[囡囡推介] 可樂推拿 骨正宗,推油一流白滑真波39,前後波推,水蕭,狂野吹功一流服務姣婆淫底,波濤洶湧,毒龍六九,顏射吊完再口爆再事后啸。

名稱: 可樂推拿
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A58975-深水埗-樓上骨-可樂推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

朋友介紹上去會一會可樂推拿 ,果然係食極唔夠既淫西,,一開門而經用對淫眼電我,美乳瘦底啱哂我杯茶,我立即ok無問題入閘,先黎一個抱,跟住就而開始黎料,用對波壓落黎,雖然唔係好大,勝左夠林,再黎錫錫,係禁用條脷係我囗打轉,我都唔汁輸,同距車左都有5分鐘,仲未夠,未沖涼就吹埋黎條jj到,好撚爽,沖涼仲正,囉個patpat係禁磨,一不留神,脆在係到吹,第一吓成條含哂,冰火,奶袋咩都有,搏哂老命係禁吹,仲要用對勁淫既電眼望上黎,我扶距係身又車距,距話出去同你慢慢玩,我心諗,呢一次食餐夠既,錫背,最愛既毒龍鑽,開頭係出面錫下,一野就鑽入去,應該最小有半條脷係入面,爽爆,仲同我講,一陣到你吊反我後面嫁,,我當然話好,轉身漫遊好舒服,囡囡主動叫我指插,模兩下而濕哂,我加快速度,有淫水射出黎,射得都幾誇張,再69,賴到囡囡叫到好大聲,我都爽到叫埋一份,上套女上,騎功了得,插插下又噴水,轉推車,主動囉條jj插入個屎眼到,好撚緊,囡囡叫我再大用d,呢次到我搏命係禁插,插完再插反個淫西,一邊吊西,一邊望住d西水留出黎,最後男上大力插多幾十下就派彩了,全部射哂落囡囡個胸到,仲未完,事後蕭都有心有力,唔叫停都唔停!大家都出哂汗,人又濕哂,床又濕哂,爽哂,諗住沖涼交家用走人,沖涼都仲要再幫我吹,話未夠禁話,我不行了,下一次先丫,囡囡真係唔會飽,吊左西先吊屎眼又得,吊左屎眼先再吊西又得可樂推拿
回復 高佬佬 ##1 的帖子

attractive, thanks
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

好吸引!

回復 高佬佬 ##1 的帖子

身材誘人,直得過

身材好吸引