[西南地區] 昆明河口六日遊

用手機回應 biggbar #10 的帖子

应该是 叫 黑马, 金色池塘 对面。
回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 ccpk1948 #12 的帖子

Thank you bro!

回復 khnilfn ##18 的帖子

Wow, that many, last time that I went, I believe they only have 100 girls max

回復 khnilfn ##17 的帖子

Your agent charge you 100 for the girl over night, but it is ok if he can lead you the way. Have fun.

用手機回應 去到邊玩到邊 #24 的帖子

True. money eases troubles...

多谢师兄分享

加左佢個群組 要認證。。

楼主可以讲多一京摸摸舞吗?
其实係入面见唔见到条囡样
係舞池中间,点开大?

楼主想问越南城係咪喺河口,定係要喺河口搞左签证过越南先?

多谢CHING精彩報告!

烦 CHING 多说一下 昆明北站 歌舞廳 的资料, 点去找?
多谢! 多谢!

用手機回應 colossus #29 的帖子

每首歌兩分零鐘,一首歌著燈,可趁此揀囡搵位坐,跟住一首歌全黑,冇人睇到其他人做乜。開唔開到大或開口爆全睇你同囡點溝通的。

用手機回應 KYF2005 #30 的帖子

在河口,不用進越南,在漢京個棟2、3樓。

用手機回應 harmonytom #32 的帖子

最近兩日掃緊場,唔講具體地點了。

簡單幾點更新,希望對師兄有幫助,但好多事請唔好問得太白。見諒!
1.越南城要唔要搵雞頭或中介帶,自己決定,600包夜好似就梗架啦。如有人帶睇,囡最後只分到150,服務會點?睇彩數。快餐,囡就只分到30(即場做),50(帶番酒店)。冇中介,囡只需同老細對分。
2.越南城每層約廿間房左右,每間約3-8囡,現有200+囡,但冇人帶睇,你可能睇唔哂咁多間房。有啲閂左門。俾囡拖扯,如你真的唔想搞佢。稍為惡少少話唔要就得,佢地會鬆手。
3.越南街冇死,但你要知時間去,建議午飯後大概1-5同凌晨0-3,其他時間會落哂閘,水靜鵝飛。100快仔,返酒店加50。質素我覺得同越南城差唔幾囉,大波妹少啲。有大概30-50個。
4.街心花園是的士佬推介的,但我分三時段去都搵唔到,可能係我唔知門路啦,除非唔係。。。
5.越南街街邊有時有雞頭,唔建議理佢,佢地一般搵摩托車車一兩個俾你揀,不如上一層唔洗煩。
6.坦白講,要玩趁手,價錢水漲船高一來,二來唔知幾時俾人洗太平地。盡量揀非節日去吧!有五日夠你玩了,除非你能力超凡,我朋友後生啲,三日出左十幾次,已腳軟中,出來玩唔洗博命。想集中搵越南城就住漢京,玩越南街就住關口附近。
7.昆明舞廳呢排被掃哂咁滯,得兩三間有開,一般早中晚三場或中晚兩場,有啲仲唔準熄哂燈,請暫時唔好問地址。私信簡中就唔覆了。見諒!

另外請下載定一個翻譯app,有時唔識中文的囡零溝通都真係幾冇feel

回復 khnilfn ##1 的帖子

Thanks for sharing

師兄,小弟將會去河口,剛想跟師兄一樣訂漢京,我用携程香港找不到京,用携程國內版找到,所有房也是內賓,指名要有國內身份証,途牛網又找不到漢京,大家可否教我如何可訂到漢京的房?謝謝

精彩好多,多謝分享