[囡囡推介] 大大力插爆性女藍藍嘅後花園,夠姣夠放,叫聲淫蕩又銷魂,開心到震曬.....

名稱: 藍藍
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A23059-上環-樓上骨-藍藍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天賜豔福,性女藍藍真係好值得分享,開門見面,樣貌美豔帶點淫蕩,身材火辣辣,曲線迷人,皮膚白滑,有腰有羅,穿緊身性感戰衣,呼之欲出嘅雪白大波引死人,真好鬼性感,係見到不停吞口水,
入到房佢熱情招呼,態度和藹可親,笑容甜美迷人,好有親切感,主動陪我傾計,歡聲笑語,主動纏埋我攬攬錫錫,好似GF咁,搞刑我忍唔住攬埋佢柔情挑逗,邊奶錫佢耳仔邊玩波,一齊沖涼,侍浴殷勤用心仔細,用對大靚波幫我磨身,勁有壓迫感,水中吹奏,感覺好鬼正,沖涼房玩左好耐,
洗乾淨爬上骨床,服侍我趴低,provide 中泰式按摩,開背有板有眼,出手有如少林大力金剛指,做到力夠穴位準,逐個位逐個位慢慢按,好俾心機幫我從頭按落到腳,推埋油,做埋拉筋,真係好舒服,推按完爽到我疲勞全消幾乎瞓著咗!
歡樂時光!大家瘋狂勁玩!狂搓對大波掃佢神仙洞,吸吮佢提子,舒服到佢慾火攻心轉身反擊,不斷吸啜我身,個樣夠姣夠放,搞到我好有feel,毒龍鑽,鑽到慾火攻心呀呀係咁淫聲呻吟,69式騎住我擒住碌鳩,深淺快慢,刺激地吹到雪雪聲,爽到我狂奶狂啜佢妹妹仔,真係好得嘅吹功,細佬已經硬到嘭嘭聲,用舌頭舔勻我全身,叫佢啜蛋蛋都聽曬指令,帶袋吹奏,好鬼投入,橫瀨直啜,爽到暈!
帶套入正場,囡囡好砌得~夠姣夠騷~床上功了得~投入又好反擊,叫聲淫蕩又銷魂,我用埋所有嘅高難度動作佢都應付自如,最後插後花園,大力插到爆,好正!大家都開心到震曬,真係爽過昇天,沖涼後重有事後簫 ending!
回復 almartino ##1 的帖子

佢後花園超好插,回味……
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享藍藍報告

多謝師兄分享

回復 almartino ##1 的帖子

attractive, thanks