[吹水] 我條女問我係咪痴撚咗線

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說前嗰排農曆新年前, 大約一月尾嘅時間,  竟然亂打亂撞, 神推鬼擁, 畀我有機會食到自己多年嚟嘅av飛機偶像 …… 香椎梨亞! 你哋知啦, 對於好多麻甩佬黎講,av女星其實即係av女神,只可以對住個螢光幕打飛機, 根本上從來冇諗過自己一生人裏面可以診到佢一鑊! 可能係神嘅眷顧,  竟然畀我過年前食到! 食唔到由至可,食完之後念念不忘! 你哋知啦,新年百無聊賴喺屋企, 飛機又唔打得咁多, 無無聊聊又諗返起香椎梨亞個閪! 真係正撚到不得了!

屌那星,可能係因為日有所思, 我條女竟然話 …… 成日見到我傻笑,然後頭撚擰擰……係咁話,好撚正,好撚正! 仲有,加上我診原香椎梨亞之後,我都冇掂過自己條女 …… ! 最後佢竟然好撷關心咁問我 ……你係咪近來工作壓力太大呀! 你哋話我點尻樣答佢呀? 唔通真係同佢講……我診完香椎梨亞之後,完全唔撚想掂你咩!!! 真係大撚鑊 ……唔知幾時可以再屌 …… 真係好撚正呀!
夠鐘食藥啦.
药不能停
I want to date her too, how much?
回復 Gap佬 ##1 的帖子

你真係痴9左線

食到av女...香椎梨亞
你真係食咗藥未呀
師兄有冇計搭路我想食川島和津實
青山走犯,出沒注意!
好似三月又嚟過
記得呢到好似有個瘋人瘋語區
有機奇蹟, 咁多位師兄, 畀到錢就有得食㗎啦, 上面有位師兄講得啱呀, 三月尾四月頭又嚟喇
如果你哋要contact就pm我啦麻煩咁多位
回復 Monfortino ##9 的帖子

係呀啱啱agent同我講咗三月尾四月又嚟啦
回復 哈哈大笑 ##10 的帖子

講堅㗎師兄俾多錢就有得食㗎啦
回復 開心每一天 ##6 的帖子

講堅㗎你又唔信你畀到錢你都可以食呀
回復 Ryanlam ##4 的帖子

可以呀你pm我畀contact你呀
回復 Gap佬 ##16 的帖子

Ching 請PM
Ching 請PM