[賽後報告] 唔通真係有緣無份?襯今日放假,終於比我一嘗素願,可...

簽到
名稱: Baby
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A34907-深水埗-一樓一-Baby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出來玩咁耐,都未試過有囡囡可以令我有沉船感覺,見深水埗區有好多囡,咁啱去開嗰頭,就比我遇到BABY,真係有D沉船感覺,搵個囡囡降吓火,約美女BABY,入到去成個女朋友咁同我激情擁抱,搓搓佢對大車燈先,彈手得黎又軟熟,侍浴服務做得好足,細心洗前洗後洗細佬,車底屎眼洗得好乾淨,BABY於是施展渾身解數,鴛鴦戲水,用對巨乳磨勻全身,波推磨背,再玩夾腸,激情水中簫,真係少D定力實走火。到床上攬實佢邊撩西,hold住對大波,對奶緊貼我隻大脾來掃,主動攬埋我處,又奶又錫又啜,功架十足,技術好掂,掂到享受。喺床上慢慢嘆,細佬硬撚晒,忍唔住先來傳教士式男上衝刺,個西咁緊窄,點起晒大家嘅慾火,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,之後帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,到最後老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,去到高潮頂點,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹。一個不留神爽到爆漿米青狂噴億萬子孫狂射,爽到腳仔軟。休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。想食就要快,手快有手慢有排等。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

身材正,可以一試