[初哥問路] 過幾日去首爾!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇番d師兄出既post
好多都系去kiss room,fish,淫k呢d

想問下kiss room主要系米大家互錫,鍚全身, 環保吹/口爆是否要另外加錢?見有d師兄又話有得屌埋

如果想平平地 好似去大阪個邊d新地,,系米韓國主要系永登浦同清涼里既玻璃屋? 價錢好似6-10幾萬 時間好似得15-20分鐘禁

希望有師兄解答下thx!!
fish係按摩+2Q
淫K 聽大神講有好多種 大部分師兄玩既係 簡完女條女一入黎就 吹20分鐘 之後40分鐘 唱K果D 最後20分鐘 再吹多野 吹完去後面40分鐘 搞1Q⋯⋯但唔知道 前面兩次吹爆左會點
kiss room 一般係咀兩下 去到咩程度係睇條女 至於比錢 有咩服務都係 睇女唔係條條女都肯BJ同比你屌
玻清涼里已經無左,永登浦可以去望下 好似係7萬 15分鐘?
回復 Billychanming ##2 的帖子

請問Fish有冇得選囡囡,唔啱有冇得換
小弟暫時去過了永登浦 見到唔小玻璃屋有開..女就少d都有10-20個左右加埋
不過上網睇就無明確寫價錢 見有d又7萬 1d又10幾萬
系唔系得15分鍾做愛
Harrasy 發表於 2018-3-17 06:35
小弟暫時去過了永登浦 見到唔小玻璃屋有開..女就少d都有10-20個左右加埋
不過上網睇就無明確寫價錢 見有d又7萬 1d又10幾萬
系唔系得15分鍾做愛

係7萬的 10萬係見你外國人 或者係10萬20分鐘
7萬15分鐘 仲有幾多日係韓國PM我傾
謝謝師兄分享  感謝師兄心得

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 01:30