.人好少,買飛時盡量買下鋪;2.經過好多隧道,造成耳鳴都幾辛苦的。最好識點解決呢個問題的師兄俾啲意見。

到埗後坐的士(會有其他兩人,如你是三人成行,要同司機講價),十蚊位去你要去的地方,一定係十蚊,多過呢個數就搭唔搭自己決定了。
我今次係第一次嚟玩,係QQ群識條友(代號Q),幫我安排酒店的,後續會再提起佢的作用。住藍莓,離越南城4、5公里,去搵囡都要打的。離越南街兩分鐘,但冇用,街已死,昨早跟今早都只有一兩條囡。可以skip左佢。
入住後先瞓番幾個鐘,下午三點鐘,Q搵呢一個昆明揸車嚟玩的玩家(代號K),車埋我同朋友(代號F),一行四人去越南城約包夜。
先講價錢。公價400-500包夜,Q同我地講要600,預約時先俾200,第二朝走時俾400,咁佢實有抽中介費啦。冇計有人帶有幾個好處嘅,佢會帶你行城,較少被囡圍及拉扯情況;同埋佢同眾雞頭熟,唔會有半夜走囡的情況出現;仲有就唔會俾人開天殺價,即係較早前有師兄話包夜七百的情況。

揀囡包要早,我地16:00揀時已有不少被預訂,屌真係唔憂做架班友仔。。。
二樓年輕啲,三樓大些少,但聽聞服務會好啲。正好我琴晚食嘅係三樓的,服務真係唔話得,主動,投入,車得,有真水,口技好,全程冇黑面,69ok(好此道者先聞清楚),朝早起身主動問要唔要做多次。F食嗰個唔錫得嘴,做左兩q就想走(冇L嘢呀!),做完第一次話要落街食嘢,冇morning q等,都幾西吓。。。

我,F,K都約好後,就睇有冇人要食快餐啦,公價100,Q話就係100,冇加過,有師兄話150-200,可能係被人聽出你係香港人,明劏你了。但快餐點太污糟,我地冇人食。如你住漢京可帶上去房,要睇囡制唔制,加多20-50。

之後我地就去醫肚,足浴(技師越南妹,98人仔70分鐘,唔洗俾小費,夠力整體唔錯值得推介),返房休息三幾粒鐘準備大戰到天亮,12點打俾囡報多次房號,一般30分鐘內嚟到。細節冇乜好講,大致上係咁。係越南城買左30蚊十支100ml的藍色玻璃樽的泰國產紅牛,屌前隊左兩支到依架都情神過鬼。

補充兩點
1.唔建議一個人行城,琴日亦有見單拖的被3,4條囡扯入房食餐。
2.二加三樓約有200-300條囡。15,6-20零歲。

用手機回應 石頭魚 #3 的帖子

香港聯通唔洗vpn.

用手機回應 大江東去 #9 的帖子

要加qq群,找群打昆明舞廳(簡體中文)搵唔洗俾錢即可加入的,全名是昆明成都舞厅欢乐群